ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Skywalker
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 18:18

russia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=612335

Чуйте го този носорог във видеото! :lol: :lol: :lol:
Аз съм каза за ГГ, другите да си припознават който си отбор искат... :roll: :mrgreen:

Този "носорог" между другото много логично се изказа, защо подкрепя Ганчев ! И си каза фактите !

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 юли 2016 18:18

Red_Neck написа:Я кажи, тези, които не влизаха в сметките на Ицо Янев, защо се разбягаха, а не останаха с червените си сърца да играят под ръководството на баба Дора?

Кои? И кога?
Когато се "разбягаха", ситуацията имаше ли нещо общо с днешната?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 юли 2016 18:19

[center]Тия Оздравители ше докарат някой инфаркт на бабата!!! Сложили я на първа позиция -организира тренировки ,фенове ,занимава се с полиция ,ще ходи да взима некви футболисти от хотел....[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 юли 2016 18:19

Altarf написа:Довечера щели някакви хора да идват на Армията. Нито знаем какви са, нито колко, нито кой им плаща. Едно е ясно - нямат никакви правоотношения с ПФК-то. Това е комедия, на която само божковист може да се върже, защото божковистите са комици пар екселанс.

Целта на мероприятие то е да се демонстрира някаква спортна дейност пред Кралев , за да не се прекрати договора. За
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 юли 2016 18:20

Skywalker написа:
vaskonti написа:Хиляда пъти съм казвал, че ще подкрепя Ганчев ако плати на държавата и на УЕФА и ФИФА. само че нали казвате, че неговия ОП е фиктивен? При това положение аз няма да подкрепя Литекс. За теб може да не е проблем, но за мен е. Жив и здрав.

Да и понеже Божков се скъсва да вади пари да погасява задължения и да дава за ЦСКА и ти реши да подкрепиш незнаен отбор със селекционер дучето и треньор Дора Милева ! Браво !

Къде съм казал, че подкрепям Божков? Самият факт, че ти казвам, че ще подкрепя Ганчев при определени условия трябвя да ти говори, че ще подкрепя тоя, който плати каквото е нужно. А кредиторите ще решат кой е той. Но да ми стоварят просто така тук Литекс и да се кичи в червено, няма да стане.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 04 юли 2016 18:21

vaskonti написа:
Skywalker написа:
vaskonti написа:Хиляда пъти съм казвал, че ще подкрепя Ганчев ако плати на държавата и на УЕФА и ФИФА. само че нали казвате, че неговия ОП е фиктивен? При това положение аз няма да подкрепя Литекс. За теб може да не е проблем, но за мен е. Жив и здрав.

Да и понеже Божков се скъсва да вади пари да погасява задължения и да дава за ЦСКА и ти реши да подкрепиш незнаен отбор със селекционер дучето и треньор Дора Милева ! Браво !

Къде съм казал, че подкрепям Божков? Самият факт, че ти казвам, че ще подкрепя Ганчев при определени условия трябвя да ти говори, че ще подкрепя тоя, който плати каквото е нужно. А кредиторите ще решат кой е той. Но да ми стоварят просто така тук Литекс и да се кичи в червено, няма да стане.

и аз така.... много точно обобщение на моята позиция....

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 04 юли 2016 18:22

petko.h.markov написа:
KAT90 написа:Като чета начина на писане и използването на обидни епитети от "оздравяващите", ясно ми е какъв е умствения багаж и с какво образование са.Затова са толкова лесно манипулируеми.Все едно да излъжеш циганин да гласува на избори! Успех ви на оздравяването, но утре да не мрънкате, защото и това няма да го имате! Всеки си заслужава съдбата! Ръка за ръка с подуенците!!! Мисля, че е достатъчно красноречиво!

По-скромно го раздавай,не се отлепвай от земята много.До сега за твоя умствен багаж говориш само ти.

Окачестви ги тогава ти? Виж, че наричат всички останали с епитети, които олицетворяват персоналната идентичност.Ако според теб, това са възпитани и интелигентни хора, ОК!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 юли 2016 18:23

Skywalker написа:
russia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=612335

Чуйте го този носорог във видеото! :lol: :lol: :lol:
Аз съм каза за ГГ, другите да си припознават който си отбор искат... :roll: :mrgreen:

Този "носорог" между другото много логично се изказа, защо подкрепя Ганчев ! И си каза фактите !

Фактите ги знаем!
Глупост след глупост, схема след схема, молби за фалит, ФК Лупи, един клуб, втори клуб, премествания, преименувания, разпореждане с "Българска армия" без да има каквото и да е право, защото е НИКАКЪВ във ЦСКА...
Иначе носорогът логично мисли да, нали са от една порода.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 04 юли 2016 18:25

vaskonti написа:
Skywalker написа:

Самият отбор и ръководство се определят, като ЦСКА, ти и още 7 човека сте си захапали, че е Литекс ! Как миналата година бяха ЦСКА, сега са Литекс !?

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 04 юли 2016 18:26

Маги Стралска написа:
vaskonti написа:
Skywalker написа:

и аз така.... много точно обобщение на моята позиция....

Не сте само вие.Много сме със тази позиция.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Върни се в “Архив”