Литекс - Левски - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Литекс - Левски

Мнениеот W84me » 29 мар 2012 20:04

Така става,когато нашите почнат да си избират мачове,в които да играят и ,в които да не играят!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 мар 2012 20:04

Ако си обективен ще признаеш , че надиграхме Литекс , всичко останало си е чиста проба хейтърщина...

Абсолютен факт,че надиграхме Литекс,но какво от това?!!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 29 мар 2012 20:04

radovasto написа:Вече нищо не мога да разбера. Бойко и БФС бутат Левски за шампион, а Левски и Лудогорец правят всичко възможно титлата да е за най-слабия ЦСКА от години насам.

С други думи казано - Крадеца вика "дръжте крадеца"
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 29 мар 2012 20:05

konvoec написа:
Thsmith написа:
Neron написа:Сега да видим как феновете ще вземем нещата в свои ръце.

През тези 90 мин създадохме повече положения отколкото през последните 5 месеца на костов общо.А феновете изразиха мнението си с "кога на Гонзо паднете" по-време на мача. Вероятно Гонзо трябваше да хвърли костюма и да иде да вкара? А сигурно и Иванков да прати за да спаси фала?

За положенията си е така, създадохме. Аз съм по-скоро доволен от играта, отколкото не. Не мога да разбера защо няма хъс в играчите попринцип. Второто излязохме и ги надиграхме до края, а иначе Стоичков нека си мисли, че е предприел много правилен тактически ход. Само че ако 2 от 5 положения бяха влезли, тогава щеше да се коментира каква грешка е допуснал, когато е прибрал отбора в защита. Ако излизаме както излязохме второто полувреме, то имаме шанс за каквото се сетите, иначе ще си падаме от Миньоро. Яд ме е, че който и да е треньор, Йовов се пуска въпреки това, че е много бавен, не пасва на този стил, както и всяко второ отиграване му е грешка. То няма и смисъл да го псувам, той не е виновен, че иска да помогне, треньорът трябва да го откаже, като просто не го пуска в игра. Все пак не си е направил сам смяната. Толкова пък голям страх в нашите треньори, все едно някой ще ги обвини ако пуснат Вутов, Димов или някой от братята Цоневи. Сякаш който и да е от тях ще е по-слаб от Йовов. Е за това ме е яд най-много, защото все се говори за "път на младите" и този път винаги се пресича. И това е само заради страха на някой си там, не визирам само Гонзо. Евала на Стойчо, че ги пуска младите в ЦСКА,то не че има много опции. но виждате Карачанаков.... Искам за треньор такъв човек, който няма да го е страх да избере правилното, независимо от това кой колко е опитен, кой как ще му реагира и дали ще го уволнят!

Ако 2 от 5 положение били влезли друго щяло да е да бе ама тва 2рото полувреме кога Литекс спряха да нападат и бранеха резултата. Ами първото полувреме 2 от 5 за Литекс ако беха влезли дали щеше да им се излиза на сините изобщо за второто.

И херо нема да ви спаси единственото ви спасение е разпускане на отбора
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 29 мар 2012 20:05

ralka_levskarka написа:
radovasto написа:Вече нищо не мога да разбера. Бойко и БФС бутат Левски за шампион, а Левски и Лудогорец правят всичко възможно титлата да е за най-слабия ЦСКА от години насам.

Е сега ми го казаха точно това същото :lol:

ЦСКА с тея млади момчета и тоя треньор ще ви изпие всичките.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 29 мар 2012 20:05

Това е най-жалкия Левски,който съм гледал някога ... не защото са играли зле ами толкова пезпомощна сбирщина рядко се наблюдава! Хубаво било,че сме създали положения ... не жалкото е,че от както го няма Гарата няма кой да ги реализира! И да идва някой с голямата метла и да разкарва и пенсионира наред,че ни чака много страшно бъдеще на фона на трагичното ни настояще!
Само Левски и вън некъдърниците на всякакво ниво от нашия клуб!!!

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 29 мар 2012 20:05

smoothc написа:
Ако си обективен ще признаеш , че надиграхме Литекс , всичко останало си е чиста проба хейтърщина...

Абсолютен факт,че надиграхме Литекс,но какво от това?!!

и като ги надиграхме какво,затова точки не се дават

Потребителски аватар
TRIBUNAL
Контакти:

Мнениеот TRIBUNAL » 29 мар 2012 20:05

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -------------------------------------------------------___________________________________________________
Без коментар!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 мар 2012 20:06

kanar4o написа:
ralka_levskarka написа:

Е сега ми го казаха точно това същото :lol:

ЦСКА с тея млади момчета и тоя треньор ще ви изпие всичките.

даже и ще ни засмуче.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 29 мар 2012 20:06

А нещо за прочутия Томислав няма ли да кажете?Според мен той е такъв фен на Батков и Гонзо че сигурно е и на заплата."Титлата вече в тотална мъгла" Божееееееее Божеееееееееее.Болни хора на тон.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”