daduradam написа:Ето това е.
Дунав, ти що си мислиш, че всички протестиращи ще гласуват за герп ?
Прав си на 100%.
А ти още ли мислиш, че това така наречено правителство, е на Орешарски и той взема решенията в него?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daduradam написа:Ето това е.
daduradam написа:Аз все още мисля, че преди да се проведат нови избори ПП герп трябва да я няма на хоризонта
daduradam написа:Аз все още мисля, че преди да се проведат нови избори ПП герп трябва да я няма на хоризонта
sin4ec написа:Не, мен не ме интересува дали ще изкара до 2017. На мен ми трябват още няколко месеца да реализира задача номер 1 и да минем през зимата, пък после ще видим. Както няколко пъти споменах, подценяването на БСП води до плачевни резултати. И на 16.08. това се видя на площада. Потресающа гавра с протеста, при това с техните камъни по тяхната глава! А ББ изглеждаше рядко отчаян в НС, чак разправяше как ако му били обяснили, че ще гласува за актуализацията. Ами те обясняваха месец и кусур, ама като няма кой да чуе и разбере...Или пък може би става дума за възможности, нейсе. Гавра и с независимата Росица, дето прави шушумушу с клоуните-реформатори-неудачници, събрали по 1-2 % на изборите.
Харесва ви или не-това са реалностите. Говорих ви-не слушахте, предупреждавах ви-не вярвахте. Ваш проблем. Ама не ви харесва кабинета-що си мислите, че на някой му пука? И на мен не ми харесват много неща. Да сте си вкарали в Парламента седерастите, витковците, костовците, куне и яневците, та да си правите помежду си принципни коалицийки. " Продавам за лев, на 10% комисионна и градя България!". Добре звучи, а?
Консолидирахте яко управляващите, настроихте срещу себе си неутралните, вече всички проучвания дават преднина на БСП. Но вие си продължавайте де, още никой не се е изсрал на жълтите павета, та може да го реализирате по ентелегентски и това. Не се съмняваме във способностите ви. Особено в осирането. Едновременно с тъпан и свирки ще е арабия по хайдушки!
Приятно ентелегентстване, аз отивам в Ловеч. Оттам ще се поразходя напред-назад и така.
daduradam написа:sin4ec написа:Не, мен не ме интересува дали ще изкара до 2017. На мен ми трябват още няколко месеца да реализира задача номер 1 и да минем през зимата, пък после ще видим.
Ето това е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост