Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2013 22:40

vaskonti написа:
Кашчей написа:
Червени_шампиони написа:Това е старият проект, в новия няма тенис кортове, както и два малки терена, а са два големи от двете части на централната алея пред сектор "А" и малък терен на мястото на кортовете.

:arrow:

Изображение

Няма и паркинг, но това е подробност, нали :mrgreen:

На тази снимка паркинга не се вижда. Но също така не се вижда и половината стадион... нали не смяташ, че проекта е за половин стадион? :|

Нали не смяташ, че това е паркинг за 1500 паркоместа, плюс 150 за ВИП и 50 за автобуси?

Бога ми, аз ако нямам пространствено виждане няма да ме държат в тази фирма, в която работя. Вас как ви траят без да разбирате от перспектива.. не знам.
То и от други неща не разбирате, но те не са свързани с работата, за която получавате възнаграждение.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 ное 2013 22:42

Вижда се някакъв паркинг като на магазините Билла :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2013 22:50

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:
Червени_шампиони написа:Това е старият проект, в новия няма тенис кортове, както и два малки терена, а са два големи от двете части на централната алея пред сектор "А" и малък терен на мястото на кортовете.

Изображение

На тази снимка паркинга не се вижда. Но също така не се вижда и половината стадион... нали не смяташ, че проекта е за половин стадион? :|

Нали не смяташ, че това е паркинг за 1500 паркоместа, плюс 150 за ВИП и 50 за автобуси?

Бога ми, аз ако нямам пространствено виждане няма да ме държат в тази фирма, в която работя. Вас как ви траят без да разбирате от перспектива.. не знам.
То и от други неща не разбирате, но те не са свързани с работата, за която получавате възнаграждение.

Да, както това не е паркинг за 1500 места, така и проектът не е само за половин стадион, въпреки, че така изглежда.
http://www.cska-forever.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%8F.html
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 ное 2013 22:57

Кашчей написа:

Изображение

Паркингът ще е до автокъща "Капитолия" (800 автомобила + 150 ВИП паркинг пред стадиона, обновяване на настоящия), но него ще го прави бъдещия инвеститор, който евентуално ще покрие 90% от стадиона с козирки (+ нова фасада), вкопаване на трибуните 4,40 метра и изграждане на нов терен с отоплителна система, дренаж и отводняване. :mrgreen:

Следващия ти въпрос:
1. Кой ще ви разреши да влязат багери и камиони в "Борисовата градина" - ние ще си разрешим този проблем, ако правят спънки на "ЦСКА Завинаги".
Последна промяна от Червени_шампиони на 09 ное 2013 23:00, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2013 22:58

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:

Изображение

Да, както това не е паркинг за 1500 места, така и проектът не е само за половин стадион, въпреки, че така изглежда.
http://www.cska-forever.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B8%D1%8F.html

хахахаха... ми кой ще приеме насериозно паркингът да е на 200 метра от входа на стадиона? Откъде и как ще влязат по този проект коли на Бърза помощ, пожарна, полиция, ако се наложи.. Не ставайте смешни с тези ученически проекти в 3D Мах!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2013 23:04

Червени_шампиони написа:
Кашчей написа:

Изображение

Паркингът ще е до автокъща "Капитолия", но него ще го прави бъдещия инвеститор, който евентуално ще покрие 90% от стадиона с козирки (нова фасада), вкопаване на трибуните 4,40 метра и изграждане на нов терен с отоплителна система, дренаж и отводняване. :mrgreen:

Следващия ти въпрос:
1. Кой ще ви разреши да влязат багери и камиони в "Борисовата градина" - ние ще си разрешим този проблем, ако правят спънки на "ЦСКА Завинаги".

Сбъркал си ми следващият въпрос, а той е... Защо паркингът няма да е до стадиона, както е по изискванията на УЕФА?

Ако от обищината решат да ви правят спънки.... ще е само ако нарушавате едни гадни закони, които все още не са променени във ваша полза.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 09 ное 2013 23:07

Ти си изключително ограничен човек без умствен багаж. Линейки, пожарна, полиция в момента от къде влизат на стадиона? Самолети кацат на стадиона сигурно преди всеки мач. Паркингът ще е до бул. Драган Цанков, като от там до бул. Евлоги и Христо Георгиеви са 500 метра, има и метростанция.

И какво е това изискване на УЕФА за паркинг до стадиона? :lol: Не знам на Герена примерно да има голям паркинг за 1000 автомобила до стадиона, но си играят там групи на ЛЕ.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 ное 2013 23:12

Кашчей бате ти на колко си кажи чесно ?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2013 23:14

Кашчей написа:
Сбъркал си ми следващият въпрос, а той е... Защо паркингът няма да е до стадиона, както е по изискванията на УЕФА?

Ако от обищината решат да ви правят спънки.... ще е само ако нарушавате едни гадни закони, които все още не са променени във ваша полза.

Дефинирай "До стадиона". Но не според теб, а според УЕФА.
Паркинга е до бул. Драган Цанков, но този паркинг не е в една редица до самия булевард, дълга 2км, в която колите спират една зад друга, а да кажем някакъв квадрат. Вероятно и само можеш да пресметнеш, че след като на една кола са й нужни около 5-6м2, то за 1000 коли са нужни 5-6 декара, без да броим алеите между паркоместата. Хайде сега тези 7-8 декара ги разположи в пространството между булеварда и стадиона и пак си помисли за какви 200 метра става въпрос. Може би си се загрижил за колите, паркирали на най-далечните паркоместа?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 ное 2013 23:20

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Дефинирай "До стадиона". Но не според теб, а според УЕФА.
Паркинга е до бул. Драган Цанков, но този паркинг не е в една редица до самия булевард, дълга 2км, в която колите спират една зад друга, а да кажем някакъв квадрат. Вероятно и само можеш да пресметнеш, че след като на една кола са й нужни около 5-6м2, то за 1000 коли са нужни 5-6 декара, без да броим алеите между паркоместата. Хайде сега тези 7-8 декара ги разположи в пространството между булеварда и стадиона и пак си помисли за какви 200 метра става въпрос. Може би си се загрижил за колите, паркирали на най-далечните паркоместа?

Васко, що се правите на умрели буболечки... На кой стадион автобусът на гостите спира на 500 метра от стадиона и те вървят пеш дотам? Или ВИП гостите го правят.... айде да говорим сериозно, а не фенски!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Архив”