ДАНО ЧУМА СПОЛЕТИ СЕМЕЙСТВО ХРИСТОЛОВИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mironi88 написа:Аве момчета фен съм на ЦСКА, но много уважавам феновете на Ботев (за разлика от тези на Велбъжд), но тоя Христолов си прай чикий на вас бре. Той Лупи така не се гаври с нас както той с вас. Цялото ми уважение към всички протести и погроми които правите срещу Селския ама толкова ли сте малоумни та да разберете че само нож управя работата. Без капка майтап го казвам.
mironi88 написа:Аве момчета фен съм на ЦСКА, но много уважавам феновете на Ботев (за разлика от тези на Велбъжд), но тоя Христолов си прай чикий на вас бре. Той Лупи така не се гаври с нас както той с вас. Цялото ми уважение към всички протести и погроми които правите срещу Селския ама толкова ли сте малоумни та да разберете че само нож управя работата. Без капка майтап го казвам.
rump_shaker написа::twisted:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДАНО ЧУМА СПОЛЕТИ СЕМЕЙСТВО ХРИСТОЛОВИ
rump_shaker написа:mironi88 написа:Аве момчета фен съм на ЦСКА, но много уважавам феновете на Ботев (за разлика от тези на Велбъжд), но тоя Христолов си прай чикий на вас бре. Той Лупи така не се гаври с нас както той с вас. Цялото ми уважение към всички протести и погроми които правите срещу Селския ама толкова ли сте малоумни та да разберете че само нож управя работата. Без капка майтап го казвам.
А ти ми кажи, колко пъти наръга с нож Лупи? Много лесно се пише тука в форума. И мога да те уверя че сме направили повече действия срещу селския от колкото вие срещу когото и да било.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта