Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Да се маха Илиев от Левски
тези престъпници ще го оплескат тоя мач, вече съм сигурен.Едно към едно се повтаря мача с Миньор на "Герена" миналия сезон.Престъпни бездарници, продадоха нас феновете, предадоха клуба, титлата, тия са за затвор!
- Daniel Levski
- Контакти:
джони написа:мен друго ми прави впечатление-уж играе отбора на народа,играят мач с който стават на 1-во място,предишния домакински мач са били наказани ,а не могат да съберат 1000 човека публика?ще бъда благодарен ако някой може да ми го обясни как става този номер!!!
Защото не сме като вас, когато не ни харесва играта така ги наказваме.
Re: Илиан Илиев [фен тема]
Махааааааааааааааааааааааааааааай сеееееееееееееееееееееееееее
Повтаря се мача с Миньор миналата година.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
СИН_ИМПЕРАТОР написа:тези престъпници ще го оплескат тоя мач, вече съм сигурен.Едно към едно се повтаря мача с Миньор на "Герена" миналия сезон.Престъпни бездарници, продадоха нас феновете, предадоха клуба, титлата, тия са за затвор!
Пич Иво Тонев каза, че сме шампиони тая година ако ще е и Мики Маус да е треньор. Що се напрягаш толкова? Гледай сеир и се смей с глас и това е.
този отбор е трагедия
ако Илиан тази вечер не вземе мача от утре сутрин няма да е тренер на Левски.
Но и с нов отбор ние ще продължим да сме трагедия.
ако Илиан тази вечер не вземе мача от утре сутрин няма да е тренер на Левски.
Но и с нов отбор ние ще продължим да сме трагедия.
LEVSKI_FOREVER
от rakiQ на 17 Мар 2013 17:47
Феновете на Левски са най-големите ревльовци.Има цяло полувреме в което отбора най-вероятно ще си вземе трите точки(което е най-важното в момента).Ама те тръгнали да искат оставки по форумите
Илиян е много по-добре от Достанич,Гонзо и т.н. Като дойде друг какво?След няколко слаби мача и на него ли ще му искате оставката? Имайте малко търпение,а и не мисля че всичко е от треньора.
Ти с право не си фен на Левски,защото не те интересува как играе отбора,а важни за теб са трите точки.
Освен Илиан,да си идат кандидати са и Рамос,Гаджев,Ангелов и Силва.Няма никакъв живец в тия типове.
-
- Контакти:
не Илиев е слаб ,а играчите са слаби.Според мен Борат трябва да уволни поне 8 играча от титулярния състав в сегашния мач
-
бахтиии въшльовците , направо оплескат ли го тоя мач, трябва да ядат бой от публиката 

- Червени_шампиони
- Контакти:
джони написа:мен друго ми прави впечатление-уж играе отбора на народа,играят мач с който стават на 1-во място,предишния домакински мач са били наказани ,а не могат да съберат 1000 човека публика?ще бъда благодарен ако някой може да ми го обясни как става този номер!!!
След атентата в Бургас през лятото много им падна посещаемоста, дано се върнат феновете на стадиона.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]