Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Лъки, лъки...като гости май повече им връзва в ШЛ. Да видим на реванша как ще бъде. Тук индувидуални грешки решиха мача, който си беше равен.
Рашка капут, Буданов салют ! 

sapio0o написа:glarus_ds написа:Аз пък мисля, че Реал играят много добре. Не очаквах да имат такъв превес по отношение на създадените голови положения, Мбапето леко им е длъжник, Татко Карло май отново ще хлъзне Пепо, но тоя път качествено, с много разнообразна атака и много голови положения :D
Разбира се, всичко е възможно да се случи, но много ми харесва на мен играта на Реал
Да, тази вечер е втория мач на Реал срещу голям отбор, който Анчелоти води над средно ниво след завръщането му в клуба. Първия беше реванша с Байерн миналия сезон. Изядохме ги от игра. Оттам нататък футболът е игра на голове, но откъм представяне не мога да му се сърдя много, когато отборът поне опитва да атакува. При първия си престой с БбС напред беше доста по-уверен Карлето. Не че сме държали топката 70% или нещо такова, но повече се играеше за победа, а сега след 2021 е по-скоро обременен с това да излъже съперника, а не да го надиграе.
Карлето тази вечер надигра тактически Гуардиола, което си е достойно за уважение. Лошата новина за останалите е, че сезонът за Реал в Шампионската лига сега започва ;) 8-)

-
- Контакти:
CSKA69 написа:sapio0o написа:glarus_ds написа:Аз пък мисля, че Реал играят много добре. Не очаквах да имат такъв превес по отношение на създадените голови положения, Мбапето леко им е длъжник, Татко Карло май отново ще хлъзне Пепо, но тоя път качествено, с много разнообразна атака и много голови положения :D
Разбира се, всичко е възможно да се случи, но много ми харесва на мен играта на Реал
Да, тази вечер е втория мач на Реал срещу голям отбор, който Анчелоти води над средно ниво след завръщането му в клуба. Първия беше реванша с Байерн миналия сезон. Изядохме ги от игра. Оттам нататък футболът е игра на голове, но откъм представяне не мога да му се сърдя много, когато отборът поне опитва да атакува. При първия си престой с БбС напред беше доста по-уверен Карлето. Не че сме държали топката 70% или нещо такова, но повече се играеше за победа, а сега след 2021 е по-скоро обременен с това да излъже съперника, а не да го надиграе.
Карлето тази вечер надигра тактически Гуардиола, което си е достойно за уважение. Лошата новина за останалите е, че сезонът за Реал в Шампионската лига сега започва ;) 8-)
Не го надигра, смаза го.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
sapio0o написа:glarus_ds написа:Аз пък мисля, че Реал играят много добре. Не очаквах да имат такъв превес по отношение на създадените голови положения, Мбапето леко им е длъжник, Татко Карло май отново ще хлъзне Пепо, но тоя път качествено, с много разнообразна атака и много голови положения :D
Това безмислено държане на топката не знам какво толкова му се кланят, безмислено мачкане наляво и надясно… Аз харесвам бърз директен футбол, с няколко паса и да следва удар. Какво, като си цъкаш топката, ама не последва нищо смислено :D
CHELSEA
Надиграха ги индивидуалните грешки. При 2-1 друго щеше да напишеш, дори и при 2-2. Общо взето Сити сами се биха. И двата отбора в момента са зле, затова и играят тоя плейоф и не се класираха директно за 1/8финалите. :mrgreen:

Аз не съм съгласен с повечето, Карло вместо да ги натисне при положение че се видя колко лесно се пропукват ние ги оставяме да си цъкат и трябва да им треперим.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
glarus_ds написа:sapio0o написа:glarus_ds написа:Аз пък мисля, че Реал играят много добре. Не очаквах да имат такъв превес по отношение на създадените голови положения, Мбапето леко им е длъжник, Татко Карло май отново ще хлъзне Пепо, но тоя път качествено, с много разнообразна атака и много голови положения :D
Това безмислено държане на топката не знам какво толкова му се кланят, безмислено мачкане наляво и надясно… Аз харесвам бърз директен футбол, с няколко паса и да следва удар. Какво, като си цъкаш топката, ама не последва нищо смислено :D
Кланят му се дотолкова, че накрая отпадат красиво с тупаник. :lol: КОлко поредни сезона в ШЛ така ги тупаха. :!:
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
CSKA69 написа:sapio0o написа:glarus_ds написа:Аз пък мисля, че Реал играят много добре. Не очаквах да имат такъв превес по отношение на създадените голови положения, Мбапето леко им е длъжник, Татко Карло май отново ще хлъзне Пепо, но тоя път качествено, с много разнообразна атака и много голови положения :D
Имам спомен 2019г пролетта, че ти или някой друг написа същото след 2-1 срешу Аякс в Амстердам, после помним какво се случи на реванша. Всеки път не е Великден както се казва, та и самите ви фенове знаят че тоя сезон ще си починете от ШЛ. :)

Ако не бяхме толко куци отпред днеска, мача си отиваше на 2:5+. Защитата учудващо добре се справи, Сити за цял мач имаха реално 2 положения, от които вкараха 1. Другото беше брейн фарт на Себайос.
Сити да се радва, че резултатът не е 2:5/6