Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА

Мнениеот tsonpen » 12 юни 2013 16:11

CSKA 78 написа:Цялата тази история се разиграва ,защото ГГ не може да бъде собственик на повече от един отбор в А група(сблъсък на интереси,липса на феърплей и др.)

Тук ми се струва, че си прав. Затова и Литекс ще си дава правата на ЦСКА и ще ходи в Б група. Ганчев ще е собственик и на двата отбора. По този начин има причина да прати Литекс в по-долно ниво. Иначе или трябва да се откаже от Литекс или да ги засили по надолнището без причина. Сега причина има - спасяваме ЦСКА.
Нещата опират до желанието за собственост и това е по-силно от съдбата на Литекс и от достойнството на ЦСКА. Сега Стоичков впръсква положителни флуиди в червените сърца, за да може те да са готови да приемат това, което ще им се наложи да приемат. Театър, цирк, може да го наречем както искаме. Истината е, че футболните агитки са (сме) много манипулируеми. Иначе как хора като Батков, Ганчев и други от миналото, могат да бъдат приемани начело на големи отбори? Кой би уважал тези хора без отборите им? Кой уважава Алексей Петров или братя Галеви? Ако се бяха сетили навремето да си купят футболни отбори, сега една част пак щяха да ги плюят, но други щяха да ги поддържат и нямаше да е толкова лесно да бъдат пипани.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 юни 2013 16:17

CSKA 78 написа:Интересно мие ,как никой не се сети за истинският вариант(или поне на 80% според мен).
Цялата тази история се разиграва ,защото ГГ не може да бъде собственик на повече от един отбор в А група(сблъсък на интереси,липса на феърплей и др.)

Нещо си изпуснал новините, Ганчев от 1 година не е собственик на Литекс, пред съда се гледат документите, а не кръчмарските приказки.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 юни 2013 16:24

PFC Litex написа:
CSKA 78 написа:Интересно мие ,как никой не се сети за истинският вариант(или поне на 80% според мен).
Цялата тази история се разиграва ,защото ГГ не може да бъде собственик на повече от един отбор в А група(сблъсък на интереси,липса на феърплей и др.)

Нещо си изпуснал новините, Ганчев от 1 година не е собственик на Литекс, пред съда се гледат документите, а не кръчмарските приказки.

Щях да му го кажа и аз, ама няма смисъл. Толкова е неясна ситуацията за феновете, че няма смисъл да коментираме повече, докато няма нещо официално.
Днес Стоичков каза, че си чакаме жребия за ЛЕ. Не знам как да го разбирам това.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 юни 2013 16:46

PFC Litex написа:

Не съм запознат с документацията на ПФК Литекс.Обясни ми защо днес имаше призив към г-н Ганчев от феновете на Литекс да не бъдат изоставяни,може би защото, който и да е собсвеникът на Литекс е подчинено лице на ГГ(това го казвам без да се заяждам).Което само ми доказва тезата.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 юни 2013 16:50

CSKA 78 написа:
PFC Litex написа:

Не съм запознат с документацията на ПФК Литекс.Обясни ми защо днес имаше призив към г-н Ганчев от феновете на Литекс да не бъдат изоставяни,може би защото, който и да е собсвеникът на Литекс е подчинено лице на ГГ(това го казвам без да се заяждам).Което само ми доказва тезата.

Това няма значение. По документи Ганчев няма общо с Литекс. Това означава и че няма пречка ЦСКА и Литекс да играят в една група, ако Ганчев купи ЦСКА. Същото заявиха и от БФС тези дни.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 юни 2013 17:12

Тогава не виждам причина ГГ да не влезе в ЦСКА по нормалния начин ,освен ако Ганчев не иска стадиона безвъзмездно.Само,че преименуването на ЦСКА на ЦСКА 1923 дали ще ни даде и стадиона.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 12 юни 2013 17:16

Камата е ГАРАНЦИЯТА за най-добрия вариант! Още в началото на сагата трябваше да светне тази огромна червена лампа!
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Кашчей » 12 юни 2013 18:10

PR_CSKA написа:http://www.prosport.bg/news/32049-Futbolyt-i-CSKA-ne-sa-elementarno-smyatane.html

ето едно интересно мнение :roll: :roll: :roll: :roll:

Изключително интересно.Най-силно впечатление ми направи това, че трябва да има силен Литекс, за да текат от него кадри към ЦСКА :roll: Явно "Полковника" по свой си начин интерпретира казаното от Домусчиев за силни провинциални отбори :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 юни 2013 18:37

Тук има хора на офанзива, да кажат какво се е говорило на срещата.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 12 юни 2013 18:42

Eminem написа:Тук има хора на офанзива, да кажат какво се е говорило на срещата.

Гришата ни обеща:
1. Следващите 50 години никакви излагации - няма да играем в УЕФА, а дори В група е под въпрос.ОТКАЗВАМЕ турнира за Купа на България!!!
2. Ще се обединим с още 20 отбора, за да си гарантираме притока на футболисти към първия отбор и школата, което да ни даде превес в Я окръжна.
3. След 2 седмици ще уволни Стоичков за слаби резултати и ще назначи работник от фирма Титан АС за треньор, щото те са му кумири за правилен бизнес и наливане на 100млн.лева в празната каца - ЦСКА.
4. Вероятността той лично да дръпне шалтера на ЦСКА е огромна и ние задължително трябва да му гласуваме доверие.
Нещо от тоя род беше казал Гришата на срещата.
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Върни се в “Архив”