Pro-European написа:е хайде сега, конспирации и теории - много е смешно.
Сам казваш - причината МОЖЕ и да е друга, всичко може.
Мъжете с характер я казват ясно и не си тръгват, а се борят.
Колега, доколкото съм попадал на някои твои мнения си много пристрастен и безкритичен към Бербатов, и мненията ти не са обективни - според мен.
хмм, нечетеш правилно нещо!
а що се отнася до критичноста, то и при мене я има, но поне аз съм запознат с качествата и възможностите на Бербатов и не му лансирам свръхфутболни възможности, както правят неговите т.нар. критици!
между другото, не ви ли прави впечатление, че всичките мотиви, които изброява на пресконференцията, са само перде, което скрива истинския мотив! и съответно как медиите са несъстоятелни да дръпнат това перде и затова работят на парче вземайки само част от изброените мотиви, което ги откарва в грешна посока, какъвто е случая с тая статия подхвърлена ни от колегата PFC Litex!
и въпроса е защо аджеба Бербатов директно не го изплю този мотив, а го остави може би за по-късно!
който му е следил интервютата, ще признае че Бербо е адски дипломатичен в изказванията си, но все пак тука става дума за националния отбор и такава дипломатичност май не е правилното средство!
също така прави впечатление как Мъри, Сираков и Перуката приемат отказа на капитана на националния отбор! Няма изказвания, че ще се пробват да променят мнението му, че ще говорят с треньора и мениджъра му и т.н. А даже Мъри е знаел от два месеца насам!
по паметливите могат да направят съпоставка с напусканията на Камата, Стенли, Здравков и Иванков!