Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига - сезон (2020-21)
Херта миналия сезон 4 имаха. Не разбирам само защо Клинсман го махнаха тогава, при положение че той обеща да ги направи шампиони до 5 години. И 2 месеца не му дадоха (в които се играе), но най-вероятно е поради същите причини.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Щутгарт пък преподписаха с техния треньор. Явно са доволни. Щутгарт играят непостоянно, но имат някои доста силни мачове. Има потенциал в Щутгарт.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

doktora25 написа:Херта миналия сезон 4 имаха. Не разбирам само защо Клинсман го махнаха тогава, при положение че той обеща да ги направи шампиони до 5 години. И 2 месеца не му дадоха (в които се играе), но най-вероятно е поради същите причини.
Клинсман не може да направи Лудогорец шампион в България, кво остава за някой друг отбор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:doktora25 написа:Херта миналия сезон 4 имаха. Не разбирам само защо Клинсман го махнаха тогава, при положение че той обеща да ги направи шампиони до 5 години. И 2 месеца не му дадоха (в които се играе), но най-вероятно е поради същите причини.
Клинсман не може да направи Лудогорец шампион в България, кво остава за някой друг отбор.
Как пък вкара Клинсман и Лудогорец в едно изречение!?

miro_rz написа:Как пък вкара Клинсман и Лудогорец в едно изречение!?
Ми давам за пример елементарна задача, с която той е толкова некадърен, че не би се справил.

miro_rz написа:rhaegar написа:doktora25 написа:Херта миналия сезон 4 имаха. Не разбирам само защо Клинсман го махнаха тогава, при положение че той обеща да ги направи шампиони до 5 години. И 2 месеца не му дадоха (в които се играе), но най-вероятно е поради същите причини.
Как пък вкара Клинсман и Лудогорец в едно изречение!?
Че Лудогорец е по-предизвестен шампион на България от шампиона на Германия - Бавария.
Динамо Дрезден продължава да води в трета Бундеслига.
Дуисбург пък вече се стабилизира. Имаха доста колебливо представяне досега. Дуисбург вече има 3 поредни победи. В Дуисбург в момента отново има българин Стефан Велков.
В Дуисбург има дълга българска диря. Там са играли Илия Груев - с най-сериозен успех, Валери Домовчийски, Чавдар Янков и Благой Георгиев.
Мюнхен 1860 пък разби Унтерхахинг с 3:1.
Дуисбург пък вече се стабилизира. Имаха доста колебливо представяне досега. Дуисбург вече има 3 поредни победи. В Дуисбург в момента отново има българин Стефан Велков.
В Дуисбург има дълга българска диря. Там са играли Илия Груев - с най-сериозен успех, Валери Домовчийски, Чавдар Янков и Благой Георгиев.
Мюнхен 1860 пък разби Унтерхахинг с 3:1.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

Borussia vs. Borussia!
И двата отбора са ми симпатични, добър шанс за тях да грабнат трофей!
И двата отбора са ми симпатични, добър шанс за тях да грабнат трофей!
Кат гледам статистиката от мача, "техният ден" е в късмета да не са с напълнена кошница.