Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот maldin1 » 14 мар 2010 22:31

Хубаво говорите за Кишишев ,ами тоя Патраш в края на мача ли трябваше да бъде изгонен ? Скъсаха се да ритат Дока ,не знам какво трябваше да направи съдията та да спрат да го ритат.И тая "дузпа" за която говорите щеше да е по-смешна от дузпата срещу Миньор.Там поне се оправдавахте със събутата бутонка на Антонов.Загледайте се в положението ,Минев не направи никаква крачка напред ,просто видя крака на защитника и си скоси краката се едно го удари угарана Катрина.Единствено за Кишишев може да претендирате ,но и Патраш трябваше да получи червен картон много преди това !!!!Съдията се справи с мача според мен.
Последна промяна от maldin1 на 14 мар 2010 22:35, променено общо 1 път.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 14 мар 2010 22:32

Добре де стиска ме си ръцете! Засада има , гол не и Киш е за гонене! :idea:
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 мар 2010 22:33

По-добре въобще да не се класираме в Европа.С тая грозна и безидейна игра,който ни хване ще ни бие.Никаква идея в атака.Незнаят как да вкарат гол.Само някакви изсипани топки напред и каквото стане.Това го отдавам на липсата на треньор.На Петков колко пъти трябва да му вкарат от 30м ,че да остане резерва? Трябва да се налага Митрев.Кръстовчев си е дърво.Йовов си го знаем вече,поредното неуцелване на вратата.Колко голяма трябва да е вратата,че да я уцели? Може би 60м.Лятото трябва да се вземе добър треньор и да се направи добра селекция,за да се оправят нещата.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 14 мар 2010 22:33

maldin1 написа:Хубаво говорите за Кишишев ,ами тоя Патраш в края на мача ли трябваше да бъде изгонен ? Скъсаха се да ритат Том ,не знам какво трябваше да направи съдията та да спрат да го ритат.И тая "дузпа" за която говорите щеше да е по-смешна от дузпата срещу Миньор.Там поне се оправдавахте със събутата бутонка на Антонов.Загледайте се в положението ,Минев не направи никаква крачка напред ,просто видя крака на защитника и си скоси краката се едно го удари угарана Катрина.Единствено за Кишишев може да претендирате ,но и Патраш трябваше да получи червен картон много преди това !!!!Съдията се справи с мача според мен.

Явно не си гледал мача, поне прочети съставите да видиш кой е играл и кой не вместо да говориш глупости. Палячо такъв...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2010 22:33

Не мога да се сдържа да ви цитирам Гугутката -
Обещаха ни, че можем да използваме мегафони, ние ги донесохме, но те не ни предоставиха ток
:lol: :lol: :lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 14 мар 2010 22:36

Левски били изгубил мача, защото нямали лидер.Божее...Гонзо как може да си намира толкова елементарно оправдание не знам.Това ако е проблема на Левски ще падна от смях. :)
Последна промяна от RedeviL на 14 мар 2010 22:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 14 мар 2010 22:36

vaskonti написа:Не мога да се сдържа да ви цитирам Гугутката -
Обещаха ни, че можем да използваме мегафони, ние ги донесохме, но те не ни предоставиха ток

То ако това ни беше проблема ,че на гугутката не са му предоставили ток ,добре щеше да е.. ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 мар 2010 22:38

turbogena написа:
vaskonti написа:Не мога да се сдържа да ви цитирам Гугутката -

То ако това ни беше проблема ,че на гугутката не са му предоставили ток ,добре щеше да е.. ;)

Не бе просто ми стана смешно, тоя е голям комик:))
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 14 мар 2010 22:39

maldin1 написа:
delpi написа:
Явно не си гледал мача, поне прочети съставите да видиш кой е играл и кой не вместо да говориш глупости. Палячо такъв...
ОООО идоле мой ,моля ти се просветли ме в съставите.......Ти си свали сините очилца и признай ОЧЕВАДНОТО....
П.с. Добре Дока е не е Том ,тва какво промени ? Може би нямаше засада или имаше дузпа ?

И на мен ми направи впечатление, че тактиката ни за втори пореден мач бе да контузим Дока. Толкова ли нямаме качествени защитници? Явно Пирин са със супер класни бекове щом го обезличиха напълно.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 14 мар 2010 22:39

Напълно заслужена победа за Литекс! Съдията не повлия.

Лекето Йовов отново се отличи с некадърността си. Пропуск от дузпата, бездарни центрирания, липса на ум да се изтегли от засадата при атаката на отменения гол -
ама ние си го знаем, той си е малоумник!
Като му види човек прическата и идиотския поглед, ясно е и какво ще играе.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Върни се в “Архив”