Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2013 01:35

dunavfc написа:Ще бъде истински шок,ако това правителство има друга есен освен тази....Значи вече официално си му викаме тройната коалиция а ? БСП + ДПС + АТАКА,ако някой ми беше казал преди 4-5 месеца,че това е възможно,щях да се гръмна :mrgreen: И все пак не си прав ;) АТАКА загуби 50 % от потенциалните си избиратели в редиците на БСП също има спад,само ДПС са си стабилни и това е разбираемо. Видяхме ги контрапротестиращите,сравни ги с хората,които 65 дена вече са на улицата и кажи с ръка на сърцето,кой "материал" е по качественият ;)

Аз преди изборите говорих, че най бих желал управление на БСП+Атака, явно без ДПС е невъзможно да се събере мнозинство :roll: и тогава надълго и нашироко ми обяснявахте колко съм заблуден, но това е друга тема. Атака може и да е загубила 50% към момента, но с ефектите от изпълнението на "плана Орешарски", който между другото наподобява по много точки "плана Сидеров" доверието ще се увеличи. За БСП категорично не съм съгласен че са загубили каквото и да е. Едва ли има и 1 гласувал за БСП, който да е бил убеден, че няма да има коалиция с ДПС. Евентуално е имало такива, които са смятали, че процентът ще е достатъчно висок да управляват самостоятелно или с някоя по-малка партия (на Кунева примерно).
Колкото до кой материал е качествен и кой не, въпросът е предлага ли нещо качествено "качественият" материал, защото аз не виждам?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 01:48

Обясни ми как може нормален човек да приеме за приемливо коалицията между ДПС и АТАКА :roll: На какво основание ? Ти ако си привърженик на АТАКА би ли одобрил една такава коалиция ? Или обратното,ако си българин от турски произход как би гледал на факта,че твоята партия е в съюз с партия,която ненавижда и се бори срещу твоята религия ( случаят пред софийската джамия ) ? Щом планът наподобява този на Сидеров да очакваме ли 1000 лв. мин. заплата след 4 год. или поне 700,понеже,все пак не управлява самостоятелно :roll: За БСП гласуваха много хора,които не споделят тяхната идеология,а са чисто и просто недоволни от ГЕРБ,а след това което се случи през последните месец,ще има много,които не са симпатизанти на ГЕРБ или Реформаторският блок,но ще гласуват за тях,защото не искат БСП + ДПС ;)

Да,качественият материал предлага нещо изключително просто,полезно дори за самите управляващи ;) Нови избори... Така най-добре ще се разбере,какво е мнението на българският народ след случилото се през последните месеци. Ако БСП спечелят на евентуалните нови избори ще затворят устата на всички останали и няма да имат проблем да управляват през следващите 4 год. ако пък загубят,то ще се докаже и на хартия,че наистина мнозинството от българите не искат това правителство.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2013 02:14

dunavfc написа:Обясни ми как може нормален човек да приеме за приемливо коалицията между ДПС и АТАКА :roll: На какво основание ? Ти ако си привърженик на АТАКА би ли одобрил една такава коалиция ? Или обратното,ако си българин от турски произход как би гледал на факта,че твоята партия е в съюз с партия,която ненавижда и се бори срещу твоята религия ( случаят пред софийската джамия ) ? Щом планът наподобява този на Сидеров да очакваме ли 1000 лв. мин. заплата след 4 год. или поне 700,понеже,все пак не управлява самостоятелно :roll: За БСП гласуваха много хора,които не споделят тяхната идеология,а са чисто и просто недоволни от ГЕРБ,а след това което се случи през последните месец,ще има много,които не са симпатизанти на ГЕРБ или Реформаторският блок,но ще гласуват за тях,защото не искат БСП + ДПС ;)

Да,качественият материал предлага нещо изключително просто,полезно дори за самите управляващи ;) Нови избори... Така най-добре ще се разбере,какво е мнението на българският народ след случилото се през последните месеци. Ако БСП спечелят на евентуалните нови избори ще затворят устата на всички останали и няма да имат проблем да управляват през следващите 4 год. ако пък загубят,то ще се докаже и на хартия,че наистина мнозинството от българите не искат това правителство.

Ами тя и коалицията между БСП, ДПС и НДСВ трябваше също да се води неприемлива откъм идеологически различия, но си изкара пълен мандат и бе сравнително успешна. Да, ДПС+Атака изглежда доста екзотично, но това което обедини трите партии е противодействието срещу най-антисоциалната и антидемократична партия, управлявала през последните години-ГЕРБ. Понякога просто обстоятелствата изискват да се правят подобни компромиси и аз най-сърдечно поздравявам Волен, че пожертва тези 50% от електората си в името на националния интерес. Колкото до новите избори, аз предлагам да спрем до тук, защото за това кой от кого е недоволен и кой за кого би и не би гласувал можем да го бистрим до утре.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2013 09:02

doktora25 написа:
dunavfc написа:Обясни ми как може нормален човек да приеме за приемливо коалицията между ДПС и АТАКА :roll: На какво основание ? Ти ако си привърженик на АТАКА би ли одобрил една такава коалиция ? Или обратното,ако си българин от турски произход как би гледал на факта,че твоята партия е в съюз с партия,която ненавижда и се бори срещу твоята религия ( случаят пред софийската джамия ) ? Щом планът наподобява този на Сидеров да очакваме ли 1000 лв. мин. заплата след 4 год. или поне 700,понеже,все пак не управлява самостоятелно :roll: За БСП гласуваха много хора,които не споделят тяхната идеология,а са чисто и просто недоволни от ГЕРБ,а след това което се случи през последните месец,ще има много,които не са симпатизанти на ГЕРБ или Реформаторският блок,но ще гласуват за тях,защото не искат БСП + ДПС ;)

Ами тя и коалицията между БСП, ДПС и НДСВ трябваше също да се води неприемлива откъм идеологически различия, но си изкара пълен мандат и бе сравнително успешна. Да, ДПС+Атака изглежда доста екзотично, но това което обедини трите партии е противодействието срещу най-антисоциалната и антидемократична партия, управлявала през последните години-ГЕРБ. Понякога просто обстоятелствата изискват да се правят подобни компромиси и аз най-сърдечно поздравявам Волен, че пожертва тези 50% от електората си в името на националния интерес. Колкото до новите избори, аз предлагам да спрем до тук, защото за това кой от кого е недоволен и кой за кого би и не би гласувал можем да го бистрим до утре.

В кръга на шегата предлагам, ако има нови парламентарни избори, да ги плати Хосеп Гуардиола, защото има много да плаща за прегрешенията си ;)
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2013 09:17

daniel875 написа:В кръга на шегата предлагам, ако има нови парламентарни избори, да ги плати Хосеп Гуардиола, защото има много да плаща за прегрешенията си ;)

Не стига че той се намърда там където няма работа, ами сега и служебен премиер у нас искаш да правиш. То ако това ще му помогне да напусне Байерн аз съм съгласен, но едва ли ще имаме нужда от такъв в близките години. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 авг 2013 10:41

dunavfc написа:Да,качественият материал предлага нещо изключително просто,полезно дори за самите управляващи ;) Нови избори... Така най-добре ще се разбере,какво е мнението на българският народ след случилото се през последните месеци. Ако БСП спечелят на евентуалните нови избори ще затворят устата на всички останали и няма да имат проблем да управляват през следващите 4 год. ако пък загубят,то ще се докаже и на хартия,че наистина мнозинството от българите не искат това правителство.

Ти не схвана ли, че избори няма да има! Изборите се проведоха май месец. Има Конституция и закони. А евтини философии кой и какво харесва и защо не го харесва не интересуват никого. Има Парламент , малцинство и мнозинство в него и излъчен кабинет. Който между другото категорично спечели и втория мач срещу #ДАНСуитхуями. Свиквайте с поражението, оттук нататък ще е така. А за ГЕРБ дали въобще ще има нови избори някога, е сериозна въпросителна. Но така или инак имате време за философии и размисли, есента на 2017 е далече. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 авг 2013 11:16

sin4ec написа:
dunavfc написа:Да,качественият материал предлага нещо изключително просто,полезно дори за самите управляващи ;) Нови избори... Така най-добре ще се разбере,какво е мнението на българският народ след случилото се през последните месеци. Ако БСП спечелят на евентуалните нови избори ще затворят устата на всички останали и няма да имат проблем да управляват през следващите 4 год. ако пък загубят,то ще се докаже и на хартия,че наистина мнозинството от българите не искат това правителство.

Ти не схвана ли, че избори няма да има! Изборите се проведоха май месец. Има Конституция и закони. А евтини философии кой и какво харесва и защо не го харесва не интересуват никого. Има Парламент , малцинство и мнозинство в него и излъчен кабинет. Който между другото категорично спечели и втория мач срещу #ДАНСуитхуями. Свиквайте с поражението, оттук нататък ще е така. А за ГЕРБ дали въобще ще има нови избори някога, е сериозна въпросителна. Но така или инак имате време за философии и размисли, есента на 2017 е далече. :)

Ти не се притеснявай! Избори ще има,защото това е най-гнусното правителство сигурно изобщо през новия век! И ако сега се държите,корабът ще се наклони :twisted: .Дали утре,дали другиден. Но но - свиквайте с тази мисъл,казват че песимистите по-лесно преживяват поражението ;) :!:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 авг 2013 12:54

sin4ec написа:

Ти си най-големият идеалист,ако вярваш,че това правителство може да издържи до 2017 ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 авг 2013 13:17

Не, мен не ме интересува дали ще изкара до 2017. На мен ми трябват още няколко месеца да реализира задача номер 1 и да минем през зимата, пък после ще видим. Както няколко пъти споменах, подценяването на БСП води до плачевни резултати. И на 16.08. това се видя на площада. Потресающа гавра с протеста, при това с техните камъни по тяхната глава! А ББ изглеждаше рядко отчаян в НС, чак разправяше как ако му били обяснили, че ще гласува за актуализацията. Ами те обясняваха месец и кусур, ама като няма кой да чуе и разбере...Или пък може би става дума за възможности, нейсе. Гавра и с независимата Росица, дето прави шушумушу с клоуните-реформатори-неудачници, събрали по 1-2 % на изборите.
Харесва ви или не-това са реалностите. Говорих ви-не слушахте, предупреждавах ви-не вярвахте. Ваш проблем. Ама не ви харесва кабинета-що си мислите, че на някой му пука? И на мен не ми харесват много неща. Да сте си вкарали в Парламента седерастите, витковците, костовците, куне и яневците, та да си правите помежду си принципни коалицийки. " Продавам за лев, на 10% комисионна и градя България!". Добре звучи, а?
Консолидирахте яко управляващите, настроихте срещу себе си неутралните, вече всички проучвания дават преднина на БСП. Но вие си продължавайте де, още никой не се е изсрал на жълтите павета, та може да го реализирате по ентелегентски и това. Не се съмняваме във способностите ви. Особено в осирането. Едновременно с тъпан и свирки ще е арабия по хайдушки!
Приятно ентелегентстване, аз отивам в Ловеч. Оттам ще се поразходя напред-назад и така.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 18 авг 2013 13:32

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:13, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”