lebed4eto написа:Според немците цената му е 1.000.000 €... От нашите с такава цена са само Дарко и Гаджев ако не ме лъже паметта.
абе то и на Тони Калво цената му беше 1.7 милиона евро в трансфермаркт, ама кво от това...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lebed4eto написа:Според немците цената му е 1.000.000 €... От нашите с такава цена са само Дарко и Гаджев ако не ме лъже паметта.
plamen_ol написа:Изглежда добър играч, а и ми се струва невъзможно да е по-слаб от Старокин. Прави впечатление, че често се включва напред, но се справя добре и в защита. Взимаме го тоя, правим бартер Жужу-Старокин с Черноморец и всичко е точно
wilge написа:plamen_ol написа:Изглежда добър играч, а и ми се струва невъзможно да е по-слаб от Старокин. Прави впечатление, че често се включва напред, но се справя добре и в защита. Взимаме го тоя, правим бартер Жужу-Старокин с Черноморец и всичко е точно
Можеш ли да ми посочиш един по- слаб ляв защитник от Старокин?
Изненада: Берое подписа с трансферна цел на Левски
Зимната селекция на ПФК Берое (Стара Загора) продължава. Клубът привлече португалецът Давид Каядо Диас, роден на 2 май 1987 г. в Люксембург. Футболистът, чийто договор е за 30 месеца, ще играе ляво крило. Давид Диас е юноша на Спортинг (Лисабон), в Потугалия е играл за Ещорил и Трофензе, в Полша е играл за Загелембе. Идва от Олимпиакос – Никозия, Кипър.
tevez написа:Близо 4 часа продължи срещата на Нуно Пинто с ръководството на Левски, предаде репортер на Livesport.bg. Португалецът пристигна в София късно снощи и днес трябваше да подпише контракт със „сините“.
Левият защитник бе придружаван от личния си агент Сержио Лейте. Двамата преговаряха с новия силен човек на „Герена“ Иво Тонев, Константин Баждеков и Георги Иванов. Разговорите обаче продължи твърде дълго, тъй като играчът влезе в офисите на клуба към 11,15 часа.
В крайна сметка се оказа, че Пинто не е подписал договор с Левски, а анекс. От пресслужбата на Левски уведомиха, че играчът няма да говори пред медиите.
Спортният директор Георги Иванов-Гонзо все пак обели няколко думи: „Пинто подписа анекс, не договор. Той ще дойде на „Герена“ не като свободен агент, а за него ще платим трансферна сума. Засега това е, повече на 4-ти януари“. След демонстративния мач между София-Запад и играчи на Левски Иванов сподели, че на 4-ти януари в тима (на тази дата тимът се събира за начало на зимната си подготовка) ще има три нови чуждестранни попълнения.
Иво Тонев не пожела да коментира случващото се в Левски.
Проверка на Livesport.bg установи, че няма как да бъде подписан анекс преди договор. Явно става въпрос за подписан предварителен договор, който ще влезе в сила в началото на 2012-та година или от лятото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта