Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Чист късмет след отбиването на Едерсън.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Аз пък мисля, че Реал играят много добре. Не очаквах да имат такъв превес по отношение на създадените голови положения, Мбапето леко им е длъжник, Татко Карло май отново ще хлъзне Пепо, но тоя път качествено, с много разнообразна атака и много голови положения :D
Разбира се, всичко е възможно да се случи, но много ми харесва на мен играта на Реал
Разбира се, всичко е възможно да се случи, но много ми харесва на мен играта на Реал
CHELSEA
CSKA69 написа:Bog_Puyol написа:Айде финито. Къде е вълчицата клета да каже как Холанд не вкарвал във важни мачове ? :mrgreen:
Когато Мадрид играе в ШЛ никога не можеш да кажеш финито преди мача да е свършил :lol: Не си ли научил вече урока, Капитане?! ;)
2023г. май нещата приключиха доста бързо. ;)
Рашка капут, Буданов салют ! 

Аз бях прогнозирал 2:1 за Сити и очаквах, че те ще имат доминация по всички статистически показатели
CHELSEA
Ето го и обрата, ами напълно заслужен е, с оглед цялостното представяне на двата отбора, пак ще повторя, че много ми хареса играта на Реал
CHELSEA
glarus_ds написа:Аз пък мисля, че Реал играят много добре. Не очаквах да имат такъв превес по отношение на създадените голови положения, Мбапето леко им е длъжник, Татко Карло май отново ще хлъзне Пепо, но тоя път качествено, с много разнообразна атака и много голови положения :D
Да, тази вечер е втория мач на Реал срещу голям отбор, който Анчелоти води над средно ниво след завръщането му в клуба. Първия беше реванша с Байерн миналия сезон. Изядохме ги от игра. Оттам нататък футболът е игра на голове, но откъм представяне не мога да му се сърдя много, когато отборът поне опитва да атакува. При първия си престой с БбС напред беше доста по-уверен Карлето. Не че сме държали топката 70% или нещо такова, но повече се играеше за победа, а сега след 2021 е по-скоро обременен с това да излъже съперника, а не да го надиграе.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- rebelheartous
- Контакти:
Кун Агуеро ще реже ли топките?
-
- Контакти:
За Сити удари 11, 4 точни, Реал 20, 8 точни. Реал претрепа Сити. Бай, бай.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Яд ме е, само, че изпуснахме да си решим всичко. Това, ако беше с разменени роли щяха да ни бият с разлика. Все пак първа победа на този стадион, тук не се случва често, така че доволно.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]