Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски -Лудогорец 15.09.2013 20:00 TV 7
Снощи Лудогорец победи Левски, като отбор, който знае, защо е дошъл на Герена и как да постигне целите си. Не разбирам само, как разградчани редуват слаби със силни мачове. Падаш от Ч.Море с три гола, а след седмица биеш Левски почти на ходом? Непостоянство ли е, грешка на растежа ли е или нещо друго не знам. Домусчиев има доста пари, че да се замесва в някакви игри с тотото. Започвам да си мисля, че в сегашния момент Лудогорец е най-сериозния претендент за титлата. Имат добър състав, а щом ротацийте са успешни значи и резервите са отлични. Всеки треньор мечтае за подобен тим, защото не се притеснява от картони и контузии. За Левски, какво да кажем. Явно в отбора има нещо сбъркано, но дали при шефовете или играчите все още не знаем. Батков няма пари и се опитва да кърпи състава със свободни агенти, но засега не се получава. Треньора се е хванал за главата, защото му трябват играчи с класа зада се бори за нещо. Такива липсват, а тези, които имаха класа бяха изгонени с лека ръка, без да имат заместници. Вярно, че взимаха най-сериозните заплати, но напускането им остави сериозна дупка на терена. И докато Силва и бразилеца наистина разочароваха, то Рамос и Мюлдер имаха място в състава. Кой ги замени? Като гледам никой или по-скоро играчи готови да попълват дупки, а не да играят водеща роля. Всеки що годе разбиращ от футбол вижда, че Пелето не може да бъде бек на 35 години. Нимислимо е и показва безсилие. За, какво Левски държи селекционери и скаути, като те не могат да намерят един точен футболист. Какви дойдоха: стария-нов Милиев, гонен два пъти и два пъти връщан на пожар, Перес, който макар играл в скромни отбори си личи, че има щколовка и Туре, който засега го докарва на прическа. А да не забравя и хърватския вратар, който изникна отникъде. При двама млади, переспективни българи на поста да се взима застаряваща резерва е просто смешно. Въпроса е треньора има ли думата при идването на новите? Досега Йоканович привика двама футболисти, но шефовете ги отпратиха. Става ясно, че нишката се къса между наставник, директор и собственик. Батков е в тиха война със Сираков, което веднага лефлектира върху треньора. Всеки гледа в различна посока и резултата е видим на терена-слаба игра и изнервени футболисти. Нещо трябва да се промени, зада може машината да заработи на обороти, всички да се обединят в името на Левски, а не да преследват собствени цели!
- Kris_men2000
Добре бе хора.Ревем че Батков няма пари а строи стадион.А тези пари от къде да ги вземе.От ЗАЛОЗИ НА ТОТО НО В АЗИЯ.Сега разбрахте ли защо отбора е зле.И после играчите мрънкат и се чудят горките какво да обесняват и защо играят толкова слабо.Ами защото така им е казано да играят.Не вижда те ли Сиракив колко е спокоен защото знае истината.И той вече се чуди как да замазва на Батков игрите.Ако ЛЕВСКИ беше наистина толкова слаб самия Сираков щеше да ги изкърти тези мърди от бой.Затова не се косете.ИСТИНСТА Е СЪВСЕМ ДРУГА ОТ ТОВА ЧЕ ЛЕВСКИ Е БИЛ СЛАБ.ДОКАТО НЕ СЕ ПОСТРОЙ СЕКТОР А ЛЕВСКИ ЩЕ Е ВСЕ НА ТОВА НИВО.ЗАТОВА СЕ ИСКА ТЪРПЕНИЕ.ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ НЯКОЙ ДЕН.ДВЕ ДИНИ ПОД ЕДНА МИШНИЧА ТРУДНО СЕ НОСЯТ.А Сираков засега крепи двете дини без да ги изпуска но е много трудно.ТЪРПЕНИЕ ХОРА ТЪРПЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
-
- Контакти:
Най- голямата ни грешка е, че всяка година тръгваме да взимаме купи и да ставаме шампиони, като забравяме, че първо трябва да направим отбор. От 5 години насам селекцията е правим "на пожар", говорим за напрежение, синята фланелка и т.н. и забравяме, че първо се прави отбор и тогава се преследват високи цели. Гледам Йока и той залитна в тази посока. От всички футболисти привлечени по негово време, май само от Миро става нещо. Перес е тролей, Макриев е типичен таран за Черно море, а Ларсен Туре е новия Матондо. Блажевич е загадка. В момента Левски няма футболни аргументи да претендира за купи, титли, Европа и т.н.. На Йока трябва да му се постави една много просто задача- НАПРАВИ ОТБОР. Имаш една година на разположение, класирането няма никакво значение. Лудогорец вчера ни преби, Наско ми дава интервюта ухилен- това са ни възможностите. Не е ли крайно време да излезе и да сподели с всички нас, какво смята да прави за развитието на отбора- ясно, конкретно и без клишета. .
- Red_Girl
- Контакти:
Наско вчера беше много конкретен..Целта е сектор А..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Съвсем просто е. Черно море не позволи на Лудогорец да прави на Тича това което правеше на Герена. Във Варна Лудогорец беше надигран тактически. Вчера Левски беше надигран тактически от Лудогорец. А преди това и от Черно море и от Берое с човек повече. Просто тогава загубата ни се размина. А кой прави тактиката? Аз знам.angelofdeath написа:Снощи Лудогорец победи Левски, като отбор, който знае, защо е дошъл на Герена и как да постигне целите си. Не разбирам само, как разградчани редуват слаби със силни мачове. Падаш от Ч.Море с три гола, а след седмица биеш Левски почти на ходом?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
-
2 индивидуални грешки решиха мача.
Особено тая на Бру ...
Иначе сме си безпомощни-тактически, в атакуващ план.
Ние си мислехме, че сме зле в защита, ама цялата градация в оф. план е сбъркана.
Този Левски, все повече започва да ми прилича на онзи, на Достанич.
Особено тая на Бру ...
Иначе сме си безпомощни-тактически, в атакуващ план.
Ние си мислехме, че сме зле в защита, ама цялата градация в оф. план е сбъркана.
Този Левски, все повече започва да ми прилича на онзи, на Достанич.

Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]

Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]

Мисля си, че и нещо друго много просто трябва или по-точно трябваше да се направи, тъй като вече е почти невъзможно, защото навлизаме в сгъстен цикъл. По средата на седмицата контроли с отбори от Б и В групите, в които да се тестват максимално голям брой юноши и да трупат игрови минути всички новопривлечени. И тези контроли лично Йока да ги ръководи, за да придобие максимално добра представа за техните качества след което да попълва дупките в отбора с най-добре представилите се, вместо постоянно да се оплаква от липсата на достатъчно играчи. Все си мисля че по този начин по-добре могат да проличат качествата им, отколкото на тренировките.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- alexveselinov
- Контакти:
Много слаб мач за нас ..
Истината е че сме много зле подготвени тактически и физически,според мен се мъти нещо и съблекалнята
Йока да се захваща сериозно за работа,ако ли не да стяга куфарите.
Истината е че сме много зле подготвени тактически и физически,според мен се мъти нещо и съблекалнята

Йока да се захваща сериозно за работа,ако ли не да стяга куфарите.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
- Der Schmarotzer
- Контакти:
W84me написа:Този път не мога да обвиня Гаджев! Видя се, че човека може да играе много добър футбол, но просто с тия ментета в отбора няма как да се получи! Колкото и да се опитва човек, няма как да стане! Само с Гаджев и Миро Иванов в халфовата линия няма да станат нещата! На другите им трябват 5 секунди да спрат топката, още 5 да си вдигнат главата и евентуално в следващите 5 секунди да подадат! С такива хора футбол не се играе, затова съм склонен да не нападам Гаджев за изявите му поне в последните 2 мача...
Тая мърда с изключение на десет минути от второто полувреме само разхожда фланелката по терена! Жалко, че синът ми изтри клипчето с неземните му отигравания. Снощи специално следих под лупа "игричките му". За първото полувреме пипна 3 пъти топката с два грешни паса. Нито си покриваше зоната, нито пресираше, нито правеше нещо адекватно на терена. Абсолютна мърша! Колкото по-рано го махнат, толкова по-добре е за отбора! Без него отборът ще бъде по-добре с класи в средата.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
СВОБОДЕН написа:Съвсем просто е. Черно море не позволи на Лудогорец да прави на Тича това което правеше на Герена. Във Варна Лудогорец беше надигран тактически. Вчера Левски беше надигран тактически от Лудогорец. А преди това и от Черно море и от Берое с човек повече. Просто тогава загубата ни се размина. А кой прави тактиката? Аз знам.
Черно море не надигра тактически Лудогорец, а ги смаза физически с преса, с желание, единоборства и първи топки. Варненци играеха 11 срещу 11, треньора им ги беше подготвил за битка и те изпълняваха плана му за мача, като истински КОЛЕКТИВ. Вчера Левски не беше наясно какво да прави срещу Лудогорец, нямаше подреждане, преса, борба и ЖЕЛАНИЕ от страна на играчите. Треньора Йоканович е несъстоятелен! За кой ли път излиза с глупави "врътки", като Старокин десен бек например? Ами Данчо Милиев в центъра на защитата, при положение, че Даниел Димов е 100 пъти по-добре там? Какво да кажем за Бру и колко още да го чакаме да разкрие "възможностите си"? Т.е. излиза, че снощи Левски не игра 11 срещу 11, а бе с няколко човека по-малко на терена. Всичко това без да броим клоуниадата на звездата Родригес, който вече мечтае за трансфер в европейски гранд и ръкомоха на целия свят за каквото му скимне. Без разбира се да упрекваме незабележимото дете Вутов, който няма физика, но има меко спиране - за радост на чичо си Иван Вутов и шепата фенчета, които го боготврорят, само защото живее в общежитието и се води юноша на Левски. Левски е сбъркан клуб - от Батков, през Тонев, до Сираков и Йовов, плюс назначените легенди за юбилея и малоумния Дончо Донев - селекцията! В клуба има пари, има хора с интереси, които знаят как да намерят пари под предлог, че са за Левски. После ги харчат с определена цел - лична облага. Става дума за Батков и Иво Тонев - тези двама шмекери въртят схеми на гърба на Левски. Договарят се играчи, чрез буфери под тях в ръководството (съгледвачи, селекционери, а от скоро и директора Сираков!) и парите се харчат, като голяма част със сигурност се връща при Батков и Тонев. Същото е и със стадиона, но там подписват уж, чрез Управителния съвет на АД-то. Средствата са осигурени по политическа линия, но експлотацията е договорена в интерес на "отговорния" за строежа Тонев и партньора му Батков. Накрая, най-тъжното е, че публиката е абсолютно неадекватна на дълго продължаващата разруха и калпаво управление. За това си има причина, де - финансова и организационна: плаща се за "охрана", за спортни събития, за инициативи за юбилея, за зали за тренировки, кафета, артикули и т.н. Във всеки що годе адекватен среден отбор публиката вече щеше да е скочила да захапе шефовете Батков, Тонев, Сираков и Йоканович за гръкляните! В Левски публиката е европейска, а сектора се раздава докрай (когато не бойкотира играчите!