Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
losko
Контакти:

Re: Старокин,Венков.....Адемар?

Мнениеот losko » 29 юни 2011 09:23

Венков не става според мен,Старокин не знам но ми се струва че и той не е кой знае какво.Адемар и Трифонов ще сменят местата си на бека по време на мач според мен и по-добрият вариант от двамата.Ама то ще се види в ходя на сезона
Money Over Bitches

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 29 юни 2011 10:04

Старокин си е левскар от дете,независимо къде е тренирал! Момчето го влече синьото и за това не го взехте! ;)

birthmark
Контакти:

Мнениеот birthmark » 29 юни 2011 10:09

Адемар не го знам какъв е,но е взет като ляв бек:)Аз доколкото помня в първия си престой в ЦСКА Румбата играеше в центъра на терена,иначе той и Старокин е преквалифициран.В днешно време май няма значение кой на кого е фен,важното е да върши работа:)Венков и Занев са най-добрите леви защитници в БГ.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот captain_drifuss » 29 юни 2011 10:52

Милен Кикарин и Кристиян Велинов също са на този пост, някой знае ли какво ще правят с тях и Мартин Дечев?

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 29 юни 2011 10:57

Няма какво да се мисли за левия ни защитник... Според мен се взе един от най-добрите на този пост в България - Адемар!!! Имаме си и Трифонов... Не ни трябва този прехвален Старокин!!! ;) Не е показал нищо особено, гледал съм много негови мачове, но не ме е впечатлил с нищо повече от Румбата или дори от Костадин Стоянов на тази позиция ;) Селекцията ни според мен е чудесна, носейки стабилна конкуренция на всеки пост и вдигайки класата в нападение със Зико и Мораес!!! Сега остава да се надяваме да не продадем Делев или поне да отиде не в Турция, а в някое от големите първенства! Обратното ще е ТЪПО!!! А при евяентуална негова продажба (в някой европейски отбор си имаме Станислав Костов, който само чака този шанс, за да покаже какво можев). Ако на Радуканов това не му е достатъчно бих се радвал да видя отново войводата Иван Стоянов в нашия отбор :)
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 29 юни 2011 11:05

Расате написа:Няма какво да се мисли за левия ни защитник... Според мен се взе един от най-добрите на този пост в България - Адемар!!! Имаме си и Трифонов... Не ни трябва този прехвален Старокин!!! ;) Не е показал нищо особено, гледал съм много негови мачове, но не ме е впечатлил с нищо повече от Румбата или дори от Костадин Стоянов на тази позиция ;) Селекцията ни според мен е чудесна, носейки стабилна конкуренция на всеки пост и вдигайки класата в нападение със Зико и Мораес!!! Сега остава да се надяваме да не продадем Делев или поне да отиде не в Турция, а в някое от големите първенства! Обратното ще е ТЪПО!!! А при евяентуална негова продажба (в някой европейски отбор си имаме Станислав Костов, който само чака този шанс, за да покаже какво можев). Ако на Радуканов това не му е достатъчно бих се радвал да видя отново войводата Иван Стоянов в нашия отбор :)
САМО ЦСКА!!!

+1, може би ни трябва един централен защитник с опит...

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 29 юни 2011 11:15

captain_drifuss написа:
Расате написа:Няма какво да се мисли за левия ни защитник... Според мен се взе един от най-добрите на този пост в България - Адемар!!! Имаме си и Трифонов... Не ни трябва този прехвален Старокин!!! ;) Не е показал нищо особено, гледал съм много негови мачове, но не ме е впечатлил с нищо повече от Румбата или дори от Костадин Стоянов на тази позиция ;) Селекцията ни според мен е чудесна, носейки стабилна конкуренция на всеки пост и вдигайки класата в нападение със Зико и Мораес!!! Сега остава да се надяваме да не продадем Делев или поне да отиде не в Турция, а в някое от големите първенства! Обратното ще е ТЪПО!!! А при евяентуална негова продажба (в някой европейски отбор си имаме Станислав Костов, който само чака този шанс, за да покаже какво можев). Ако на Радуканов това не му е достатъчно бих се радвал да видя отново войводата Иван Стоянов в нашия отбор :)
САМО ЦСКА!!!

+1, може би ни трябва един централен защитник с опит...

Може би, но пък дайте да дадем шанс на Виданов да покаже дали е израснал с времето малко... Нека влиза като резерва на Апата и Стоянов ;) Според мен двойката ни централни защитници не е толкова лоша - не са от най-мощните централни бранители, но пък са бързи, което е плюс за мен :) А и смятам, че сега те ще са по-сработени и нещата ще изглеждат значително по-добре ;)
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 юни 2011 13:02

В момента сме зле в защита. Двойката защитници може да са бързи, но при центрирания никакви ги няма. Ако сте забелязали, цяла пролет при статични положения пред нашата врата ставаха мелета защото няма кой да вземе първа топка с глава и да я изчисти. Точно тук Акуаро беше ценен, а сега нямаме нито един висок човек, който да върши тази работа. А е задължително да имаме, особено в ЕКТ, където ще береме ядове точно по тая линия, помнете ми думата.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 юни 2011 13:10

vaskonti написа:В момента сме зле в защита. Двойката защитници може да са бързи, но при центрирания никакви ги няма. Ако сте забелязали, цяла пролет при статични положения пред нашата врата ставаха мелета защото няма кой да вземе първа топка с глава и да я изчисти. Точно тук Акуаро беше ценен, а сега нямаме нито един висок човек, който да върши тази работа. А е задължително да имаме, особено в ЕКТ, където ще береме ядове точно по тая линия, помнете ми думата.

Тук съм напълно съгласен. Имаме нетипично ниска централна двойка отзад. Вместо да купуваме един куп офанзивни играчи, трябваше да вземем човек с физиката на Акуаро и на неговия пост. Сега без него оставаме само с трима централни защитници, а за 2 позиции оптималната бройка е 4 души. Да не говорим, че тримата са неравностойни - аз лично преди всеки мач ще се моля Попов или Стоянов да не получи травма, за да не трябва да разчитаме на Виданов, който на всичкото отгоре по-добре се справя като краен защитник (последното в известна степен е вярно и за Стоянов).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 29 юни 2011 13:29

С тази двойка централни защитници не получихме много голове през изминалия полусезон в България. Мисля, че няма да е проблем да опазят тукашните нападатели! За Европа е по-различно, но силно се надявам и там да се справят ;) Спомнете си как неутрализираха Дембеле в дербито, а той хич не е от дребните ;) Колкото до високите топки при малко повече обиграност нещата могат да се получат. Аз също бих искал централна двойка защитници Вальо Илиев и Александър Тунчев, но това засега няма как да стане ;) Силно се надявам, че обиграността между двамата ще си изиграе ролята през новия сезон и нещата ще изглеждат далеч по-добре в защита :)
САМО ЦСКА!!!

Върни се в “Архив”