Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот Lyubooo » 15 май 2010 17:05

PFC Litex написа:Кратко, точно и ясно http://sportcafe.bg/id_1825296908
Който не може да разбере написаното си е за негова сметка

кратко, точно и ясно, ама за сметка на това е невярно! Причината за отказа му е друга и може да се чуе на пресконференцията му, стига да имаш уши! който неможе да я чуе и асимилира си е за негова сметка!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 15 май 2010 17:20

Lyubooo написа:

кратко, точно и ясно, ама за сметка на това е невярно! Причината за отказа му е друга и може да се чуе на пресконференцията му, стига да имаш уши! който неможе да я чуе и асимилира си е за негова сметка!

е хайде сега, конспирации и теории - много е смешно.
Сам казваш - причината МОЖЕ и да е друга, всичко може.
Мъжете с характер я казват ясно и не си тръгват, а се борят.

Колега, доколкото съм попадал на някои твои мнения си много пристрастен и безкритичен към Бербатов, и мненията ти не са обективни - според мен.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Pro-European » 15 май 2010 17:21

и още нещо - защо приписваме на Бербатов някаква гениалност при взимането на това решение...

НЕ ВСИЧКО, КОЕТО НЕ РАЗБИРАМЕ Е ГЕНИАЛНО!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 15 май 2010 18:02

Pro-European написа:
Lyubooo написа:

е хайде сега, конспирации и теории - много е смешно.

Колега, доколкото съм попадал на някои твои мнения си много пристрастен и безкритичен към Бербатов, и мненията ти не са обективни - според мен.

Колегата въобще не споменава условното "може" в поста си, в контекста на отказването и причината.Казва, че може да се чуе, ако имаш уши.Аз например, прочетох в други сайтове съвсем по друг начин заключителните думи на Бербатов.Наистина ще взема да я изслушам тази пресконференция, за да видя кой всъщност лъже.

RedDream
Контакти:

Мнениеот RedDream » 16 май 2010 00:04

Какво сте тръгнали да ми говорите за чест и гордост като не знаете какво е това нещо :?: Блъскайте си там по клавишите и си обиждайте на воля щото вие сте "истинските" българи.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 16 май 2010 02:07

Pro-European написа:е хайде сега, конспирации и теории - много е смешно.

хмм, нечетеш правилно нещо!
а що се отнася до критичноста, то и при мене я има, но поне аз съм запознат с качествата и възможностите на Бербатов и не му лансирам свръхфутболни възможности, както правят неговите т.нар. критици!

между другото, не ви ли прави впечатление, че всичките мотиви, които изброява на пресконференцията, са само перде, което скрива истинския мотив! и съответно как медиите са несъстоятелни да дръпнат това перде и затова работят на парче вземайки само част от изброените мотиви, което ги откарва в грешна посока, какъвто е случая с тая статия подхвърлена ни от колегата PFC Litex!
и въпроса е защо аджеба Бербатов директно не го изплю този мотив, а го остави може би за по-късно!
който му е следил интервютата, ще признае че Бербо е адски дипломатичен в изказванията си, но все пак тука става дума за националния отбор и такава дипломатичност май не е правилното средство!

също така прави впечатление как Мъри, Сираков и Перуката приемат отказа на капитана на националния отбор! Няма изказвания, че ще се пробват да променят мнението му, че ще говорят с треньора и мениджъра му и т.н. А даже Мъри е знаел от два месеца насам!
по паметливите могат да направят съпоставка с напусканията на Камата, Стенли, Здравков и Иванков!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 16 май 2010 10:17

Любо, направил съм малка неточност при цитата, извини ме
пак е водим до там за скритите причини. Не е работа на журалистите да дърпат пердета, Бербатов ако е отговорен да го каже.
Каквото и да каже обаче, постъпката му показва това, което всички добре знаем - липса на характер за големи мачове, за борба.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 16 май 2010 13:19

е щом Бербато се е отказал и няма характер значи Стоичков, Балъков и Стилян и те нямат характер защото навремето се отказваха и после се връщаха.

Потребителски аватар
demoto
Контакти:

Мнениеот demoto » 17 май 2010 10:55

Бербо е на мерил за добре да се оттегли и го е направил.Какво толкова го коментирате.Няма да се върне заради вас
От скоро фен на футбола

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2010 11:26

Няма какво да се лъжем ....всички малко или много се досещаме за истинската причина ! ?
Бербатов не иска да го свързват с един евентуален провал в предстоящите квалификации !
Много добре си е примислил хода .... ( само, че това са сметки без кръчмар ) ....иска да види, докъде ще я докараме без него ! ?
Аз очаквам .....да бъде много интересно догодина по това време .... :lol:
Защо ли ?
Можеби ще има кампания за връщане на Берба в национала .....за да помогне в последните решителни мачове за класиране .......примерно !
Аз тоя филм съм го гледал ...... :lol:

П.п.
Ако някой су мисли, че Бербатов се е отказал окончателно от Националния .... :lol:
Ще си говорим след година .... :mrgreen: ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”