Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Re: Време е за отговори

Мнениеот dafquezz » 19 юни 2015 16:43

От една страна това:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/gris ... ska-333665

От другата това:
http://gong.bg/bg-football/evrouchastni ... efa-333662

Искам просто да кажат вече, ще мрем ли, на селски туризъм ли отиваме, или ставаме Лиска, честно ви казвам, все ми е тая вече. Може би Лиска е най-унизителния вариант, ама майната му, да решават нещо и да казват, че не се търпи...

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 19 юни 2015 16:44

icko65 написа:
viking22 написа:
icko65 написа:
viking22 написа:
icko65 написа:
viking22 написа:Колко пате дави обясня че не сте вие който ще казвате какво ще стане.Божков си откупува марката ЦСКА и Литекс .Ако вие по лесно(купува един по един футболистите.после името и лиценза и си прави каквото си иска)Пак вие и романи да пише те все тая.

С Литекс свърши.Хората си картотекираха играчите и за А ПФГ и за ЕКТ.Пък ти си обяснявай..

Аз не съм казал че го искам щото не можем 20г отървем от такива като вас.НО НЕ РЕШАВАТЕ ВИЕ! :idea: (Рибата още в морето, той приготвил тигана.)

ТО вече Е решено!Да -от който трябва.

Точно.Ама да те питам гледам си запознат със много въпроси даже и нашите.! Били могъл да ми кажеш на кого е ТИМ...и откъде толкова пари за 80% земята на България?

Не не бих могъл!

Ми то и никой не знае .! Само казвам че във България има доста по големи проблеми ! И никой не се занимава със това . Само ЦСКА вие най големия проблем! Изчезнаха милярди от Банки и тн.Нашите 30 милиона станаха национален проблем!

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 19 юни 2015 16:51

Интересно ми е ако цскато от В група се върне в А, дали пак ще го подкрепяте, защото сега 90 % от феновете се отказахте от тоя отбор и се молите да фалира.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 юни 2015 16:54

ss1914 написа:Интересно ми е ако цскато от В група се върне в А, дали пак ще го подкрепяте, защото сега 90 % от феновете се отказахте от тоя отбор и се молите да фалира.

На мен пък ми е интересно дали можеш да си докоснеш рогата с опашката!? :?

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 19 юни 2015 16:58

ss1914 написа:Интересно ми е ако цскато от В група се върне в А, дали пак ще го подкрепяте, защото сега 90 % от феновете се отказахте от тоя отбор и се молите да фалира.

Не мога да те разбера теб!!! Ти отбор нямаш ли си ? Или без нас не можете пък искате да ни закривате? Или си болен или те страх?Кое може да е да те питам? Луд умора няма — само се поти.

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 19 юни 2015 17:03

BRF написа:

Много ясно, доволна ли си?
умираха без страх .

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 19 юни 2015 17:09

ss1914 написа:Абе заради вас се бави цялата А група, какво да коментирам? Попитах един нормален въпрос. Такива бояджийски работи не харесвам. Днес съм за Лиска, утре за цска, ае решете, че се напрегам и не мога да спя от напрежение :)

Той първо за нас се притеснил. Сега пак и А група .И какво те интересува А група.И което на един човек нему харесва -не гледа и не ходи там и него интересува.А колкото до напрежението -Надали е по голямо от нашето.А вашето е до подигравки.Да се чудете какво да напишете.

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 19 юни 2015 17:19

viking22 написа:
ss1914 написа:Абе заради вас се бави цялата А група, какво да коментирам? Попитах един нормален въпрос. Такива бояджийски работи не харесвам. Днес съм за Лиска, утре за цска, ае решете, че се напрегам и не мога да спя от напрежение :)

Той първо за нас се притеснил. Сега пак и А група .И какво те интересува А група.И което на един човек нему харесва -не гледа и не ходи там и него интересува.А колкото до напрежението -Надали е по голямо от нашето.А вашето е до подигравки.Да се чудете какво да напишете.

Следи малко новините, трябваше да се съберът още в началото на седмицата и отлагат.
умираха без страх .

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 юни 2015 17:25

BRF написа:

:lol: :lol: :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен

Мнениеот Leon » 19 юни 2015 19:59

След фалита догодина на Левски Лудогорец се преименува на Левски, измества се в София, ще играе на Герена. С преобразуваният вече Литекс в ЦСКА се срещат още в първия кръг на новосформираното първенство. Ето и съставите на двата отбора:

ПФК Левски 2016 АД: 21 Владислав Стоянов 16 Браян Ангуло 80 Жуниор Кайсара 27 Козмин Моци 5 Александър Барт 8 Фабио Ешпиньо 88 Вандерсон 18 Светослав Дяков 93 Върджил Мисиджан 11 Жуниор Кишада 84 Марселиньо

ПФК ЦСКА АС23 АД: 31 Винисиус Баривиейра 13 Васил Божиков 3 Антон Недялков 5 Рафаел Перес 16 Страхил Попов 88 Никола Колев 19 Румен Руменов 15 Кристиан Малинов 70 Данило Асприля 73 Милчо Ангелов 11 Бьорн Маарс

Върни се в “Архив”