Литекс-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс-Левски
maldin1, основната ти грешка е, че не си чел мненията по-горе за да видиш кой къде търси вината и дали се оправдаваме. Ти целиш единствено заяждане и затова те посъветвах тактично да се разкараш...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Ако искаш да чета 59 страници ?delpi написа:maldin1, основната ти грешка е, че не си чел мненията по-горе за да видиш кой къде търси вината и дали се оправдаваме. Ти целиш единствено заяждане и затова те посъветвах тактично да се разкараш...

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
-
- Контакти:
maldin1 написа:Хубаво говорите за Кишишев ,ами тоя Патраш в края на мача ли трябваше да бъде изгонен ? Скъсаха се да ритат Дока ,не знам какво трябваше да направи съдията та да спрат да го ритат.И тая "дузпа" за която говорите щеше да е по-смешна от дузпата срещу Миньор.Там поне се оправдавахте със събутата бутонка на Антонов.Загледайте се в положението ,Минев не направи никаква крачка напред ,просто видя крака на защитника и си скоси краката се едно го удари угарана Катрина.Единствено за Кишишев може да претендирате ,но и Патраш трябваше да получи червен картон много преди това !!!!Съдията се справи с мача според мен.
Петраш.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Pro-European написа:Напълно заслужена победа за Литекс! Съдията не повлия.
Лекето Йовов отново се отличи с некадърността си. Пропуск от дузпата, бездарни центрирания, липса на ум да се изтегли от засадата при атаката на отменения гол -
ама ние си го знаем, той си е малоумник!
Като му види човек прическата и идиотския поглед, ясно е и какво ще играе.
Приятелю, прав си! Йовов е виновен за всичко! Другите 10 изораха терена и бяха върха! Треньорите и резервите също бяха върха, ама им беше трудно да се справят с некъдърността на Йовов!!!
Ужас, час по-скоро гонзо да си намери длъжността, ако иска нека кара рейса не ми пука но за треньор не става!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
maldin1 написа:Ако искаш да чета 59 страници ?delpi написа:maldin1, основната ти грешка е, че не си чел мненията по-горе за да видиш кой къде търси вината и дали се оправдаваме. Ти целиш единствено заяждане и затова те посъветвах тактично да се разкараш...![]()
Последните коментари преди моя са ,че Дузпа имало ,засада нямало и Кишишев трябвало да бъде изгонен!!
На всички им стана ясно, че четенето и писането не ти се отдават така, че хайде моля ти се...

vaskonti, грешиш! Това не беше пас към Йовов! Това беше "спиране" на Еньо?!...... И топката отиде към Бижутера!!!!.....
Айде пак с плиткоумните изказвания, и нищо по същество.delpi написа:
На всички им стана ясно, че четенето и писането не ти се отдават така, че хайде моля ти се...

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Айде пак с плиткоумните изказвания, и нищо по същество.delpi написа:
На всички им стана ясно, че четенето и писането не ти се отдават така, че хайде моля ти се...![]()
Ти щото караш по същество...

Дай да се дразним цяла вечер нали...
Сега очакваме и коментари на капацитети като mite.1979 и други такива...

Не знам за вас, ама аз си пусхах ''Без дрехи'' и ми се оправи настроението