Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: За или против наказания за хванатите с допинг?

Мнениеот pesho_1913 » 15 яну 2012 16:42

Резултатът от анкетата мисля, че е достатъчен отговор. ;)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 15 яну 2012 16:42

Доктор Хаус написа:
msm написа:А ти четеш ли отговорите? Май никой не говори за това дали ще се спазят законите, а по-скоро се раздават наказания на общо основание!

Защо на общо основание?В случая хванатите са от ЦСКА.Да си представим,че са от Левски!Какво от това,има ли значение от кой отбор са?
Ако не ме разбираш,моето мнение е по въпроса е следното:трябва да има наказание,ако ще и по 5 години за играчите,но не и за клуба,защото това е по-добрия вариант,измъкване на ситуацията няма.Всеки опит за това ще е провал,плюс най-малкото срам и наглост!.За това не трябва да се увърта кой бил виновен и т.н.Поемат наказанието няколко футболиста,но отбора продължава да върви напред!
А твоето?

Аз казвам, че наказанието трябва да е такова , каквото е по закон и разпоредба. Ако е за една година за една да е, ако е за сто години да е за сто! Няма добър и лош вариант. Има си хора там, които дават присъдите и за това взимат заплати, те знаят какво трябва да се отсъди. А това тук е "Аз искам"!

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 15 яну 2012 16:44

msm написа:
Доктор Хаус написа:
msm написа:А ти четеш ли отговорите? Май никой не говори за това дали ще се спазят законите, а по-скоро се раздават наказания на общо основание!

Защо на общо основание?В случая хванатите са от ЦСКА.Да си представим,че са от Левски!Какво от това,има ли значение от кой отбор са?
Ако не ме разбираш,моето мнение е по въпроса е следното:трябва да има наказание,ако ще и по 5 години за играчите,но не и за клуба,защото това е по-добрия вариант,измъкване на ситуацията няма.Всеки опит за това ще е провал,плюс най-малкото срам и наглост!.За това не трябва да се увърта кой бил виновен и т.н.Поемат наказанието няколко футболиста,но отбора продължава да върви напред!
А твоето?

Аз казвам, че наказанието трябва да е такова , каквото е по закон и разпоредба. Ако е за една година за една да е, ако е за сто години да е за сто! Няма добър и лош вариант. Има си хора там, които дават присъдите и за това взимат заплати, те знаят какво трябва да се отсъди. А това тук е "Аз искам"!

Може би грешката в заглавието е моя!Разговора тръгна в друга посока.Може би трябваше заглавието да е:"Ще се спазят ли законите в България,по въпроса за допингскандала в ЦСКА?" или нещо подобно!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 15 яну 2012 16:46

Кашчей написа:Цък, не тълкувам по своему-има ли нарушение на Антидопинговият правилник-има!Какво толкова трябва да се умува, ама правилниците това, ама наредбите онова, ама трябвало да се докаже, че са виновни, ама имало смекчаващи вината обстоятелства.. глупости, и го знаете отлично всички цесекари, но така ви отърва на вас-така приказвате.

Много си се объркал. Личи ти нервността даже и в писаниците. Какво да ми отърва за тия тримата? ЦСКА си има отбор и без тях. Изобщо не ми пука какво ще ги накажат!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 яну 2012 16:47

msm написа:
Кашчей написа:
msm написа:Мнението в случая е доста пристрастно. Всеки иска това което му е изгодно, без да се съобразява със законите и разпоредбите, който се полагат в случая. Именно за това казвам, че трябва да се спазват и каквото трябва да се направи. Всичко друго е фенщина!

Хах.. това мнение май важи в пълна степен и за теб, защото иначе щеше да си за наказание, а не да го увърташ по килифаревски..правилници, закони, наредби.. а те какво гласят в такъв случай?

На теб ли да обяснявам, кое какво гласи? Както виждаш ( но явно тълкуваш по своему) казах , че си има закони и всеки да си получи заслуженото. Кое от всичко това е увъртане? Килифаревците сте вие, дето търсите под вола теле!

Абе, Кашчей, тоя msm голяма гад, а? Тръгнал той моля ти се, с цялото си нахалство да иска да се спазват правилниците и законите! Ама къде се намира наистина този! И аз съм много съгласен с тебе, че човек щом иска всичко да е по правилата се "извърта по килифаревски"! ЖелЕзна логика!!! ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 яну 2012 16:56

kartago написа:Абе, Кашчей, тоя msm голяма гад, а? Тръгнал той моля ти се, с цялото си нахалство да иска да се спазват правилниците и законите! Ама къде се намира наистина този! И аз съм много съгласен с тебе, че човек щом иска всичко да е по правилата се "извърта по килифаревски"! ЖелЕзна логика!!! ;)

Каква ирония само-направо ме заби в земята :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 15 яну 2012 16:59

Трябва да има наказания. Едно, че хванатите не са кой знае какво и можем да им намерим заместници, другото което е, че сините келеши ще започнат да пищят, както го правят и за най-малкото нещо. Кокала си го каза, не само в ЦСКА се използва допинг, а масово в цяла България.

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 15 яну 2012 17:00

Янис Зику написа:Трябва да има наказания. Едно, че хванатите не са кой знае какво и можем да им намерим заместници, другото което е, че сините келеши ще започнат да пищят, както го правят и за най-малкото нещо. Кокала си го каза, не само в ЦСКА се използва допинг, а масово в цяла България.

Щом след като използват допинг играят по този начин, какво ли трябва да кажем за първенството ни?!

Потребителски аватар
Rainbow 1983
Контакти:

Мнениеот Rainbow 1983 » 15 яну 2012 17:04

Трябва да има наказания. Едно, че хванатите не са кой знае какво и можем да им намерим заместници, другото което е, че сините келеши ще започнат да пищят, както го правят и за най-малкото нещо. Кокала си го каза, не само в ЦСКА се използва допинг, а масово в цяла България.[/quote]
Те трябва да бъдат наказани не защото са ви силни или слаби футболисти или кой какво щял да каже! А защото са с допинг! В цяла България Европа , Света ... могат да го ползват но е факт че хванаха ваши футболисти !!! Стига рев! Приемете го мъжки!
Последна промяна от Rainbow 1983 на 15 яну 2012 17:04, променено общо 1 път.
От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 яну 2012 17:04

Янис Зику написа:Трябва да има наказания. Едно, че хванатите не са кой знае какво и можем да им намерим заместници, другото което е, че сините келеши ще започнат да пищят, както го правят и за най-малкото нещо. Кокала си го каза, не само в ЦСКА се използва допинг, а масово в цяла България.

Аз вече го казах, че ще го отнесат и трябва да го отнесат, не защото са го направили, а защото са допуснали да ги хванат.Обикновено се наказват хванатите, а не тези, които са минали между капките.Така е с всички правонарушители-наказват хванатия, а другите.. си живеят необезпокоявани, докато не ги хванат и тях, някога, за нещо, защото незалавянето им дава някакво фалшиво самочувствие на безнаказаност.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”