ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ /А ГРУПА, 9 КРЪГ/

Мнениеот zlobul » 21 окт 2012 15:11

Четейки последните мнения , съм сигурен че ако нещата отидат на тандем Сираков -Ясен Петров , няма да има недоволни :)).

ПП: Макар че и Ясен си пада малко от тренерите със "страхлива" тактика .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 окт 2012 15:22

Между другото само да вметна : преди около седмица написах , че когато тара се разприказва из медии и особено когато влезе в импровизирана медийна война с някой (независимо с кой и по какъв повод) , Левски абсолютно винаги ГУБИ . Традицията се спази и този път .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2012 15:30

zlobul написа:Между другото само да вметна : преди около седмица написах , че когато тара се разприказва из медии и особено когато влезе в импровизирана медийна война с някой (независимо с кой и по какъв повод) , Левски абсолютно винаги ГУБИ . Традицията се спази и този път .

Ние това го знаем, дори и аз :mrgreen: Като си каза там, че ще бъдем шампиони, защо мислиш го псувах? :mrgreen: Определено не е било без причина.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2012 15:33

Бившият ръководител в Левски Наско Сираков поднови атаките си към сегашните шефове в "синия" тим, критикувайки сериозно треньора Илиан Илиев, изпълнителния директор Иво Тонев и провалената селекция.

За платформа на посланието си Сираков избра "Фейсбук".

"Отговор на стотиците ви въпроси в фейса не мога да дам!!! А и други трябва да го направят. Съжалявам само, че за сетен път се оказах прав...но какво да се прави, като съм толкова навътре в материята футбол. За разлика от многото страхливци във футбола ни, аз казвам това ,което мисля и виждам. Не ме е страх, защото ако са забравили, да им припомня, че се казвам НАСКО СИРАКОВ!!!", гласи част от съобщението на Сираков. "Относно Илиан Илиев: Момче, не е лошо да разбереш най-накрая, че си треньор на ЛЕВСКИ, а не на БЕРОЕ. Стига с тия клишета, че всеки отбор ти се затварял! Намери противодействие на това! Трябва да ти се извиня за думите ми, че в защита сме слаби. Ние просто сме трагични във всички линии. И не се сърдете като малки деца, а работете и се поправяйте. Никой не иска да ви сменя, а искаме ЛЕВСКИ да ни радва. Относно и думите на Иво Тонев: Кой и с какво ви е атакувал, Иво? По-спокойно никой не е работил в този клуб. Ама от време на време, трябва и да се отговаря на въпроси. Примерно: Кой носи отговорност за тази тотално провалена селекция? Ако вие с Илиан имате въпроси към мен, знаете ми телефона!!! Винаги ще ви отговоря, но мразя намеците в медиите!!Бъдете истински мъже, защото това е задължително качество, за да бъдеш ръководител или треньор на ЛЕВСКИ!!!", добави още бившият нападател на Левски.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 окт 2012 15:37

Аз като видях колко усмихнат излезе след двубоя ми стана лошо . Очевадно вече му е писнало да играе ролята на левскар . Едни и същи номера ...първо говори простотии пред камерите за отклоняване на вниманието и след тва Левски или реанимира онези или пада от някой анонимник .
Само се питам дали има хора , които да вярват , че ние феновете можем да спасим Левски от лапите на тия ?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2012 15:38

"Мачът пролетта: ЦСКА са фаворити! Имат 8 поредни победи! Ние ги бием 1:0 с гол в 47 минута на Рамос, макар че сме много зле! Мачът есента: Ние сме фаворити! Мачът завършва 1:0 за ЦСКА! Гол в 46 минута!ЦСКА са много зле във всяко едно отношение но ни победиха! Егати и странните съвпадения!"

Ало, схемите?!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 окт 2012 15:40

Ралке ,
видя ли сега защо "плюх" сумати време ?.............имало е за какво.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 окт 2012 15:43

zlobul написа:Ралке ,
видя ли сега защо "плюх" сумати време ?.............имало е за какво.

Е аз тоя мач казах още през Август месец, че го губим, казах и на "мъжа ми" колкото и да му е гадно.. Поне спечели някой лев :mrgreen: :lol: Хич не е смешно даже, плачевно е, че на всяко дерби ролите са разменени, ама..

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Сираков с остри критики към Илиев и Тонев

Мнениеот blue magic » 21 окт 2012 15:50

Когато се появят проблеми и такива като Сираков изпълзяват веднага. След като направи всичко за да махне Гонзо и не спря да плюе, докато настрои част от публиката срещу Георги Иванов, сега при първата крива стъпка на Илиян веднага включи лайномета.
И ако предположим че наистина е такъв велик специалист (както се самоописва), а Батков е причината да не се върне при нас, то защо толкова години не работи това от което уж най-много разбира? Толкова ли никой отбор в цялата А група не може да го оцени?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 окт 2012 15:57

На тоя мач -майната му ...може да се гледа на него като поредното доказателство за несъстоятелността на ръководителите и треньорския щаб , защото от мачовете със Сараево , абсолютно нищо не се е променило . Играчите продължават да губят "първа" топка , всеки случаен рикошет отива в противниковия отбор (никак не е случайно), не могат да спират топката камоли да вържат два паса на кръст , атаките им са мудни и безидейни ......абе жив ташак сме откъдето и да се погледне , и накрая : добре че тоньо успя да купи някой друг мач , че иначе отдавна "ЖЕПЕЙСКИЯ" БАЛОН щеше да се е спукал .

ПП: Имаха да изиграят 3 мача дотук . Два със Сараево и един с панчарево .....и в двата случая сме губещи ...еми да ти е.. и отбора и ръководителите и треньорите !
Последна промяна от zlobul на 21 окт 2012 16:13, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”