kingofpop написа:MQplaya написа:ЧЕСТИТО!
Мерси, колега, леко ми върза с тая дузпа на края, ама то все на някой трябваше да му се усмихне късмета
Така е... Другия сезон,пак на финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:MQplaya написа:ЧЕСТИТО!
Мерси, колега, леко ми върза с тая дузпа на края, ама то все на някой трябваше да му се усмихне късмета
dreben23 написа:Браво моят фаворит спечели драматично в края! ГОЛЯМА ДРАМА С ТАЯ ИГРА!!! Честитооооо!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
tevez написа:kingofpop,честита победа.
Но мисля това да е ти последната победа,много ти станаха и е време да се запреш
kingofpop написа:Лошото е, че имаме месец и половина почивка и като нищо ще загубя формата си![]()
kingofpop написа:Плановете са третият сезон да започне след като стартират 4 от 6 те големи първенства...а тов май ще стане около 18 ти август, тъй като тогава започва Висшата лига, а А група, Бундеслигата и Ередивизи започват по-рано мисля....Примера Дивизион и Серия А започват малко по-късно и първите 1-2 кръга може и да сме без тях![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта