Хах, някакви заблудени хорица седнали да ми говорят за патриотизън и как Болен бил националист...
Точно колкото аз съм от Кот д'Ивоар. Патриоти са хора като Васил Левски, Димитър Списаревски, Владимир Вазов...
Уродливото джудже за някоя друга рубла отгоре ще предаде и род, и родина, без да му трепне мишето сърчице.
Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
daniel875 написа:България излезе ли от Европейския съюз, който така или иначе се разпада, а и от НАТО, значи ще има положителен резултат. Тези две организации повече пречат, отколкото да помагат.
А относно думите на parvanoff към мен ще му кажа, че аз си стоя напълно зад тях. Не може продажници да управляват спортния клуб, който харесваш. Затова и не съм се извинил и няма да го направя. Лошо е, че привърженици на "Левски" се припознават съм самия отбор. Не бива и не трябва, защото това е жалко.
На Мария й харесва да говори за атентата от 16.04.1923 година, но за причините до неговото извършване не, не казва нищо и за Александър Цанков, Андрей Ляпчев и още много други знайни и незнайни политици, унищожили България преди 09.09.1944 година. Крушката си има опашка, но повечето хора сме така ориентирани, че не обичаме да казваме нещата докрай. Просто така ни отърва.
Нито ще излезем от ЕС,нито ЕС ще се разпдне,спрете филмите...
Laetitia написа:Хах, някакви заблудени хорица седнали да ми говорят за патриотизън и как Болен бил националист...
Точно колкото аз съм от Кот д'Ивоар. Патриоти са хора като Васил Левски, Димитър Списаревски, Владимир Вазов...
Уродливото джудже за някоя друга рубла отгоре ще предаде и род, и родина, без да му трепне мишето сърчице.
Колежке беше ли на протестите ? Питам за да знам и ти ли си герберка вече

dunavfc написа:Е от кога да е бе приятелю ББ ли назначи Д.Пеевски,вчера ? Местан или Цветанов защити дебелака ? Хора от БСП или от ГЕРБ се отрекоха вчера от партията си ?
Даже хора от БСП се възмутиха от действията на партията си,а да си видял такива от Атака?Скриха се след избора на Пеевски и не смеят да излезнат от дупките си.Тези обрязани мишки ни натресоха уродите на кабинета "Орешарски".За 30 сребърника продадоха България на Турците и това предателство аз никога няма да им простя!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
АТАКА за кой ли милионен път доказаха,че са политическите курви на България,добре че никога не се излъгах да си дам гласа за тях !!!
Къде бяха вчера ? След като цял месец ни занимават със своите циркове,къде бяха вчера ? Та те даже нямат официално изявление по въпроса...Само някой простак се обади,че Д.Пеевски бил избран,благодарение на ГЕРБ

Къде бяха вчера ? След като цял месец ни занимават със своите циркове,къде бяха вчера ? Та те даже нямат официално изявление по въпроса...Само някой простак се обади,че Д.Пеевски бил избран,благодарение на ГЕРБ

Вчера не бях, късно разбрах.dunavfc написа:Колежке беше ли на протестите ? Питам за да знам и ти ли си герберка вече![]()
![]()
Иначе няма шанс да стана герберка.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Laetitia написа:Вчера не бях, късно разбрах.dunavfc написа:Колежке беше ли на протестите ? Питам за да знам и ти ли си герберка вече![]()
![]()
Иначе няма шанс да стана герберка.
Бъзикам се,понеже в момента се налага тезата,че протеста е бил организиран от ГЕРБ и всички протестиращи са били симпатизанти на ГЕРБ

dunavfc написа:Колкото за Делян Пеевски,темата приключва на момента в който разбереш,че този човек на 21 год. е станал член на надзорният съвет на пристанище "Варна" и няколко години по късно и зам.министър. Няма нужда от повече аргументи,доводи,тези и т.н. Както и няма никаква нужда да му се дава картбланш,време и прочие. Ако нямаше нищо гнило в него,нямаше самите членове на БСП да се опълчат срещу това,смятайте какъв човек е Д.Пеевски,щом хора от БСП се отричат от това решение..
Ами достатъчно е и майката да видиш и да ти стане ясно що за паплач е,като човек защитаваш социалната идея няма как да съм особено въодушевен от назначаването на подобни кадри.А и за мен хода с министър-председател Орешарски е грешка,което съм споделил като чух идеята той да е премиер, човек който си контактува с Черепа няма място във властта ,бсп като си направят анализ ще го отчетат че това е неправилен избор ,сигурен съм, ама ще бъде късно,изобщо който се е хванал с дпс и нейните кадри добро не е видял, бсп само и само да са във властта правят много компромиси и това им носи само негативи.Но станалото станало, смятам че има мъдри хора и може да поправят нещата,защото иначе алтернативата отново е кошмарна Б.Б. и ЦВ.ЦВ. на власт и това значи същия филм 2 серия,и като знаем че продълженията винаги са по -добри, прогнозата е песимистична за една част от народа ни.
dunavfc написа:Е от кога да е бе приятелю ББ ли назначи Д.Пеевски,вчера ? Местан или Цветанов защити дебелака ? Хора от БСП или от ГЕРБ се отрекоха вчера от партията си ?
А в пожеланията на ББ не виждам нищо изненадващо или неочаквано. Цялата нация очакваше още след избора на това правителство то да падне до няколко месеца,а ти се учудваш,че един опозиционер очаква същото...И аз мисля,че този парламент ще падне с гръм и трясък,очаквах да се случи поне до зимата на 2014,но май ще ни зарадват предварително
Е той и Волен след като осигури кворума гласува против и отиде да каже че е твърдо ПРОТИВ новото правителство в лицето на Бадемов!

А думите на Бойко са ясни - Сори пичове ама вече съм го измислил как да паднете и колкото, и да ми е гадно за вас ще трябва пак аз да поема поста

Болен не си заслужава вниманието,защото се доказа като *****..Вчера къде беше ? ГЕРБ,влязоха да гласуват и те избягаха като мишки,има ли оправдание това ?
ББ няма нужда да мисли,каквото и да е било,след като самото правителство прави всичко възможно да падне
Направиха за 20 дена , 3 катастрофални решения,като това вчера беше върхът !
ББ няма нужда да мисли,каквото и да е било,след като самото правителство прави всичко възможно да падне