Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Отмениха наказанието на Присо

Мнениеот Theos » 11 апр 2012 16:19

Makavelli написа:
RIR написа:Тъжна история... Тия хора нямат никакви принципи от БФС. Много са зле. До вчера писаха разни декларации и изявления как са прави и днес плюха на всичко.

Или пък са казали - дай да отменим на Присо наказанието, после да не мърморят за на Гонзо картотеката.

Мъка, мъка... Сега излиза, че всеки клуб, прав или не, може да натиска БФС. Лошото е, че малките клубове нямат този политически потенциал.

Не ме разбирайте грешно, не нападам ЦСКА, а БФС. ЦСКА си търсиха правата и спечелиха своето засега, което си е позиция достойна за уважение. Дали са били прави или не, аз от толкова прочетено не можах да разбера.

Точно поради тази причина всички от БФС трябва да се изметат, да си оправят правилниците и да почнат начисто без връзки към клубовете и най-вече да се абстрахират от фенските си пристрастия. Всичко да се базира на точки и алинеи и те да не си противоречат. Иначе ще е същата тапотия, но с нови лица.

Техните фенски пристрастия са парите и алкохола, въобще нямат сантименти към които и да е когато на масата има голямо количество пиене и ядене ;)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 апр 2012 16:19

Нека това да е пример на всички българи, не само фенове, че именно гордо вдигнатата глава, а не преклонената - сабя не я сече.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 11 апр 2012 16:20

Makavelli написа:
RIR написа:Тъжна история... Тия хора нямат никакви принципи от БФС. Много са зле. До вчера писаха разни декларации и изявления как са прави и днес плюха на всичко.

Или пък са казали - дай да отменим на Присо наказанието, после да не мърморят за на Гонзо картотеката.

Мъка, мъка... Сега излиза, че всеки клуб, прав или не, може да натиска БФС. Лошото е, че малките клубове нямат този политически потенциал.

Не ме разбирайте грешно, не нападам ЦСКА, а БФС. ЦСКА си търсиха правата и спечелиха своето засега, което си е позиция достойна за уважение. Дали са били прави или не, аз от толкова прочетено не можах да разбера.

Точно поради тази причина всички от БФС трябва да се изметат, да си оправят правилниците и да почнат начисто без връзки към клубовете и най-вече да се абстрахират от фенските си пристрастия. Всичко да се базира на точки и алинеи и те да не си противоречат. Иначе ще е същата тапотия, но с нови лица.

О, аз, а и всеки здраво мислещ фен в България, съм напълно съгласен с това. Не знам дали може да се организира един общ протест срещу тях. Макар че, тя Държавата е толкова прогнила, че не знам струва ли си едно БФС напъването.

Мисля, че с изключения на няколко съфорумци с крайни или тесни възгледи, всички сме обединени в тезата, че целият ни футбол е прогнил и затова са виновни БФС и хората, които ги крепят там. Това, че се заяждаме един на друг с отборите е част от играта, за какво да си фен иначе в България - рядко виждаш нещо хубаво.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 11 апр 2012 16:23

Red Warrior написа:Нека това да е пример на всички българи, не само фенове, че именно гордо вдигнатата глава, а не преклонената - сабя не я сече.

Не отивай в такива крайности - 100% има някаква сделка изотзад. Сделка, която може и да не разберем скоро. А и ЦСКА си направиха страхотен PR пред вас.

Аз още не разбирам защо, при положение, че картотекирането на Гонзо беше един от крайъгълните камъни и една от най-ярките, че и скандални, тези в обвиненията на ЦСКА към БФС, Левски си мълча през цялото време.

Иска ми се да е, защото а решили, че не е достойно да се мешат в тая патлардия, но много силно ме съмнява.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 апр 2012 16:25

Makavelli написа:

Имаше един лаф(виц): "А дано, дано, ама надали"...

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 апр 2012 16:26

RIR написа:
Red Warrior написа:Нека това да е пример на всички българи, не само фенове, че именно гордо вдигнатата глава, а не преклонената - сабя не я сече.

Не отивай в такива крайности - 100% има някаква сделка изотзад. Сделка, която може и да не разберем скоро. А и ЦСКА си направиха страхотен PR пред вас.

Аз още не разбирам защо, при положение, че картотекирането на Гонзо беше един от крайъгълните камъни и една от най-ярките, че и скандални, тези в обвиненията на ЦСКА към БФС, Левски си мълча през цялото време.

Иска ми се да е, защото а решили, че не е достойно да се мешат в тая патлардия, но много силно ме съмнява.

Мълчат си, защото нямат какво да кажат. БФС също иска да се отърве по-бързо от претенциите на ЦСКА, защото скандала може да стигне и до УЕФА и ФИФА.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 апр 2012 16:31

RIR написа:

Иска ти се, ама надали... Та на официален документ с невярно съдържание стои подписа на Константин Баждеков. А почнат ли да говорят кой знае какво още ще излезе. Аз още чакам да видя мецинските изследвания на четиримата от Казан, които уж трябваше да са на прегледи, а ден по-рано не играха с Виляреал, поради контузии. Абе опитват се на ди правят на будали, и май до някъде успяват. Наистина е странно, че от петък до днес Левски са се покрили, даже избягаха в Правец. Защитава ги, смея да твърдя доста зле само Павел Колев. Струва ми се, че тепърва ще има още изненади
Последна промяна от ros на 11 апр 2012 16:33, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 апр 2012 16:32

Обяснението на БФС за казуса "Гонзо", че не знаели в колко клуба е играл буди смях и при малките деца! Да не говорим, и че Гонзалес може да бъде обвинен за попълване на документ с невярно съдържание. Затова, ако ви прави впечатление и той не взима отношение по темата както направи с Наско Сираков, а след мача в Овча купел между Левски и Локото, не се спря пред камерите, защото знаеше какво ще го питат.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 16:34

Red Warrior написа: Да не говорим, и че Гонзалес може да бъде обвинен за попълване на документ с невярно съдържание.

Можеше,ама вече НЕ МОЖЕ!Щото давността е 5 години.
Друг път да си "пишеш домашното"...

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 11 апр 2012 16:35

Край,аз се отказвам да гледам и да следя българския футбол!Само Локото ще си гледам и каквото ще да става...БФС този път направо се нас*аха!Цска ореваха света и вместо да покажат авторитет,ония клекнаха..Абе,такава проституция е това нашето,че няма друго такова... :X

Върни се в “Архив”