Англия - България 03.09.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Re: 4:0- какво стана с "правилния футбол"

Мнениеот mitko_r » 04 сеп 2010 00:03

triffi написа:
Cesc Fabregas написа:OK. Да се маха. КОй да дойде и кого да викне? Кои по-добри играчи имаме?

А?
Кажете бе "разирачи" ???

- Миии можеше да вземе- Мицански, Макриев, Милиев, Иво Иванов например, разбираш ли... :) все играчи в добра форма струва ми се?
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Англия - България 03.09.2010

Мнениеот kolokolo » 04 сеп 2010 00:03

Не се вживявайте .
Докато мафията в ГФС не бъде вкарана в затвора и оборчето от Подуене не бъде забранено със закон , футбол в БГ няма да има . По добре да закриват националния . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 04 сеп 2010 00:03

asenkolev написа:Аз пък съм оптимист и продължавам да смятам, че ще успеем да се предборим за третото място в групата!:d

:lol: :lol: :lol: Шегаджия

alk0x0l1ka
Контакти:

Мнениеот alk0x0l1ka » 04 сеп 2010 00:04

кой ти е казал за треньор нау4и се да 4етеш 4орбар заблуден !!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 сеп 2010 00:04

Просто нямаме отбор, с който да се противопоставим на големите :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ChernoMore
Контакти:

Мнениеот ChernoMore » 04 сеп 2010 00:04

Няма да се махне педераса смешен защото е левскар а всички в шибаното БФС са шибани левскари. ИСКРЕННО ИМ ПОЖЕЛАВАМ ОТ ЧЕРНА ГОРА ДА ПАДНАТ С 0-5 !!!!!!!!!!! ЛЕКЕТА СТЕ ВСИЧКИ В ТОЗ ШИБАН БГ ФУТБОЛ !

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 04 сеп 2010 00:04

Всички тука, които плюят по треньора са пълни смешници и бездарници!!!!!!!!! И не защото защитавам Мъри, ясен е, че не става, ама малоумни ли сте, че не знам кой цикъл, 4ти ли, ама от 5-6 години играем с едни и същи играчи и все треньора е виновен, и какво сменяме Мъри и пак са същите, еми викнете и Алекс Фъргюсън, ако искате, слагам си апартамента, че с тия играчи няма да стане. Ясно е от небето, сменят нз колко треньора, е айде бе а играчите все едни и същи и до какво води....... нека да няма мениджърски изпълнения......... то смяната на треньора е най-лесното еми хубаво утре ще го сменят и какво ще дойде Стратега или Стойчо и какво доволни до следващата загуба ще има нови надежди, които пак ще угаснат и пак в долу в тинята.... не става трябва нови футболисти и това е..... и те ще падат ама поне ще тичат и ще се раздават.... и защитавайте Левскари Наско защитавайте, ама видяхте при 3:0 или 4:0 си се усмихваше поне 2-3 пъти и хич не му дремеше за резултата гушнал си е парите е не такива мекерета няма как да подкрепям.... всички от футболисти до БФС вънка разкриха ви вече всички имайте малко чест и запазете още с добро 94 спомените иначе и тях ще загубите..... може и глупости да пиша не четете ако искате ама съм много много афектиран от поведението на играчи и треньори и всички............
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 04 сеп 2010 00:04

Няма никакъв смисъл да се ядосваме....Това, което представлява националния отбор от известно време е пълна подигравка към всички любители на футбола у нас, независимо каква е клубната им привързаност....

Отбора не играе добре, защото няма кой да им каже как да отстранят проблемите по време на мача...Дори стартовите 11 не могат да се "уцелят" от гениалния тандем на треньорската ни пейка, не могат да се разположат правилно по терена.....какви квалификации, какви 5 лева....
къде ще се класирваме, къде и какво ще играем с тази игра... :evil:

Подиграваха се на Пената че на пресконференциите ги изкарваше по 12 като обявяваше кои ще започнат, ама всеки после знаеше какво да прави и защо е излязъл на терена с националната фланелка на гърба си....

Трябват промени, а те явно няма да се случат скоро затова и трибуните на националния още дълго ще останат пустеещи....

А иначе и аз съм оптимист ;) Ама за някой друг квалификационен цикъл и с друг старши треньор.... ;)
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 04 сеп 2010 00:05

alk0x0l1ka написа:какво храните бе еи олигофрени кой да стане треньор ако искате павел до4ев или трой4о или пламен марков,а ина4е погледнете проблемите тва за бази и школи все ки го знае (вие кво о4аквахте на уембли да ги бием ли) ??? пьп4асали пубертети не разбиращи!!!

Айде стига си беснял никой не ти е длъжен да те слуша. Глупости за добрия Мъри не ми се слушат. писах го вече, че Михайлов, Ив. Иванов, Коловатия, Рангелов са пълни нещастници

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 сеп 2010 00:05

Изненада ме слабият мач на г-н Янков!! Аз по принцип съм му фен и му следя играта в Ростов -ама явно е понапълнял малко от руската кухня и леко е загубил кондиция!

Върни се в “Архив”