Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот stannn » 26 юни 2011 10:38

Дърво без корен написа:Някой знае ли каква е причината Металург да не може да извади работна виза на Мораеш?Да не се окаже подобна пречка и тук?

Говореше се че Металург не са платили сумата по договора с Глория Бистрица и румънците му спират правата докато не се плати. Двата клуба не се разбират и той 6 месеца се чуди в Металург ли е или в Глория. Би трябвало при нас подобен проблем да няма защото не е вземал заплата от 6 месеца и би трябвало да разтрогне без проблем и да дойде като свободен агент.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Дърво без корен

Мнениеот Дърво без корен » 26 юни 2011 10:56

stannn написа:
Дърво без корен написа:Някой знае ли каква е причината Металург да не може да извади работна виза на Мораеш?Да не се окаже подобна пречка и тук?

Говореше се че Металург не са платили сумата по договора с Глория Бистрица и румънците му спират правата докато не се плати. Двата клуба не се разбират и той 6 месеца се чуди в Металург ли е или в Глория. Би трябвало при нас подобен проблем да няма защото не е вземал заплата от 6 месеца и би трябвало да разтрогне без проблем и да дойде като свободен агент.

Аз четох, че не са платили, защото не са успели да му извадят работна виза.А пък да не платят, а жълтата му карта да е в Украйна.. много ми е мътна работата около него.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 юни 2011 10:58

Дърво без корен написа:Аз четох, че не са платили, защото не са успели да му извадят работна виза.А пък да не платят, а жълтата му карта да е в Украйна.. много ми е мътна работата около него.

Ще стане ясно. Той сега да тренира и да се адаптира пък за картотеката му има кой да мисли.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 27 юни 2011 19:46

След като става ясно, че Акуаро не му се играе в ЦСКА си мисля, че ръководството трябва да направи още един умен ход в селекцията....Имаме нужда на поста на централния защитник още едно попълнение, което да е реална конкуренция на Апата и Коце Стоянов...

Днес чета, че Миньор освобождава няколко играчи и с изумление прочетох, че и юношата на ЦСКА Адриан Олегов е сред тях... :shock:
Личното ми мнение е, че нашето ръководство трябва да върне Олегов в ЦСКА....Мисля, че има с какво да бъде полезен на отбора и винаги съм смятал че е един много добър централен защитник.

Спомням си, че в началото на подготовката през сезон 2008-2009г. Пената и Станков го бяха привикали, но после излезе инфо че не се е разбрал за личните си условия и си тръгна....

Ако треньорите преценят, че толкова в момента нямат нужда от него - нека го преотстъпят есенния полусезон, но да го върнат в клуба, ще има полза от него.... :!:
Знае отлично какво значи ЦСКА и обича отбора, освен това има нужните качества за нашия любим клуб :!:
Помня как преди време го бяха питали за отбора от Подуяне и той беше казал, че ако му се наложи да играе в левски ще спре с футбола или ще започне работа на строеж... :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 27 юни 2011 22:53

Миньор не го иска,ти за ЦСКА го гласиш!!!
Изображение

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 28 юни 2011 10:38

Бих приел продажба на Спас Делев единствено, ако е в клуб от голямо първенство!!! НЕ И В ТУРЦИЯ!!! НИЕ НЕ СМЕ ЛЕВСКИ!!! И все пак нали сме тръгнали да правим нещо различно, нещо хубаво този сезон!!!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 28 юни 2011 11:18

Расате написа:Бих приел продажба на Спас Делев единствено, ако е в клуб от голямо първенство!!! НЕ И В ТУРЦИЯ!!! НИЕ НЕ СМЕ ЛЕВСКИ!!! И все пак нали сме тръгнали да правим нещо различно, нещо хубаво този сезон!!!
САМО ЦСКА!!!

всички сме така, мисля, че и той самия не иска в турция при положение, че им реален шанс за Португалия, а се говори за интерес от най-силните холаднски отбори и Атлетико Мадрид!
наиситна ако от Спортинг, Атлетико или Твенте дават 2 милиона евро няма каквод а го спре да замине, успех!
но газиентеп не е място за такъв футболист!

birthmark
Контакти:

Старокин,Венков.....Адемар?

Мнениеот birthmark » 29 юни 2011 09:04

Нямам нищо против Адемар,сигурно е добър щом сме го взели,нито пък се съмнявам в преценките на Радуканов,но продължавам да се чудя защо не взехме Старокин или Венков.Първия е наш юноша,доста по-млад от Адемар,а за мен Занев и Венков са напълно равностойн и класни за България играчи.Сигурно има и други които си задават такъв въпрос.... :)

Потребителски аватар
greenboy91
Контакти:

Re: Старокин,Венков.....Адемар?

Мнениеот greenboy91 » 29 юни 2011 09:12

Адемар не е бек така , че не го сравнявай Старокин и Внков . Ако Радуканов го използва като бек това ще бъде грешка :!: :!: :idea:
„Знаете много добре, че в днешно време, в България, най-хубавото е да си футболист на Левски." Даниел Димов, футболист – такъв как може да ти липсва

redman
Контакти:

Re: Старокин,Венков.....Адемар?

Мнениеот redman » 29 юни 2011 09:21

Венков и аз се чудя що не го вземем, не е по-слаб от Румбата, а Милен може да го вкара отново във форма. Старокин явно е забравил откъде е тръгнал, защото в няколко свои интервюта е подчертавал, че не иска да се връща в ЦСКА. Такива като него едва ли някога ще постигнат нещо, освен това и той е бек по принуда, преди беше ляв халф, точно като Румбата.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Върни се в “Архив”