Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Яне Янев скача на селския.

Мнениеот Fallen_Angel » 25 апр 2009 09:42

Yobs1912 написа:много странно как така преди избори всички зеха да му скачат на сельо...

Да се надяваме, че до изборите ще се махне.

А взеха да му скачат, защото взе да се шуми напред-назад.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 25 апр 2009 12:20

Евтин пополизъм! Изкарва дивиденти от проблемите на деня - избирате ли са все пак! Колкото Славчо помогна толкова и тоя бандит!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 25 апр 2009 13:08

не харесвам Яне Янев но един милион пъти повече не харесвам Христолов, умри селянино, умри от бавна и мъчителна смърт :evil:

Jimmy8
Контакти:

Re: Христолов поиска 1,5 милиона евро от Гергов за Ботев

Мнениеот Jimmy8 » 25 апр 2009 15:11

На мен ми се струва,че селския идиот иска да продаде тоя имот на Гергов,но без да продава Ботев.Само ще набави необходимите му пари.Дано не съм прав.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 25 апр 2009 15:53

Двойникът на Неградския...

Изображение

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 25 апр 2009 16:12

Пак много "осведомени". Първо Селския не е взел авансово 800000лв. от Кръстева, а 200000лв. като физическо лице, което е капаро и е 10% от продажната цена 2000000лв. отделно 319286лв. са дадени от фирма на Кръстева на Ботев за издръжка на клуба, съгласно предварителния им договор, но Селския ли дължи капарото ведно с неустойката на Кръстева или обратното това ще го реше съда и то минимум след 1.5г., а какво ще реши съда изобщо не е ясно/не се знаят и какви ще са позициите спрямо властта на Кръстева след 1г./ предвид това, че виновната страна за да няма договор е Кръстева/колкото и да не ви се вярва за съжаление това е истината/. Вярно акциите са Селския са запорирани с обезпечителна заповед на бъдещи искове на "Компакт Меридиан "ЕООД от 05.03.2009г. на СГС, но към този момент запорираните акции били ли са собственост на Селския или са прехвърлени на негово доверено лице?
Преди повече от шест месеца на 16.10.2008г. Селския подписа договор за продажба за 2млн. лв. плюс правата върху всички играчи и поемане на задълженията към бюджета от купувача, сега при тази финансова криза и предвид незавидното финансово положение и на клуба и на Селския, според мен предлагането на клуба на Гергов/който реални пари със сигурност няма да даде/ е отчаян ход на Селския в безизходна ситуация.
Едва в понеделник ще имам точна информация за исканията на ДХС, но не от него, а от другата страна и ще разбера има ли някакви шансове за сделка.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 25 апр 2009 17:02

Masaba написа:Този Янев добър политик ли е или се прави на такъв?Добро впечатление ми прави :roll:
Успех в понеделник

Евтин популист е .Направо ме одвращава,да не говорим,че имаше един случай-беше хвърлил димка в централата на СДС,а сега се прави на десен...Въобще аман от смешници,изпратени да защитават нечии бизнес интереси,които трупат дивиденти от чуждото нещастие :roll:
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 25 апр 2009 17:37

яне янев не може да ме спечели с такава постъпка,особено преди избори, но дано стане нещо поне...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 25 апр 2009 17:39

yasen_ov4arov написа:
Masaba написа:Този Янев добър политик ли е или се прави на такъв?Добро впечатление ми прави :roll:
Успех в понеделник

Евтин популист е .Направо ме одвращава,да не говорим,че имаше един случай-беше хвърлил димка в централата на СДС,а сега се прави на десен...Въобще аман от смешници,изпратени да защитават нечии бизнес интереси,които трупат дивиденти от чуждото нещастие :roll:

Поне дано ви помогне да махнете тоя циганин Христолов,че да се оправите.

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 25 апр 2009 18:18

btw заглавието е доста тъпо :)

Върни се в “Архив”