Анкета за трансферите ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кое от новите ни попълнения ви впечатлява най-много?

Цветков
21
39%
Костов
2
4%
Вандер
12
22%
Караславов
0
Няма гласове
Дяков
2
4%
Артур
6
11%
Рубен
1
2%
Иршак
3
6%
Грънчаров
6
11%
Шеткус
1
2%

Общо гласове: 54

emo_75
Контакти:

Re: Ботев привлече халф на Висла Краков !

Мнениеот emo_75 » 03 юли 2012 20:47

1912plovdiv написа:
Bartolomej написа:недоказани чуждестранни именна с впечатляваща визитка

Тва е яко :lol: :lol: :lol:

хахаха да и аз бая се опулих като го прочетох :) недоказани,но иначе с впечатляваща визитка :? верно много карикатури има тук :)

колкото до гостите на форума НИ, румп ви го каза много точно ;)

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 03 юли 2012 20:49

Изпоумряха агентите на дс по висшите етажи на спортните федерации и комунстическите отрочета Цска и Левски взеха да залязват.Естествено селските им фенове, които дори в Брюксел да заживеят пак ще си останат селяци, затрепериха от страх и взеха да серат във форума на СТОЛЕТНИЯ БОТЕВ.Предстои ера на тотална доминация на пловдивските отбори и Лудогорец, така че изливайте още помия във форумите, анонимници прокажени, ние ще ви отговаряме на терена... а и извън него.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 03 юли 2012 20:50

Всякакви знайни и незнайни лица, граждани и гражданки налазиха по нашите форуми. Защо ли не се учудвам. Ботев ще мачка от следващият сезон, така че дребни душици и хейтъри свиквайте, че ние пак ще бъдем на върха.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 03 юли 2012 20:56

Айде стига сте се карали, че развалихте темата писна ми да чета обиди по този и онзи. Това е под форума на Ботев на който не му харесват новините за отбора да не влиза в него и да не ги чете.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 03 юли 2012 20:57

Хахахаххаха... Почнаха да не им издържат нервите на феновете на другите отбори. И както се казва гузния негонен бягал. 10000000000 на ден ще има за Ботев, ако трябва, щом се работи и се прави нещи за БГ футбола. Омръзнало ни е да слушаме глупостите за лефски и цеца навсякъде кой кво ял кой кколко голямо го изсрал. Ще четете и ще мирувате!!! Ботев си дойде с гръм и трясък. Ботев е единствения отбор който с феновете си доказа че никога няма да умре!!! Всеки един друг отбор в БГ минавайки през нашите 12 годишни мъки до сега да беше закрит. За това ще гледате на нас с уважение и няма да лаете много хартиени идиоти.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 03 юли 2012 20:57

И да мучите, и да квичите, единственото място което ще ви приляга е бъдещият музей на дс.

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 03 юли 2012 20:58

никки1912 написа: Това е под форума на Ботев на който не му харесват новините за отбора да не влиза в него и да не ги чете.

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 03 юли 2012 21:04

Botevist_1912 написа:Всякакви знайни и незнайни лица, граждани и гражданки налазиха по нашите форуми. Защо ли не се учудвам. Ботев ще мачка от следващият сезон, така че дребни душици и хейтъри свиквайте, че ние пак ще бъдем на върха.

Какво ще мачкате не се разбра само? Грозде или някакви други плодове? :)
Това в кръга на шегата ,базикам се. Няма лошо по-много свястни отбори в А група.
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 юли 2012 21:05

bostoncelstics написа:Папагали, я вземете се успокойте малко! Шампиони няма да станете 100%. Взимате някви играчу което е добре, но стига сте вирили клюнове! Тази година ще се борите за оставане в А група! Догодина може да си помечтаете за Европа....това е, писна ми навсякъде да чета Ботяв това Ботяв онова

Като ти е писнало просто не влизай тука. На мен как не ми е писнало от Левски.... просто никога не влизам във вашия форум
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Ботев подписа с македонски национал !

Мнениеот plan-2012 » 03 юли 2012 21:06

kanar4o написа:АЙ КАНАРИ !!!!!
ЕВРОТУРНИРИ 100% ... който иска да ме кълне ,аз Ви го гарантирам !!!
А сега ... след минути ще бъде оповестен и следващият трансфер ,който ще изуми българската футболна общественост ! :P

Аз не искам да участваме в евротурнирите , докато не си оправим стадиона ! А не като някакъв пътуващ цирк Локо Пловдив да приемаме мачове от ЛЕ в Бургас , Ловеч или София :!:

Върни се в “Архив”