Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот BRF » 29 яну 2015 15:22

W84me написа:
BRF написа:
W84me написа:
BRF написа: :shock: Ама ти продължаваш с глупостите си :lol: !

За колко пари искаш да се басираме? Готов съм да ти покажа договори за поне два кредита, теглени от мен, на които не съм се разписвал на всички страници!

Хммммм,не си се разписал НИКЪДЕ(като на русата ***** Градева договора) или не си на всяка страница?

НА МОЯ ЕКЗЕМПЛЯР от договора не съм се разписал никъде! Там са само подписите и печата от банката.

Съгласен!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 яну 2015 15:25

BRF написа:Съгласен!

Съгласен, че може да е така или на баса? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 яну 2015 15:27

W84me написа:
BRF написа:Съгласен!

Съгласен, че може да е така или на баса? :mrgreen:

За баса!

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 29 яну 2015 15:39

GOLEADOR написа:
Tommi написа:Сашо Томов разрешил ли на cska-632 да публикува такива неща? :mrgreen: Какви са тези работи, трябва да има ред! :mrgreen:

Кое по-точно е казал резака което да не е известно?И премълчава ли срамежливеца коментара на Томов и защо?А?

Явно на старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не му е известен този факт.

В банката никой не те кара да се подписваш на твоите документи.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 29 яну 2015 15:40

W84me написа:
BRF написа:
W84me написа:
BRF написа: :shock: Ама ти продължаваш с глупостите си :lol: !

За колко пари искаш да се басираме? Готов съм да ти покажа договори за поне два кредита, теглени от мен, на които не съм се разписвал на всички страници!

Хммммм,не си се разписал НИКЪДЕ(като на русата ***** Градева договора) или не си на всяка страница?

НА МОЯ ЕКЗЕМПЛЯР от договора не съм се разписал никъде! Там са само подписите и печата от банката.

Прав си левскарино, но това, че не си разписал твоя екземпляр, не значи, че чинно не си сложил подписи навсякъде на екземпляра на банката и ще си плащаш дълга до край.
Сега по темата, този екземпляр дето е сложил Градев, най-вероятно е на румънеца или фалшив. А на всичкото отгоре е и оспорим според българското законодателство. Левскарчето да помисли защо! (Като жокер, може да погледнеш договора си за кредит, който дори не е разписан от теб.)

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 29 яну 2015 15:48

Много съм доволен. Истеричните писъци на Груди ( Градев + Руди ), показват, че сигнала до прокуратурата е право в десетката !!! Насраха се да вадят фалшиви документи и да пищят като малки момиченца. Трябва да празнуваме всеки път когато има такава реакция от Груди. Истеричната реакция на изстрадалите подуенски души също радва. Искрица надежда в за тях.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 яну 2015 15:54

d.milanov написа:Прав си левскарино, но това, че не си разписал твоя екземпляр, не значи, че чинно не си сложил подписи навсякъде на екземпляра на банката и ще си плащаш дълга до край.
Сега по темата, този екземпляр дето е сложил Градев, най-вероятно е на румънеца или фалшив. А на всичкото отгоре е и оспорим според българското законодателство. Левскарчето да помисли защо! (Като жокер, може да погледнеш договора си за кредит, който дори не е разписан от теб.)

Аз да съм казал, че няма да плащам? Просто казвам, че може да има действащ договор без подпис от двете страни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 29 яну 2015 15:57

Вие се подигравате на моя отбор с липсата си на мъничко акъл. Гробокопачът отново е на власт и ни прави смешни. Предния път се блъсна в айберга, но не потънахме, но явно сега се е върнал, за да ни довърши.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 29 яну 2015 15:59

cska-632 написа:Вие се подигравате на моя отбор с липсата си на мъничко акъл. Гробокопачът отново е на власт и ни прави смешни. Предния път се блъсна в айберга, но не потънахме, но явно сега се е върнал, за да ни довърши.

Предния път смаза любимия ти подуенски отбор с 16 точки. Сега пак любимия ти подуенски отбор изостава на 16 точки, за това си пощръклял :mrgreen: :mrgreen:

Свиквай, винаги така ще бъде :lol: :lol:

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 29 яну 2015 16:01

Logical person написа:
cska-632 написа:Вие се подигравате на моя отбор с липсата си на мъничко акъл. Гробокопачът отново е на власт и ни прави смешни. Предния път се блъсна в айберга, но не потънахме, но явно сега се е върнал, за да ни довърши.

Предния път смаза любимия ти подуенски отбор с 16 точки. Сега пак любимия ти подуенски отбор изостава на 16 точки, за това си пощръклял :mrgreen: :mrgreen:

Свиквай, винаги така ще бъде :lol: :lol:

Моя любим подуенски отбор :mrgreen: Колко неедекватно. По-добре да не беше идвал предния път и да ни прави за смях. 7 години по-късно благодарение на него продължаваме да тънем в мизерия и да берем плодовете на тези 16 точки.

Върни се в “Архив”