Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 16 септември, 20:00

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2012 20:48

zlobul написа:Абе аваланс , споменах стил -"канал 3" .
Много добре знам че от 2-3 години имат право на 90 сек , но понякога когато има по "особен" момемт , го повтарят . Сега и тва няма .
И недей ми дрънка много , щото не си в позицията да ми кажеш каквото и да било . Ясно ?
Преди време тръгна в опозиция и заради гонзо-интриганта доколкото си спомням , ...а аз с този не само че съм играл , ами и знам с подробности неща които никога няма да чуете . Тара смаза отбора със съвсем умишлени абсурдни решения , а осмокласника го смаза спортно-технически . Не казвам , че е било умишлено , но просто той беше идеалния пластелин в ръцете на тара , имайки предвид интелекта и отношенията на тоя с повечето легенди на клуба .
Просто и ясно ...като искаш да държиш на дистанция легендите на Левски , НАЗНАЧИ ГОНЗО .

Като си играл с Гонзо,поне научили нещо от него,защото той стана 2 пъти "Футболист на България" и веднъж голмайстор?
Или си един дрънкалник,дето му "яде л...та"?
Гонзо го взеха в Рен за 4,1 мнл, долара,а ти си... в девета глуха!
ПП.Защо си мислиш,че ТИ дрънкам нещо ИЗОБЩО?
Не се надценявай!Нито си ми на годините,нито си ми на образованието!Нереализиран ритнитопковец!
Завистта към Гонзо ще те разяде!
Последна промяна от blue avalanche на 17 сеп 2012 20:54, променено общо 1 път.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 17 сеп 2012 20:49

Стана интересно, ама поне вече знам кой е злобул :mrgreen:
Коприваров, просто няма кой друг да е...Нищо лично нямам против човека, но не виждам как действащ професионален футболист ще има време толкова често да е във форумите...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 сеп 2012 20:51

Момчета, сега не е време за интриги! Това ни изяде главата преди две години. Гонзо тогава това искаше и го вся на всички нива. Запазете спокойствие! Не му обръщайте внимание на човека! Има си мнение, много истини казва, но щом ви дразни, просто го подминавайте ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 17 сеп 2012 20:53

daniel875 написа:Момчета, сега не е време за интриги! Това ни изяде главата преди две години. Гонзо тогава това искаше и го вся на всички нива. Запазете спокойствие! Не му обръщайте внимание на човека! Има си мнение, много истини казва, но щом ви дразни, просто го подминавайте ;)

Дразни ме цялото прикриване, а иначе казва много верни неща.
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 сеп 2012 20:54

lazio1997 написа:
daniel875 написа:Момчета, сега не е време за интриги! Това ни изяде главата преди две години. Гонзо тогава това искаше и го вся на всички нива. Запазете спокойствие! Не му обръщайте внимание на човека! Има си мнение, много истини казва, но щом ви дразни, просто го подминавайте ;)

Аз отдавна знам кой е, но не е важно да знаете. Не е хубаво все да се ровим в това или онова. Информация не давам.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 17 сеп 2012 20:57

daniel875 написа:
lazio1997 написа:

Аз отдавна знам кой е, но не е важно да знаете. Не е хубаво все да се ровим в това или онова. Информация не давам.

Еми всичко хубаво, ама казваш ми инициали, кой си и тогава говориш и кой седи зад думите. Щото в днешно време технологиите са такива, че утре аз може да цъфна с профил и да се направя на Саша Симонович, примерно, но като не съм легитимиран тва, което кажа тежи колкото и на всеки друг...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 сеп 2012 21:11

Ми дайте тогава да се сберем на по няколко питиета и да видим кво можем да направим полезно. Че ще си подкрепяме отбора, дорде шаваме е ясно! Че не можем да го купим и управляваме-и това е ясно! Все нещо можем да направим...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 сеп 2012 21:18

На разширения репортаж се вижда, че вторият гол е станал по страхотен начин. Рядко могат да се видят такива нещо, като тези на Рамос и Ангелов, а тука се спори кой, кой бил. Ако ще и Бекам да е файда никаква, седи си и си пише пред компа. Вкарал гол. Кога? Преди 10 години ли? Еми ок, ама сега не ги вкарваш ти.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 17 сеп 2012 21:19

ralka_levskarka написа:На разширения репортаж се вижда, че вторият гол е станал по страхотен начин. Рядко могат да се видят такива нещо, като тези на Рамос и Ангелов, а тука се спори кой, кой бил. Ако ще и Бекам да е файда никаква, седи си и си пише пред компа. Вкарал гол. Кога? Преди 10 години ли? Еми ок, ама сега не ги вкарваш ти.

Ралке най-много някой на него да му вкарва нещо :) :)

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 17 сеп 2012 21:24

ralka_levskarka написа:На разширения репортаж се вижда, че вторият гол е станал по страхотен начин. Рядко могат да се видят такива нещо, като тези на Рамос и Ангелов, а тука се спори кой, кой бил. Ако ще и Бекам да е файда никаква, седи си и си пише пред компа. Вкарал гол. Кога? Преди 10 години ли? Еми ок, ама сега не ги вкарваш ти.

Ралке нищо против тебе ама тва беше много неадекватно мнение. Лайната са големи и ако наистина мача е уреден, което е напълно възможно, атаката ще ти изглежда като от Ел Класико...
А злобул ако наистина е бил футболист в Левски по онова време не виждам за кво го плювате. Ама явно нищо не разбирате от футбол, щото много деца мило и драго биха дали някой път да играят 1/4 финал с Левски, а аз ще съм доволен въобще да играя футбол и на ниво Б група, ей така заради спорта, а успоредно с тва взимам и добро образoвание. Хранете го, че е нереализиран ритнитопковец, ама е постигнал много повече от вас в живота, и ви е дал няква радост освен всичко. Левскар_90 ще излезе прав с тоя прякор Футболна гугутка...
Последна промяна от lazio1997 на 17 сеп 2012 22:28, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Върни се в “Архив”