Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Logical person » 28 яну 2015 19:12

Нашите утайки са свикнали да са на хранилка. И бивши футболисти и бивши ръководители и треньори, и уж червени журналисти. Когато не са на заплата в клуба, винаги плюят. Няма да го забравя майкъла колко плю по Титан, докато не го назначиха на работа. Тогава им стана пръв защитник и гъзолизец, а като си изгуби работата през миналото лято пак започна да плюе.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 яну 2015 21:41

Шапка му свалям на Жаклин Михайлов и на здравомислещите хора, които са си дали сметка, че ЦСКА днес без сегашното си ръководство и треньор ще бъде на смъртен креват и плюнчовците само ще покрият изнемощелия труп с дрипав чаршаф.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 яну 2015 23:07

1982 написа:За първи път виждам документ без подписи на двете страни. :lol: :lol:

http://sportal.bg/uploads/tinymce/pp8/pp88/334488/59595955/201411/220214/20042014/04062014/080814/11_2.jpg

Градева, да ти умре най-милото дано.

Пхаха, ти като внесеш пари в банка подписваш ли се на твоя екземпляр? Аз даже на моя екземпляр на трудовия си договор не съм се подписал.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 яну 2015 09:04

W84me написа:
1982 написа:За първи път виждам документ без подписи на двете страни. :lol: :lol:

http://sportal.bg/uploads/tinymce/pp8/pp88/334488/59595955/201411/220214/20042014/04062014/080814/11_2.jpg

Пхаха, ти като внесеш пари в банка подписваш ли се на твоя екземпляр? Аз даже на моя екземпляр на трудовия си договор не съм се подписал.

Като отидеш в банка, има две опции - или подписваш някакъв договор или попълваш бележка за превод или за теглене или от сорта.. Когато подписваш договор, подписваш на място всичко като стой та гледай. Има поне 10 подписа на всеки договор. А когато попълваш вносна или каквато и да е бележка бележка, тя е химизирана и подписвайки се на единия екземпляр, се подписваш и на другите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 яну 2015 10:22

vaskonti написа:Пхаха, ти като внесеш пари в банка подписваш ли се на твоя екземпляр? Аз даже на моя екземпляр на трудовия си договор не съм се подписал.

Като отидеш в банка, има две опции - или подписваш някакъв договор или попълваш бележка за превод или за теглене или от сорта.. Когато подписваш договор, подписваш на място всичко като стой та гледай. Има поне 10 подписа на всеки договор. А когато попълваш вносна или каквато и да е бележка бележка, тя е химизирана и подписвайки се на единия екземпляр, се подписваш и на другите.[/quote]
На твоя екземпляр подписваш ли се на всяка страница? Не ставай смешен, моля те...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 яну 2015 10:49

W84me написа:
vaskonti написа:
W84me написа:Пхаха, ти като внесеш пари в банка подписваш ли се на твоя екземпляр? Аз даже на моя екземпляр на трудовия си договор не съм се подписал.

Като отидеш в банка, има две опции - или подписваш някакъв договор или попълваш бележка за превод или за теглене или от сорта.. Когато подписваш договор, подписваш на място всичко като стой та гледай. Има поне 10 подписа на всеки договор. А когато попълваш вносна или каквато и да е бележка бележка, тя е химизирана и подписвайки се на единия екземпляр, се подписваш и на другите.

На твоя екземпляр подписваш ли се на всяка страница? Не ставай смешен, моля те...

Да, когато подписваш договор, примерно за кредит, се подписваш не просто и на твоя екзепляр, ами го правиш и на всяка страница.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 яну 2015 11:01

vaskonti написа:Да, когато подписваш договор, примерно за кредит, се подписваш не просто и на твоя екзепляр, ами го правиш и на всяка страница.

Подписваш се на всяка страница на копието, което остава в банката, на твоите страници няма смисъл да се подписваш.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 яну 2015 11:19

Logical person написа:Тоя олигофрен откри топлата вода :) :)

Футболният агент Георги Градев публикува в своя личен профил във Фейсбук доста любопитен договор между ЦСКА и румънски агент, от който става ясно, че въпросният агент е получил 80 хиляди евро за посредничество при привличането на Серджиу Буш.

До сега ние незнаехме, че когато се привлича свободен агент, мениджъра му получава комисионна :lol:

Човекът не е открил топлата вода, но след като светата красноармейска троица (С.М, А.Т и А.Т(м.С)) не спря да се бие в гърдите, че такава звездна селекция струва 0лв., е редно някой най-сетне да ви докаже, че това не е така. Не че всички не го знаехме, ама сега поне се надявам да спрете да парадирате с тия 0лв..
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 яну 2015 11:24

BRF написа:
TristaNNN написа:Така се прави, а не се нахалства до дупка пред телевизионните камери :!:

В официална кореспонденция /която се води от м. юли 2014 г. до момента/ сме запознали всички заинтересовани страни с позицията на клуба по повод на недоразуменията, произтичащи от Договора с „ПФК ЦСКА“ АД , и твърдото ни убеждение, че компетентните органи трябва да се произнесат по спора. В допълнение на 6 ноември 2014 г. специално е запозната Лицензионната комисия на БФС. „ПФК БОТЕВ“ АД е представил официално становище, придружено с цялата налична документация и кореспонденция с всички претендиращи страни. Към този момент не е получено становище или решение на комисията.

И по какво се различават двете неща?Тодоров каза същото,че от въпросната комисия мълчат вече половин година!

Тодоров не каза същото или по-скоро врътна нещата по такъв интригантски начин, че обикновеният неумен фен наистина ще преоткрие нов мним враг. Та малкото Саше дума не обели за цялата налична документация и кореспонденция с всички претендиращи страни, само си поплака, че били призовавали, очаквали, и дрън-дрънаквали. За разлика от майните, вие май не сте предприели никакви законови действия по проблема.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”