П.П.-Евала на Ицата!И на другата също

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue avalanche написа:tevez написа:И аз не харесвам Гонзо като треньор,но какво да направи след като на оня гърбушко са му криви краката и не може да спре една топка и бързо да я подаде?
Е,как какво?Да не го пуска на терена!!!
edmon_dantes написа:Не можах да гледам мача, но доколкото разбирам второто полувреме сме ги надиграли и сме пропуснали изгодни положения. Ама каква полза като пак загубихме в Ловеч. Не знам вече кога за последно сме побеждавали в Ловеч. И Гонзо пак до болка познатите фрази ни бръщолеви. Не знам вече какво да мисля за този човек, нямам нерви.
blue avalanche написа:Грешки:
1.Пуска Йовов!
2.Пуска Йовов!
3.Пуска Йовов!
Така добре ли е?
Gonewild написа:Gateca написа:От мача с Литекс мога да си извадя един много ясен извод. Определени футболисти умишлено не играха срещу Миньор, умишлено предизвикаха загуба, която ще ни коства сезона...за да сменят треньора.
Абсолютно! Само не разбирам защо бяха против Костов - днес се видя защо Йовов не влизаше предните мачове! Не може ЦСКА без положения да бият наред, е Левски с лека ръка да пропуска една дузина!
radovasto написа:Вече нищо не мога да разбера. Бойко и БФС бутат Левски за шампион, а Левски и Лудогорец правят всичко възможно титлата да е за най-слабия ЦСКА от години насам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта