Ла Лига - Сезон 2018/2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019
Впрочем, Меса вчера още от първата минута започна да влиза в някакви конфронтации и ми изглеждаше много вероятно да бъде изгонен. Само че очаквах да е за нещо, което наистина ще си заслужи. А той още преди края на първата част си овладя малко нервите, но реферът явно от рано си го беше набелязал и само изчака удобен момент да го резне. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Феномена Роналдо официално стана мажоритарен акционер на испанския Валядолид. Бразилската легенда се сдоби с 51% от акциите на “бяло-виолетовите”, като по непотвърдени данни се е съгласил да плати около 30 милиона евро. Над сто журналисти заляха “Хосе Сорийя” за официалното изявление на Роналдо. “Искаме да се развивамe дотам, докъдето ни позволяват нашите мечти. Когато сме задружни, съм убеден, че много трудно можем да бъдем победени”, заяви бившият най-добър футболист в света.
“Каня феновете да участват в този проект. Давайте идеи, мнения, критики, надежди. Искаме да сте част от бъдещето на Реал Валядолид. Аз лично съм влюбен в Кастийя и Леон, Валядолид и Реал Валядолид”, каза още Феномена.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- rebelheartous
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:Аз се надявам в клуба да вземат мерки срещу поведението на Роке Меса. Миналата година удря с гърди крака на Гуардадо, сега пък посяга с глава срещу юмрука на Пау Лопес...трябва да е по-внимателен![]()
С тези нагласени колажи направо може да се изкара че вратаря е заслужавал червения картон.

https://www.youtube.com/watch?v=BqErm70EAGw
Мани, хич нямаше.

Няма как това да е 2-ри жълт и съответно ЧК, пълна пародия е това отсъждане!
- Udoji90
- Контакти:
Ами да, в това видео се вижда същото, което и на втората снимка, тоест нищо нагласено няма в нея (за първата не знам). Абсолютно Пау Лопес си беше за жълт картон, а не Роке Меса.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
YANTRA_FOREVER написа:Аз се надявам в клуба да вземат мерки срещу поведението на Роке Меса. Миналата година удря с гърди крака на Гуардадо, сега пък посяга с глава срещу юмрука на Пау Лопес...трябва да е по-внимателен![]()
Според мен го цакат заради мустака му на sex offender. Ако се обръсне, всичко ще е ОК.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- insaneboy1
- Контакти:
От А1 почнали да казват на клиентите, че финализират преговорите за Ла Лига и скоро почва по техните канали.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
-
Тук жълтия картон определено е за вратаря, който му се нахвърля при това с топка в ръце
, вместо да продължи в друга посока и да стартира атака за отбора си. Тук дори Меса не му се препречва на пътя, а вратаря умишлено се хвърля върху него, понеже съдията гледа напред, и след това като се обърне, да си помисли, че Меса нарочно му се е препречил. А вратарят със сигурност е знаел, че Меса вече има жълт картон и е търсил тази удобна ситуация да му изкара 2ри ЖК. Много долна постъпка.
П.П. Иначе тоя Хоакин Санчес като скален орел бе...на колко години стана (май че са 37), продължава да играе и да вкарва важни голове, ще стане малко като Гошо Петков, само дето не е вратар!
Не знам защо ми е останало в съзнанието, че Хоакин прекрати кариерата си след края на миналия сезон, може и да го бъркам с някой друг, или в последния момент да е преосмислил, че има сили за още един сезон!

П.П. Иначе тоя Хоакин Санчес като скален орел бе...на колко години стана (май че са 37), продължава да играе и да вкарва важни голове, ще стане малко като Гошо Петков, само дето не е вратар!

Не знам защо ми е останало в съзнанието, че Хоакин прекрати кариерата си след края на миналия сезон, може и да го бъркам с някой друг, или в последния момент да е преосмислил, че има сили за още един сезон!

-
https://www.youtube.com/watch?v=sz5bE9GkCaM
Документален филм за Христо Стоичков в поредицата Football's Greatest players. В първия сезон преди няколко години не присъстваше, това явно е от тази година.
Документален филм за Христо Стоичков в поредицата Football's Greatest players. В първия сезон преди няколко години не присъстваше, това явно е от тази година.

SilentKiller написа:https://www.youtube.com/watch?v=sz5bE9GkCaM
Най-накрая! Който каквото ще да каже, за мен Христо Стоичков си остава най-добрият български футболист и един от легендарните такива в световния футбол. Със сигурност Ицо беше най-голямата звезда в Звездния отбор на Йохан Кройф