Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: БОТЕВ С НОВ СОБСТВЕНИК

Мнениеот rump_shaker » 27 апр 2009 14:06

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ДАНО ЧУМА СПОЛЕТИ СЕМЕЙСТВО ХРИСТОЛОВИ
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: СЕЛСКИ УМРИ

Мнениеот Abbiati » 27 апр 2009 14:20

ТРЯБВА НИ РЕВОЛЮЦИЯ!!!НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ЧАКАМЕ!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 27 апр 2009 14:26

Аве момчета фен съм на ЦСКА, но много уважавам феновете на Ботев (за разлика от тези на Велбъжд), но тоя Христолов си прай чикий на вас бре. Той Лупи така не се гаври с нас както той с вас. Цялото ми уважение към всички протести и погроми които правите срещу Селския ама толкова ли сте малоумни та да разберете че само нож управя работата. Без капка майтап го казвам.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 27 апр 2009 14:31

mironi88 написа:Аве момчета фен съм на ЦСКА, но много уважавам феновете на Ботев (за разлика от тези на Велбъжд), но тоя Христолов си прай чикий на вас бре. Той Лупи така не се гаври с нас както той с вас. Цялото ми уважение към всички протести и погроми които правите срещу Селския ама толкова ли сте малоумни та да разберете че само нож управя работата. Без капка майтап го казвам.

Не сме малоумни, не сме...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 27 апр 2009 14:42

Баси ебавката,колкото по-бързо изчезнат хора като тоя,толкова по-добре за футбола и държавата :evil:

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Re: СЕЛСКИ УМРИ

Мнениеот nikytodorov » 27 апр 2009 14:52

да,селската Утрепка на ГИЛОТИНАТА
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 апр 2009 14:59

mironi88 написа:Аве момчета фен съм на ЦСКА, но много уважавам феновете на Ботев (за разлика от тези на Велбъжд), но тоя Христолов си прай чикий на вас бре. Той Лупи така не се гаври с нас както той с вас. Цялото ми уважение към всички протести и погроми които правите срещу Селския ама толкова ли сте малоумни та да разберете че само нож управя работата. Без капка майтап го казвам.

А ти ми кажи, колко пъти наръга с нож Лупи? Много лесно се пише тука в форума. И мога да те уверя че сме направили повече действия срещу селския от колкото вие срещу когото и да било.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 27 апр 2009 16:30

rump_shaker написа::twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ДАНО ЧУМА СПОЛЕТИ СЕМЕЙСТВО ХРИСТОЛОВИ

ХА ХА ХА СВИНСКА ЛИ?
Изображение

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 27 апр 2009 16:33

rump_shaker написа:

А ти ми кажи, колко пъти наръга с нож Лупи? Много лесно се пише тука в форума. И мога да те уверя че сме направили повече действия срещу селския от колкото вие срещу когото и да било.

БРАВО ДОБРЕ МУ ГО КАЗА ,ТЕ ДАЖЕ ДА ГО ОТВЛЕКАТ НЕ СЕ СЕТИХА ;)
Изображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

НЕКА НЕ ДОПУСКАМЕ ТОЗИ СРАМ!!!

Мнениеот Abbiati » 27 апр 2009 17:03

БОТЕВИСТИ, нека не допускаме това да се случи!!! Нека да извадим отбора НИЕ, а не да търпим срамни служебни загуби... Четете:

В Ботев няма пари за мач със Спартак, БФС няма да прави повече компромиси
Източник: sport.plovdiv24.com 16:56 / 27.04.2009
© Plovdiv24.bg

Димитър Христолов няма пари да плати дължимите над 40 000 лева глоби и съдийски такси към БФС. От централата заявиха, че ако до 29 април това не се случи, няма да назначат съдии за мача на Ботев със Спартак Варна и двубоят ще завърши със служебна загуба за пловдивския тим. БФС вече са правили на няколко пъти компромиси и са отлагали плащането на глобите, но това вече няма да става, уточниха от централата. Христолов, който продължава да упорства и да не продава клуба, не може да намери пари да плати тези такси, след като днес се провали и срещата му с Георги Гергов.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Архив”