Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Re: Пресконференцията днес?...

Мнениеот bai Momchil » 28 апр 2009 10:15

Вижте какво, тоя Янев е ясно, че си прави предизборната кампания на наш гръб, но никой не ви е опрял пистолета да гласувате за него.
Дайте да проявим и ние малко политики и да приемем подадената му ръка. Ако направи нещо за Ботев няма лошо, а в крайна сметка в деня на изборите всеки да си гласува както намери за добре.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Днес умира ФК Ботев Пловдив

Мнениеот rump_shaker » 28 апр 2009 11:18

В такъв момент е друдно да се говори. Онемял съм от случващото се и сякаш невярвам на всичко което става с любимият ни клуб. Аз думи нямам да опиша болката си. Но знам че днес е един от най-черните дни за Ботев Пловдив. Днес умира сърцето на клуба, неговата задвижваща сила, неговата школа. Днес футболен клуб Ботев, практически, спира да съществува. Управлението на един некадърен и алчен престъпник, неговата безочливост, неговата наглост, неговата просотия, неговата немощ докараха колапса на един Български гранд. Разрухата в клуба е пълна. Това вече никой не може да го оспори. Вижда се и от най-далечната галактика

Днес е един от последните дни на живот на ФК Ботев. Изпаднал е в дълбока кома и спасението не се вижда. Нас ни боли. Но ние като фенове можем да помогнем. Има няколко начина с които да направим това!

Нека фен клуба, свика събиране с треньорите на ДЮШ. Нека да се види какви са необходимите пари за издръжката на ДЮШ и ако трябва ще отворим касичка за да спасим поне децата на Ботев.

Призовавам всички бизнесмени, да помогнат в този труден момнент. Не става въпрс за помощ към футболен клуб Ботев, ами за помощ към всички треньори, дали годините си за този отбор, за всички деца който са закърмени с идеята БОТЕВ, и мечтаят един ден да облекат футболната фланелка. Нека не осъкатяваме мечтите на тези хлапета. Нека на тези треньори се даде шанс да работят, защото те не работят за селския. Те са били преди и много след него в този клуб. Те са сърцето на клуба!

Мите! Надявам се дете то, сестра ти, брат ти, жена ти, майка ти и всеки свързан с твоята дребна душица, да го сполети най-страшната и мъчителна болест и да умре в терзания и мъки каквито друг не е виждал.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CSKASUCK

Re: Днес умира ФК Ботев Пловдив

Мнениеот CSKASUCK » 28 апр 2009 11:24

Ботев отдавна беше бита карта, въпроса беше кой щеше да я изиграе.. Тоя "селяк" е типично олицетворение на Томов и Батковият. Иначе успех срещу Христолов, и незабравяй че деца и майки нямат нищо общо с него, че чак смърт да им пожелаваш..

Потребителски аватар
o_yankov
Контакти:

Мнениеот o_yankov » 28 апр 2009 11:25

АД-ТО СЕ РАЗПАДА,БОТЕВ ПЛОВДИВ ПРОДЪЛЖАВА!!!
rump_shaker ,постни си предложението и в независимия.
ДОКАТО НАС НИ ИМА И БОТЕВ ЩЕ ГО ИМА!!!

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 28 апр 2009 11:27

Никаква помощ по начина по който казваш. Да се помогне но с нов отбор, който ще наследи старият и школата включително. АД на сельо да умира. Новият отбор да почне от зоните или от В група все тая.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 28 апр 2009 11:31

CSKASUCK написа:Ботев отдавна беше бита карта, въпроса беше кой щеше да я изиграе.. Тоя "селяк" е типично олицетворение на Томов и Батковият. Иначе успех срещу Христолов, и незабравяй че деца и майки нямат нищо общо с него, че чак смърт да им пожелаваш..

Нищо общо с Томов и Батков... ама нищо. Като Томов или Батков ви докара до Б група (а не до "провала" второ място) тогава ги сравнявайте с тумора.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 28 апр 2009 11:32

Съчувствам ви. На мястото на Ботев може да бъде всеки голям клуб в България. Явно е, че е жертва на финансови машинации. Единственото успокоително нещо, което ми идва на ум е, че може би ако се премине официално през фалит, следващият купувач (собсвеник) няма да погасява толкова много задължения, т.е. ще мине по-тънко, съответно ще е по-мотивиран да влезне в играта.
Дано се намери достоен човек за собственик. Идеята за Ботев наистина никога няма да умре. А с нея ще дойде и възкресението на клуба. Сигурен съм. УСпех!!!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 28 апр 2009 11:35

Наистина е ден на унищожение, защото за нас школата винаги е била извор на таланти и гордост... символ на отбора ни! Селянина се подигра и с нея! Мръсна селска гад, ти ще умреш рано или късно, дано да е рано и да е в адски мъки! БОТЕВ ПЛОВДИВ ще те надживее, защото БОТЕВ е много повече от твоето скапано, задлъжняло АД; мри мастийо мръсна! Не можеш да откраднеш традициите, историята, феновете и обичта; това НЕ МОЖЕШ ДА ОТКРАДНЕШ! А иначе наистина днес е ден за погребение...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
trakia

Re: Пресконференцията днес?...

Мнениеот trakia » 28 апр 2009 11:37

Аз съм на мнение ,че тоя мършояд ЯЯ е протеже на ДПС и БКП. Незнам но ако сте забелязали доколкото се интерисувате от политика той винаги се вре където е горещо и винаги се добира до некви компромати.Е как така все на него му дават секретна иначе информация или той я открива от няакъде където видиш ли само Станишев може да бърка?!? То е яасно на него му е подхвърлена тази инфо. за да всяава смут и разединение на опозицята.За мене той е един мръсен тип ,който се възползва от проблемите на дадени хора.Разбрал,недоразбрал за войната ни със Сельо идва и се бърка в нашата каша,иска да залъже хората които все още не са решили за кого да гласуват.Той със сигурнос няма да направи нищо конкретно срещу ДХ-С.Само да се чуе и от неговата уста всичко което ние вече си знаем.Дано грачещият му глас бъде чут от правораздаващите органи на БГ.

А относно гласовете които той би събрал евентуално в Пловдив.Аз мисля ,че тоя ЯЯ е сбъркал града.Пловдив винаги е бил и ще бъде АНТИ-КОМУНИСТИЧЕСКИ БАСТИОН и ЯЯ нема да получи много гласове от нашият град заради тесните му връзки със Товариш СерГЕЙ Станишев и Ахмед Доган Паша.

Един съвет за ЯЯ :
ЯНЕ,ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И СИ МИСЛЯ ,ЧЕ СЛЕД КАТО ИЗНАСЯШ СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ ПРЕД МЕДИЍТЕ ТО ТИ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ СЪДЕН И ПРАТЕН В ЗАТВОР. СЪВЕТВАМ ТЕ САМОСЕЗИРАЙ СЕ СЕГА И МОЖЕ ДА ПОЛУЧИШ ВИП КИЛИЯ НА ВТОРИЯ ЕТАЖ, ЮЖНОТО КРИЛО С БАЙ МИТЬО-СЕЛСКИЯ,ЧОВЕКА Е ДРЕБЕН МОШЕННИК И МАЛОДУШЕН ХОМОСЕКСУАЛИСТ (ПОДОБНО НА ТЕБЕ) НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА НЕ Е СПРАВЕДЛИВ,А ЛЪЖЛИВ.100% СМРАД ТИ ОБЕЩАВАТ СЕЛСКИТЕ МУ КРАЙНИЦИ,А НЕИЗМИТИТЕ ВИ ГЪЗОВЕ МОЖЕ ДА БОЦКАТЕ НА СМЕНИ (ДНЕСКА АЗ ,УТРЕ ТИ) В ПЛОВДИВСКИЯ ОКРЪЖЕН ЩЕ СЕ РАДВАТЕ НА УЖАСНА ПОПОЛРНОСТ И ПОПОЛИСТКОТО ТИ ДУПЕ ЩЕ БЪДЕ УВАЖАВАНО ЕЖЕДНЕВНО ОТ МУРГАВИ СИМПАТЯГИ С ПОДОБНА НА ТВОЯАТА МИРИЗМА.В ПЛОВДИВСКИЯТ ОКРЪЖЕН ЩЕ СЕ РАДВАТЕ НА ЕЖЕДНЕВНО ПРЕБИВАНЕ И СЕКС,ТОРМОЗ ВЪВ ВСЯКО КЪТЧЕ НА ЖИВОПИСНИЯТ ЗАТВОРНИЧЕСКИ КОМПЛЕКС.ЧУДЕСНА ГЛЕДКА КЪМ ГРОБИЩНИЯТ ПАРК И ТРИ ПЪТИ СУХ ХЛЯБ И ТОПЛА ЦИГАНСКА ПИКОЧ ДНЕВНО ТИ ОБЕЩАВАТ НЯКОЛКО НЕЗАБРАВИМИ ГОДИНИ В ИНАЧЕ УЮТНИЯТ ЗАТВОР НА ГРАД ПЛОВДИВ!!!

Ти си кукла на конци ,а ние виждаме ръката ,която управлява чучолото ти.Участваш в евтина шоу продукция (РЗС).
Не се прави на важен и не си мисли ,че ти КУКЛО ще се ебаваш с нашият клуб,ПФК Ботев Пловдив 1912 ,не търси дивиденти от кризата в клубът ни,не се набивай в очите ни.Защото попаднеш ли в ръцете ни ще ти го набием много дълбоко в мазният ти депотатски гъз.
СПРИ ДА ИЗПОЛЗВАШ НАШЕТО НЕЩАСТИЕ МАРИОНЕТКА СМЕШНА!!! :evil:
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 28 апр 2009 11:39

Следя с интерес случващото се около отбора ви и мнението на феновете ви. Преобладава една идея: Да се направи чисто нов отбор, който да почне от 0-та. Лично за мен това е добра идея и дано успеете да я реализирате.

Имам обаче един въпрос към това: Ако се създаде нов футболен отбор "Ботев" Пловдив коя емблема ще използвате (старата, или ще сте с нова) и пак ли ще твърдите, че сте създадени 1912 година, т.е. че сте най-старият отбор в страната?
Изображение

Върни се в “Архив”