Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
Някой гледа ли по Спорт 3 - като че ли Кийн каза за танца на Барса, че бил много, много български?
- el pipita
- Контакти:
Честита ви Купа
[offtopic]Все пак Суперкупата не е малко за този сезон
[/offtopic]

[offtopic]Все пак Суперкупата не е малко за този сезон

a
Последна промяна от Barca Fan на 18 авг 2011 02:58, променено общо 2 пъти.
fcb_bg написа:smoothc написа:Намерете онзи момент,където Жозе си запуши носа,Меси като мина до него....Голям дявол е Моу,определено
Малък човек е, определено.
Закачките на Моу в Интер бяха умерени,но сега в Реал се превърнаха в симптоматични, нещо което определено не му приляга на класата и имиджа!
На Моуринао трябва да му се предложи да направим едно мачле. Той ще играе Меси, пък аз ще съм Пепе, Кедира, Алонсо и Марсело едновременоо. Направо не го виждам. Иберийският полуостров тесен ще му се види, мастията долна гадна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:На Моуринао трябва да му се предложи да направим едно мачле. Той ще играе Меси, пък аз ще съм Пепе, Кедира, Алонсо и Марсело едновременоо. Направо не го виждам. Иберийският полуостров тесен ще му се види, мастията долна гадна.

McMarto написа:При подобна ситуация към края на мача, близо до вратата на Икер, Алвеш е фаулиран. Претърколи се веднъж... ама айде, простено му е, влизането беше грубичко. Претърколи се втори път - и на повторението се видя как след първото претъркаляне щеше да се спре, но пича просто се подпря на ръка и скочи още веднъж съвсем умишлено.
А ти да си чувал за инерция?! Като си се засилил да бягаш и някой те спъне... не се спираш само след 1 превъртане... Алвеш се опита да стане, но инерцията го повлече и затова се претъркули втори път...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Rivaldo10 написа:Добре, че Фабрегас се върна в Барса, за да спечели трофей най-накрая.
Евала,батка! Много добър коментар.. с толкова тънко чувство за хумор

fcb_bg написа:На Моуринао трябва да му се предложи да направим едно мачле. Той ще играе Меси, пък аз ще съм Пепе, Кедира, Алонсо и Марсело едновременоо. Направо не го виждам. Иберийският полуостров тесен ще му се види, мастията долна гадна.

smoothc написа:fcb_bg написа:smoothc написа:Намерете онзи момент,където Жозе си запуши носа,Меси като мина до него....Голям дявол е Моу,определено
Малък човек е, определено.
Закачките на Моу в Интер бяха умерени,но сега в Реал се превърнаха в симптоматични, нещо което определено не му приляга на класата и имиджа!
А това е... защото не можа да се наложи в Барселона. Капката, която преля чашата, беше отказът на лапорта да го назначи за треньор, избирайки никому неизвестния в гилдията Гуардиола.
Проследи хронологията, ще ти стане ясно защо Моу е държи по един начин с всички отбори и по друг с Барселона.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.