Първа Бундеслига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: Първа Бундеслига (сезон 2022/2023)
Кур за Херта, Eisern Union!
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
Дано Шалке метнат едно реми. Иначе са най-удобният съперник на Байерн!
Шалке са мега безсмислен отбор.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
EXCL: Bayer Leverkusen are set to sign Alejandro Grimaldo on a free transfer from Benfica, here we go!
И двата отбора имат сходни мачове, даже мисля че единият съперник беше еднакъв - Зандхаузен, които се борят да не изпаднат.
П.П. то па тия вече са изпаднали, ще я цъкат за здраве. Имат някакъв фантасмагоричен шанс за бараж, ама не ми се вярва.
П.П. то па тия вече са изпаднали, ще я цъкат за здраве. Имат някакъв фантасмагоричен шанс за бараж, ама не ми се вярва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Дармщадт според мен ще се класират още в петък, макар напоследък да правят всичко възможно да сбъркат. :D
Да, според мен няма кво да стане, тия 4 точки преднина би трябвало да са им достатъчни. Гледам Хайденхайм са и с двата отбора в зоната на изпадащите, а те както казах имат само някакви микроскопични шансове за бараж. Повече ми се иска Хамбургер да се върне, но кой каквото си заслужи в крайна сметка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз очаквах да видя Холщайн Кийл в Първа Бундеслига, но нещата им не се получават, даже два пъти и на плейофите се провалиха.
Бих искал да гледам Хамбургер отново сред най-добрите, но се опасявам, че е възможно да започнат да се дънят като Шалке 04 и рядко да стигат до победи. Наличието на такъв отбор обаче в най-висшия елит със сигурност ще вдигне гледаемостта на някои мачове, просто заради името на този клуб.
От Дармщадт очаквам да видя по-дефанзивна игра, бих ги оприличил на Аугсбург, което няма да е много приятно за гледане от неутралните зрители, но както и ти каза - кой каквото си заслужи.
Бих искал да гледам Хамбургер отново сред най-добрите, но се опасявам, че е възможно да започнат да се дънят като Шалке 04 и рядко да стигат до победи. Наличието на такъв отбор обаче в най-висшия елит със сигурност ще вдигне гледаемостта на някои мачове, просто заради името на този клуб.
От Дармщадт очаквам да видя по-дефанзивна игра, бих ги оприличил на Аугсбург, което няма да е много приятно за гледане от неутралните зрители, но както и ти каза - кой каквото си заслужи.
-
Capitano_Puyol
Хайденхайм не съм ги виждал никога в БЛ. Ще е интересно ако се класират. Дармщад играха два сезона в БЛ някъде преди 7-8 години.
Барса и Лудогорец, але, алеее...