Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг

Мнениеот ЕМИЛ » 13 авг 2011 20:22

Кашчей написа:
Neron написа:Ще отида на следващия домакински мач ако мога да вкарам яйца да замервам гонзо треньорчето.Ще метна 10тина и ще излезна.Но парите за билет ще си заслужават.Трябва от някъде да се почне защото той знае че ако не е в Левски никъде няма да го вземат.

Ако даваш гаранция, ще ще го уцелиш поне веднъж-имаш кора яйца с изтекъл срок от мен :mrgreen:

Кашчей ,вместо да наливаш масло в огъня ходи си гледай ЦСКА или се разходи покрай Дунава.

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 13 авг 2011 20:22

Трагична игра на Левски! Иска ми се да кажа добра дума за Илиев или Цветков, но няма как, въпреки гола на втория. Заслужена победа на Черно Море. Паломино напомня малко Дембеле. Време е някой да каже стига толкова. Визирам господата Русев и Грънчаров. Те имат трибуната, за да изразят недоволството на феновете. Как не се намира журналист, който да каже "Гонзо, иди си!" или "Боби, подай оставка". И след това да отстоява позицията си.

П.п. Един треньор като Стефан Генов ще свърши по-добра работа на Левски със своето спокойствие и опит.
Последна промяна от milan199440barca на 13 авг 2011 20:24, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 13 авг 2011 20:22

Кашчей написа:
Mickey Mauser написа:
Кашчей написа:Касапницата във Варна?И кого заклаха и разфасоваха на терена?
Толкова си можете, но нали сте свикнали само да се оправдавате с всичко друго, само не и със собствената си безхаберност (поздравления за тези фенове, които си признаха, че Левски просто си заслужиха загубата!).В едно си прав-какво толкова е станало?Ще ти кажа-утре, вдругиден, че и през цялата седмица това ще е мотото на предаванията на ГОНГ-Левски загуби и това е национален проблем.

Да,национален проблем е!Защото Левски е отборът на народа!
И не защото загуби,а защото има проблеми вътре в клуба...О ти защо не си гледаш червената звезда?!Русофилче :mrgreen:

Аз смея да съм част от този народ, ама нещо не ми пасва на сърцето нито един софийски отбор, да не говоря за Левски.

Виж си подписа, и когато не знаеш за какво иде реч в аватара ми си стой спокойно!
По твоята логика, когато Левски загуби мач трябва да има национален траур ли?Напротив-дори ще отида да си купя още бира, че тая свърши докато се кефех на "гения Гонзо". :mrgreen:

-Знамза аватара ти и знам на кой отбор си привърженик :mrgreen:
За бирата-наздраве!Но понякога пишеш глупости...Знам ,че не ти е ежедневие ;) Ако ме разбираш...
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2011 20:22

deladog написа:Крайно време е някои хора да приемат, че "Левски" си е нормален отбор, който може както да спечели, така и да загуби. И да забравят времената, когато по поръчение свише ЦСКА "Септемврийско знаме" и "Левски-Спартак" бяха абонирани за първите две места в първенството ни. Махнете очилата, господа и другари!

Това ще стане точно никога!И днес имаше пост-"Това не е моят Левски!"Сякаш Левски е твой, мой, наш, само когато побеждава.И това важи не само за Левски!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 авг 2011 20:22

Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 авг 2011 20:24

turbogena написа:Добре , аз съм доволен от Европа. Въпреки ,че миналия сезон Гарата и Жо бяха повече от половината ни отбор. Но в крайна сметка с това ли ще се задоволяваме? Да се борим за зона Европа :roll:

Естествено, че не. Но нека се отбелязват и добрите неща.
Рано или късно резултатите навсякъде ще дойдат. Вие все чакате да дойде магическата пръчка и отборът да стане готов за ден. Ясен Петров изгонихте още след половин сезон. Сега Гонзо още след месец. Чакайте, бе хора. Оставете ги да работят. Докога ще сменяме треньори и играчи на килограм?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2011 20:28

Mickey Mauser написа:
Кашчей написа:
Mickey Mauser написа:

Да,национален проблем е!Защото Левски е отборът на народа!
И не защото загуби,а защото има проблеми вътре в клуба...О ти защо не си гледаш червената звезда?!Русофилче :mrgreen:

Аз смея да съм част от този народ, ама нещо не ми пасва на сърцето нито един софийски отбор, да не говоря за Левски.

Виж си подписа, и когато не знаеш за какво иде реч в аватара ми си стой спокойно!
По твоята логика, когато Левски загуби мач трябва да има национален траур ли?Напротив-дори ще отида да си купя още бира, че тая свърши докато се кефех на "гения Гонзо". :mrgreen:

-Знамза аватара ти и знам на кой отбор си привърженик :mrgreen:
За бирата-наздраве!Но понякога пишеш глупости...Знам ,че не ти е ежедневие ;) Ако ме разбираш...

Глупостите са част от играта.Ако няма кой да ги пише....ще бъде много скучно.По-страшното е когато се вършат глупости и когато глупостта се налага като начин на поведение.

За ваше съжаление, точно това се налага от няколко години в Левски.Щом в темата за мача на Левски с Ч. Море нЕкои се вълнуваха от Литекс.... 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 13 авг 2011 20:30

И за какво да го търпим Гонзо, като си личи, че не става за треньор. Отборът е зле физически, тактически, всеки си играе както иска, няма никаква дисциплина, отлични футболисти като Грийн, Мюлдер, Тасевски се представят все по-зле. Много се съмнявам Левски да тръгне нагоре при това ръководство... :roll:
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 авг 2011 20:31

[quote="Кашчей"]

каква касапнциа ги гони и а зне знам- не могат да губят и им го казах отдавна
! Те атака нямаха, касапница било :lol: Терена си беше наред, съдията не буташе никогл, ритането по-скорто идваше от тях- да видя сега какво ще говорят! Веднъж си признайте, че сте били слаби бе! Как ще почнете д абиете, като не можете да падате?

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 13 авг 2011 20:32

Този отбор няма идентичност.Мъчи се да играе като отбора от преди щест години.Гонзо иска да повтори успехите на Мъри,но със старата схема,а с нея не можем и нас в махалата да изненадаме!!!!!!! много сме предвидими.Слаб треньор е най-вече за това, че две години играем с крила, а реално след Жо такива не сме имали.
Последна промяна от scooool на 13 авг 2011 20:33, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”