След като става ясно, че Акуаро не му се играе в ЦСКА си мисля, че ръководството трябва да направи още един умен ход в селекцията....Имаме нужда на поста на централния защитник още едно попълнение, което да е реална конкуренция на Апата и Коце Стоянов...
Днес чета, че Миньор освобождава няколко играчи и с изумление прочетох, че и юношата на ЦСКА Адриан Олегов е сред тях...
Личното ми мнение е, че нашето ръководство трябва да върне Олегов в ЦСКА....Мисля, че има с какво да бъде полезен на отбора и винаги съм смятал че е един много добър централен защитник.
Спомням си, че в началото на подготовката през сезон 2008-2009г. Пената и Станков го бяха привикали, но после излезе инфо че не се е разбрал за личните си условия и си тръгна....
Ако треньорите преценят, че толкова в момента нямат нужда от него - нека го преотстъпят есенния полусезон, но да го върнат в клуба, ще има полза от него....
Знае отлично какво значи ЦСКА и обича отбора, освен това има нужните качества за нашия любим клуб
Помня как преди време го бяха питали за отбора от Подуяне и той беше казал, че ако му се наложи да играе в левски ще спре с футбола или ще започне работа на строеж...