Middlesbrough написа:просто знам че тва няма как да стане бро :Д
Ай на бас, че мога да те напия със 100 милилитра водка/ракия/уиски/текила, което си избереш от тия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:просто знам че тва няма как да стане бро :Д
megan fox написа:bojkyy написа:megan fox написа:Мда, застанал до Андреа, ама там не си личи колко е едър...
Няма да те питам защо имаш негова снимка, надявам се да не лъскаш на нея...
али щяхме да ходим с него и Виктор, да гледаме мачове, но бях ангажиран. И ми я прати да се намерим.
Е ти като имаш вече негова снимка... нямаш нужда да ходиш да го виждаш! Согирно и на Виктор имаш снимка...
Аз моя няма да ти дам! И в момента се радвам, че не съм ти дал скайпа ми!
Middlesbrough написа:bojkyy написа:Middlesbrough написа:ахььхахьахьах идиоти :Д :П , Божко ако ме напиеш ще ти дам квото искаш човече :Д аз ще пия червено вино ти бяло ахахахахах
Ако ти плащаш, ще те напия. Ако аз плащам ще се надявам, да се напиеш от 50 грама, за повече пари не давам
хахах 50 грама вика хахахахаха неска си в пауър :Д ахйахах
bojkyy написа:Що кво съм напрайл?
megan fox написа:Middlesbrough написа:просто знам че тва няма как да стане бро :Д
Ай на бас, че мога да те напия със 100 милилитра водка/ракия/уиски/текила, което си избереш от тия!
megan fox написа:bojkyy написа:Що кво съм напрайл?
Не искам да мастурбираш на моя снимка! Гнусно е!![]()
![]()
Middlesbrough написа:megan fox написа:Middlesbrough написа:просто знам че тва няма как да стане бро :Д
кой говори за теб , говорихме за Божку , аз нямам претенции за голям пияч , мойта доза е 5 голями ракия и съм мн пиян вече и затапвам с 1-2 бири и край :Д иначе екса е кофти тръпка :Д от опит го знам и то голям :Д :П
Middlesbrough написа:megan fox написа:Middlesbrough написа:просто знам че тва няма как да стане бро :Д
кой говори за теб , говорихме за Божку , аз нямам претенции за голям пияч , мойта доза е 5 голями ракия и съм мн пиян вече и затапвам с 1-2 бири и край :Д иначе екса е кофти тръпка :Д от опит го знам и то голям :Д :П
bojkyy написа:megan fox написа:bojkyy написа:Що кво съм напрайл?
Не искам да мастурбираш на моя снимка! Гнусно е!![]()
![]()
Започваш да ставаш груб вече, утре като го прочетът хората ще си искарат грешно впечатление за мен
bojkyy написа:Преди 2 години се напих от 2 бири![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта