Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот MCMXIII » 18 авг 2013 13:45

daduradam написа:Ето това е.
Дунав, ти що си мислиш, че всички протестиращи ще гласуват за герп ?

Прав си на 100%.

А ти още ли мислиш, че това така наречено правителство, е на Орешарски и той взема решенията в него?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 18 авг 2013 13:56

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:14, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 авг 2013 13:58

daduradam написа:Аз все още мисля, че преди да се проведат нови избори ПП герп трябва да я няма на хоризонта ;)

Махаме ГЕРБ и курвите на доган и си стискаме ръцете. Става ли?
П.П. И все пак за така наречения премиер нищо не каза :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 авг 2013 14:32

daduradam написа:Аз все още мисля, че преди да се проведат нови избори ПП герп трябва да я няма на хоризонта ;)

То реално погледнато и бсп трябва да я няма на хоризонта,ама......

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 18 авг 2013 14:57

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:15, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 авг 2013 15:12

Който и да дойде, по- бездарни от тези няма да са.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 16:39

sin4ec написа:Не, мен не ме интересува дали ще изкара до 2017. На мен ми трябват още няколко месеца да реализира задача номер 1 и да минем през зимата, пък после ще видим. Както няколко пъти споменах, подценяването на БСП води до плачевни резултати. И на 16.08. това се видя на площада. Потресающа гавра с протеста, при това с техните камъни по тяхната глава! А ББ изглеждаше рядко отчаян в НС, чак разправяше как ако му били обяснили, че ще гласува за актуализацията. Ами те обясняваха месец и кусур, ама като няма кой да чуе и разбере...Или пък може би става дума за възможности, нейсе. Гавра и с независимата Росица, дето прави шушумушу с клоуните-реформатори-неудачници, събрали по 1-2 % на изборите.
Харесва ви или не-това са реалностите. Говорих ви-не слушахте, предупреждавах ви-не вярвахте. Ваш проблем. Ама не ви харесва кабинета-що си мислите, че на някой му пука? И на мен не ми харесват много неща. Да сте си вкарали в Парламента седерастите, витковците, костовците, куне и яневците, та да си правите помежду си принципни коалицийки. " Продавам за лев, на 10% комисионна и градя България!". Добре звучи, а?
Консолидирахте яко управляващите, настроихте срещу себе си неутралните, вече всички проучвания дават преднина на БСП. Но вие си продължавайте де, още никой не се е изсрал на жълтите павета, та може да го реализирате по ентелегентски и това. Не се съмняваме във способностите ви. Особено в осирането. Едновременно с тъпан и свирки ще е арабия по хайдушки!
Приятно ентелегентстване, аз отивам в Ловеч. Оттам ще се поразходя напред-назад и така.

Каква е задача номер 1 ? Наистина съм изумен,че някой си мисли,че на 16 август се е случило нещо свръх неочаквано и ГЕРБ и ББ били загубили много :roll: Дали е имало нормален човек,който да не е очаквал,това вето да бъде отхвърлено ? Това беше просто формално действие от страна на Росен Плевнелиев с предизвестен край. ГЕРБ били загубили,що за глупост ? Какво загубиха ? Някой наистина ли е очаквал,че ГЕРБ може с 93 гласа да приеме ветото ?
Не те слушаме,защото говориш неща,които ти се искат да бъдат,но които нямат нищо общо с реалността ;) Неутралните били намразили протестиращите,БСП водили във всички социологически проучвания и т.н.

Интелигентните ги видяхме кои са,не знам,защо обаче и дума не обелваш за тези от контрапротестите,харесаха ли ти,какви индивиди са ?

daduradam написа:
sin4ec написа:Не, мен не ме интересува дали ще изкара до 2017. На мен ми трябват още няколко месеца да реализира задача номер 1 и да минем през зимата, пък после ще видим.

Ето това е.
Дунав, ти що си мислиш, че всички протестиращи ще гласуват за герп ?

Ще гласуват или за ГЕРБ или за "Реформаторският блок",което мен ме устройва идеално ;) За мен няма никакво значение дали ще управляват ГЕРБ или обединената десница,важно е просто да е дясна партия и да не са тези измекяри.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2013 17:47

Най - важното е ГЕРБ да бъде елиминирана. Изпълни ли се това условие, България я чакат добри дни.
Вчера разговарях с едно младо момче, което се оказа, че било от "протестиращите". Оказа се, че то представа си няма какво иска, но "протестира". Ето това е "интелигентният и красивият". За толкова години почти не съм срещал такъв човек. Едното компенсира другото, но и двете са много рядко съвместими.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 17:55

Какво ли е да се събуждаш всеки ден с блян в очите и да очакваш ГЕРБ да са изчезнали :cry: Колко трудни утрини ще имате още,колко безсънни нощи...ГЕРБ ще си отиде,когато си отиде и ГЕНЕРАЛА,а той ще си отиде,само ако някой го екзекутира....

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 17:55

Какво ли е да се събуждаш всеки ден с блян в очите и да очакваш ГЕРБ да са изчезнали :cry: Колко трудни утрини ще имате още,колко безсънни нощи...ГЕРБ ще си отиде,когато си отиде и ГЕНЕРАЛА,а той ще си отиде,само ако някой го екзекутира....

Върни се в “Архив”