Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг

Мнениеот ehh » 13 авг 2011 20:17

turbogena написа:Колега ,Гонзо съсипва отбора ни вече 2 години! Не е дошъл сега ,за да кажем ,че е втори кръг. 2 години сме без трофей ,както върви и трета ни чака...

Окей, в България - нищо.
Но кой не е доволен от представянето ни в Европа на фона на това, какво представлява бг футболът ни?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 13 авг 2011 20:18

Предлагам срещу Монтана пълен стадион, но с черни фланелки, защото Батков и Гонзо убиха Левски!Това което виждаме е сянка на онзи Левски, който мачкаше българските отборчета, та даже биеше и в Европа!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 авг 2011 20:19

Ще отида на следващия домакински мач ако мога да вкарам яйца да замервам гонзо треньорчето.Ще метна 10тина и ще излезна.Но парите за билет ще си заслужават.Трябва от някъде да се почне защото той знае че ако не е в Левски никъде няма да го вземат.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

deladog

Мнениеот deladog » 13 авг 2011 20:19

Крайно време е някои хора да приемат, че "Левски" си е нормален отбор, който може както да спечели, така и да загуби. И да забравят времената, когато по поръчение свише ЦСКА "Септемврийско знаме" и "Левски-Спартак" бяха абонирани за първите две места в първенството ни. Махнете очилата, господа и другари!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 авг 2011 20:20

Neron написа:Ще отида на следващия домакински мач ако мога да вкарам яйца да замервам гонзо треньорчето.Ще метна 10тина и ще излезна.Но парите за билет ще си заслужават.Трябва от някъде да се почне защото той знае че ако не е в Левски никъде няма да го вземат.

Ако даваш гаранция, ще ще го уцелиш поне веднъж-имаш кора яйца с изтекъл срок от мен :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 авг 2011 20:21

Кашчей написа:
Neron написа:Ще отида на следващия домакински мач ако мога да вкарам яйца да замервам гонзо треньорчето.Ще метна 10тина и ще излезна.Но парите за билет ще си заслужават.Трябва от някъде да се почне защото той знае че ако не е в Левски никъде няма да го вземат.

Ако даваш гаранция, ще ще го уцелиш поне веднъж-имаш кора яйца с изтекъл срок от мен :mrgreen:

Само да влезнат яйцата на стадиона от 10 100% ще го уцеля.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 13 авг 2011 20:21

Кашчей написа:
Mickey Mauser написа:
Кашчей написа:Касапницата във Варна?И кого заклаха и разфасоваха на терена?
Толкова си можете, но нали сте свикнали само да се оправдавате с всичко друго, само не и със собствената си безхаберност (поздравления за тези фенове, които си признаха, че Левски просто си заслужиха загубата!).В едно си прав-какво толкова е станало?Ще ти кажа-утре, вдругиден, че и през цялата седмица това ще е мотото на предаванията на ГОНГ-Левски загуби и това е национален проблем.

Да,национален проблем е!Защото Левски е отборът на народа!
И не защото загуби,а защото има проблеми вътре в клуба...О ти защо не си гледаш червената звезда?!Русофилче :mrgreen:

Аз смея да съм част от този народ, ама нещо не ми пасва на сърцето нито един софийски отбор, да не говоря за Левски.

Виж си подписа, и когато не знаеш за какво иде реч в аватара ми си стой спокойно!
По твоята логика, когато Левски загуби мач трябва да има национален траур ли?Напротив-дори ще отида да си купя още бира, че тая свърши докато се кефех на "гения Гонзо". :mrgreen:

-Знамза аватара ти и знам на кой отбор си привърженик :mrgreen:
За бирата-наздраве!Но понякога пишеш глупости...Знам ,че не ти е ежедневие ;) Ако ме разбираш...
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 13 авг 2011 20:21

ehh написа:
turbogena написа:Колега ,Гонзо съсипва отбора ни вече 2 години! Не е дошъл сега ,за да кажем ,че е втори кръг. 2 години сме без трофей ,както върви и трета ни чака...

Окей, в България - нищо.
Но кой не е доволен от представянето ни в Европа на фона на това, какво представлява бг футболът ни?

Добре , аз съм доволен от Европа. Въпреки ,че миналия сезон Гарата и Жо бяха повече от половината ни отбор. Но в крайна сметка с това ли ще се задоволяваме? Да се борим за зона Европа :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 авг 2011 20:21

ehh написа:
eelche написа:Гонзо,ОСТАВКА...КОГА :?: :!: :roll: :evil:

Левски ИЗГУБИ ТИТЛАТА и всички шансове за някакъв успех след този мач,АКО НАИСТИНА Е МЪЖ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА :evil:

Ти луд ли? Луд ли си?
Втори кръг сме, ало, драмата!

1 въпрос и спирам да говоря:КАКВО ПОЛОЖИТЕЛНО ВИДЯ В ИГРАТА НИ В 2-ТА МАЧА С ТЪРНАВА,СЛАВИЯ И ЧЕРНО МОРЕ?!

Гонзо "треньора" да си ходи-ТОТАЛЕН НЕКАДЪРНИК,досега само заради миналото му като играч и клубна легенда не съм го критикувал остро-Е,СТИГА С ТИЯ ПРОВАЛИ,ТОЙ САМ ГО Е КАЗВАЛ,ЧЕ ТОВА Е ЛЕВСКИ И НЯМА КОЙ ДА ГО ЧАКА! ! !

Гонзо време е да освободиш ЛЕВСКИ от присъствието си :!: :!: :!:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 13 авг 2011 20:22

Кашчей написа:
Mickey Mauser написа:
Кашчей написа:Касапницата във Варна?И кого заклаха и разфасоваха на терена?
Толкова си можете, но нали сте свикнали само да се оправдавате с всичко друго, само не и със собствената си безхаберност (поздравления за тези фенове, които си признаха, че Левски просто си заслужиха загубата!).В едно си прав-какво толкова е станало?Ще ти кажа-утре, вдругиден, че и през цялата седмица това ще е мотото на предаванията на ГОНГ-Левски загуби и това е национален проблем.

Да,национален проблем е!Защото Левски е отборът на народа!
И не защото загуби,а защото има проблеми вътре в клуба...О ти защо не си гледаш червената звезда?!Русофилче :mrgreen:

Аз смея да съм част от този народ, ама нещо не ми пасва на сърцето нито един софийски отбор, да не говоря за Левски.

Виж си подписа, и когато не знаеш за какво иде реч в аватара ми си стой спокойно!
По твоята логика, когато Левски загуби мач трябва да има национален траур ли?Напротив-дори ще отида да си купя още бира, че тая свърши докато се кефех на "гения Гонзо". :mrgreen:

-Знамза аватара ти и знам на кой отбор си привърженик :mrgreen:
За бирата-наздраве!Но понякога пишеш глупости...Знам ,че не ти е ежедневие ;) Ако ме разбираш...
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Върни се в “Архив”