Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Локо Пд-Левски/ КБ 15.03.2012/

Мнениеот plamenst7 » 15 мар 2012 16:17

siniq_fen написа:
Niksh0 написа:Само в България, когато падне някой от големите отбори се правят невероятни трагедии. Приемето, че не е възможно винаги да се печели и да сме по-добрият отбор. В случая Локото бяха по-добри и заслужено спечелиха. Преглъщаме загубата и прдължаваме да подкрепяме отбора безвъзмездно, само с негативизъм няма как да стане.

А защо всяка от последните три години не можем да стигнем дори до 1/2 финал :?

Защото на 1/4 финал играем все като гости на силни отбори. Освен това победата винаги ни се изплъзва на косъм.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 мар 2012 16:17

Аз като гледах вчера Лудогорец и сега ЦСКА не мога да разбера защо трябва да се прави проблем от една загуба и ТО ЗА КУПАТА!!! За мен важните мачове са в неделя с Ботев Враца и в сряда със Славия. Лудогорец изобщо вчера не играха по-добре от Левски днес, да не говорим за ЦСКА в момента. И двата отбора реално с нищо не са по-добри от Левски. Не трябва да правим трагедии от един мач, а да подкрепяме отбора към истинската цел титлата. Като ги гледам просто и другите отбори, това си е напълно реална цел за нас. Трябва да си подкрепяме отбора и каквото стане!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 мар 2012 16:17

siniq_fen написа:
Niksh0 написа:Само в България, когато падне някой от големите отбори се правят невероятни трагедии. Приемето, че не е възможно винаги да се печели и да сме по-добрият отбор. В случая Локото бяха по-добри и заслужено спечелиха. Преглъщаме загубата и прдължаваме да подкрепяме отбора безвъзмездно, само с негативизъм няма как да стане.

А Пуул колко време нямат титла? Пък имат едни от най-верните фенове...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 15 мар 2012 16:17

При изравнителния гол на Локо докато кажа, че ъглов удар не искам да гледам, защото ги знам Левски какви са в тия положения и Митрев отново показа кашкавалените си пръсти.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 15 мар 2012 16:18

безобразен Левски, 2-1 ни беше малко, имаше и дузпа за Локо преди да вкараме. Грешка на Грийн при тъча в 92-рата, заради която стана корнера и от там 1-1. Много слаба реакция на Митрев при втория гол. Три греди за Локо... можеше крайният резултат да е един от най-срамните в историята ни. Истината е, че и с/у Черно Море, и с/у Монтана нищо не играхме, а днес ни смачкаха... Дано Локомотив Пловдив вземат купата, винаги съм симпатизирал на отбора им в Пловдивското съперничество...
Последна промяна от SFHC на 15 мар 2012 16:24, променено общо 1 път.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 мар 2012 16:18

plamenst7 написа:
siniq_fen написа:

Защото на 1/4 финал играем все като гости на силни отбори. Освен това победата винаги ни се изплъзва на косъм.

Точно така!Кога,за последно,сме играли на Герена в решаващ мач за Купата?

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 15 мар 2012 16:19

Трагичен Левски, некадърен и безобразен, слаб до небесата и не знам още какъв :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 мар 2012 16:20

ralka_levskarka написа:При изравнителния гол на Локо докато кажа, че ъглов удар не искам да гледам, защото ги знам Левски какви са в тия положения и Митрев отново показа кашкавалените си пръсти.

Такива неща по форумите не се пишат. Както и: "Ей са само да не вкарат тоя пряк, че..." Друго правило от типа на: "Милиев/Йовов за сега добре играе".

Това е проклятие, известно като "Пепи Петела". Той като кажеше за националния - добре играят нашите момчета за сега и винаги ни вкарваха гол...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 15 мар 2012 16:22

Ужасно слабо...и тъпо оправдание на Костов-вятъра, мислех че е по интелегентен човек...

SFHC
Контакти:

Мнениеот SFHC » 15 мар 2012 16:22

Avanti_Ragazzi написа:Аз като гледах вчера Лудогорец и сега ЦСКА не мога да разбера защо трябва да се прави проблем от една загуба и ТО ЗА КУПАТА!!! За мен важните мачове са в неделя с Ботев Враца и в сряда със Славия. Лудогорец изобщо вчера не играха по-добре от Левски днес, да не говорим за ЦСКА в момента. И двата отбора реално с нищо не са по-добри от Левски. Не трябва да правим трагедии от един мач, а да подкрепяме отбора към истинската цел титлата. Като ги гледам просто и другите отбори, това си е напълно реална цел за нас. Трябва да си подкрепяме отбора и каквото стане!!!

защото Купата на Страната е НАШИяТ ТУРНИР, винаги сме го доминирали и феновете на Левски имат сантименти към него! За мен Купата НИКОГА не е била за подценяване.
Последна промяна от SFHC на 15 мар 2012 16:24, променено общо 1 път.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Върни се в “Архив”