Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
1982

Re: Вариантите пред ЦСКА

Мнениеот 1982 » 13 юни 2013 22:16

vaskonti написа:Страхът от УЕФА? Смяташ, че едва оня ден Ганчев е осъзнал, че може да има санкции, вчера са протекли нови преговори, а днес вече се е стигнало до коренно различно решение?

Да, имало е запитване до УЕФА, сондаж за мнението им. И явно отговорът не е бил никак добър.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 юни 2013 22:17

vaskonti написа:Нали не бъркаш ентусиазъм с коментиране по форумите?

Въобще не бъркам.Надявам се, че няма да кажеш, че в коментарите на много от червените липсва ентусиазмът 8-) Само чети Тео и след това можем да обсъдим има ли ентусиазъм, или няма ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 13 юни 2013 22:24

1982 написа:
vaskonti написа:Страхът от УЕФА? Смяташ, че едва оня ден Ганчев е осъзнал, че може да има санкции, вчера са протекли нови преговори, а днес вече се е стигнало до коренно различно решение?

Да, имало е запитване до УЕФА, сондаж за мнението им. И явно отговорът не е бил никак добър.

:)
Значи викаш, половин година мъдрят сделка, която очевидно няма как да се случи, но в последния момент изневиделица им идва мнението на УЕФА, че това ще е незаконно, след което за 24 часа измислят нова коренно различна схема, като очевидно Титан се съгласяват да опростят 20 милиона без дори да се замислят?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 юни 2013 22:25

Кашчей написа:
Преди да ме определиш за левскар и фен на Сираков.. ще добре да си ме чел по-дълго време.Иначе.. първосигналното добре работи при теб:тоя не е от нашите, значи е говедо :mrgreen:

Свиквай,това е положението ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2013 22:27

vaskonti написа: :)
Значи викаш, половин година мъдрят сделка, която очевидно няма как да се случи, но в последния момент изневиделица им идва мнението на УЕФА, че това ще е незаконно, след което за 24 часа измислят нова коренно различна схема, като очевидно Титан се съгласяват да опростят 20 милиона без дори да се замислят?

Виж какво, самите Офанзива, които са били на срещата онази вечер, написаха онзи ден в профила си във Фейсбук, че Литекс ще бъде преместен и прекръстен на ЦСКА 1923. Нима ги обвиняваш, че лъжат ??

Та да, обратът е точно в последните дни станал.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юни 2013 22:29

Ето, Васконти, прочети сам написаното в понеделник:

https://www.facebook.com/offensivecska

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 юни 2013 22:48

Ето и тук http://www.novsport.com/news630231_1003.html. Вече мисля ,че шансовете да е истина са над 50% .За другите сайтове не знам ,но си мисля ,че Гонг и Livesport са по-сериозни.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 13 юни 2013 23:03

Кашчей написа:
BigBrother написа:
Кашчей написа:
Тоя се отрече от България, от родителите си, плю в суратя на ЦСКА, когато искаха да му вдигат паметник, плю и когато дойде да помага.Плю и в началото на годината, когато се присмя на Майкъла.. обаче стадото си иска водач-за него няма значение кой ще ги води-ат или магаре.

той и Раев ви се нагъзи , ама му ближеш задника нали :?:

Преди да ме определиш за левскар и фен на Сираков.. ще добре да си ме чел по-дълго време.Иначе.. първосигналното добре работи при теб:тоя не е от нашите, значи е говедо :mrgreen:

много добре те знам какъв си,пишеш се неутрален защото така е по-лесно да се плюе, обаче си говедо както сам се наричаш и в червата си .. :idea:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юни 2013 23:05

CSKA 78 написа:Ето и тук http://www.novsport.com/news630231_1003.html. Вече мисля ,че шансовете да е истина са над 50% .За другите сайтове не знам ,но си мисля ,че Гонг и Livesport са по-сериозни.

Да,бе...
Хем "коалицията Ганчев-Божков-младши незнамсиквоси",хем Антон Божков помолил баща си за сватбен подарък...Ся,последно,Антон Божков има ли пари или всеки път ще врънка баща си? :mrgreen: Който,според същия журналист,имал някакви си 3-4 милиона излишни пари за харчене и щял да погасява дългове в ЦСКА.Просто ей така...да се намира на работа.
А това,дето Стоичков чакал половината футболисти на Литекс,изобщо не подлежи на коментар.Защо не ВСИЧКИ футболисти на Литекс???Така,де...Кво ще си играе на дребно.

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 13 юни 2013 23:07

нещо се опитваш да си саркастичен, ама не ти се отдава ;)

Върни се в “Архив”