2019 NBA Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: 2019 NBA Playoffs

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2019 18:07

Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

pill
Контакти:

Kawhi

Мнениеот pill » 12 юни 2019 19:36

pan_Joro написа:Tiberius не съм съвсем съгласен с теб. Нарочно пресолих малко манджата, за да предизвикам диспут. Аз всъщност харесвам Ленарт, но в последния мач тотално ме разочарова. Вярно, че направи добра серия в края, но след това зацикли. Западните коментатори го упрекват – и за целия мач, и за последната минута. Даже прочетох мнение, че ако отиде в друг отбор, едва ли ще бъде лидер, той просто е много скромно момче и публичната роля на лидер не му е по вкуса…

Ленард доказа в тия плейофи, че е НАЙ-ДОБРИЯ ИГРАЧ В ЛИГАТА, а също и НАЙ-ДОБРИЯ ЛИДЕР. Не знам кой специалист си слушал, но е надрънкал невероятни глупости. Той е причината Торонто да са на мястото, на което са иначе нямаше как да преодолеят Фили с оня сакатник Дероузън.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2019 22:44

Сделката между Лейкърс и Пелс е почти завършена. Чакат трети отбор да довършат окончателно детайлите, но е почти сигурно че ще се намери.

Най-вероятно Лонзо заминава за Атланта/Чикаго, които ще пратят пик към Лейкърс, който пик, заедно с четвъртия и БИ ще отиде към Пелс в замяна на АД. Нещо такова.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

До Бат Жоро а.к.а. Транжоро

Мнениеот Drunken_Master » 12 юни 2019 23:22

Първо... Трябва, ли, да отговарям за написаното на някой друг от форума на ГОНГ. Стига си търсил "под вола теле", ясно е, че не е имал в предвид осмиване на чудовищната контузия на Змията. По-вероятно е, ти да не си го разбрал...
Второ... Никога не съм писал, че Къри е посредствен играч. Определено е един от най - великите стрелци за всички времена и топ десет плеймейкър оу тайм, но това по никакъв начин не пречи, да бъде жалък в очите ми. И стига си натъртвал титлите на Стефан Къри, защото той не ги е печелил сам. Прекалено много класа има в Голдън Стейт Уориърс, не е само Къри...
Трето... Не ми говори за финалите от 2016-та и по-специално битката между двамата, защото ЛеБрон го смаза и не го казвам аз, а статистиката... Твоя приятел го видяхме в седмата среща, как беше налял гипса. Щом Кевин Лав успя, да го затвори... Преди това пък и Матю Делаведова го ограничи през 2015-та, да не си забравил ? Къде му е наградата за "MVP на финалите" на Къри, като е толкова голям доминатор ?
Четвърто... В Sportal.bg вече пишат само болни мозъци. Тук-там се включвам единствено и само за да се дразня с онова бостанско плашило с трите букви. Доставя ми огромно удоволствие...
Пето... Хейтът към Кауай е абсолютно неуместен !
Последна промяна от Drunken_Master на 12 юни 2019 23:27, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 12 юни 2019 23:23

rhaegar написа:Сделката между Лейкърс и Пелс е почти завършена. Чакат трети отбор да довършат окончателно детайлите, но е почти сигурно че ще се намери.

Най-вероятно Лонзо заминава за Атланта/Чикаго, които ще пратят пик към Лейкърс, който пик, заедно с четвъртия и БИ ще отиде към Пелс в замяна на АД. Нещо такова.

Ще имате ли пари за Ървинг ?

П.С.
Кей Ди беше до тук... :cry:
Другият сезон, сигурно, ще го пропусне целият... Отиде му кариерата !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: !

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2019 23:39

Drunken_Master написа:Ще имате ли пари за Ървинг ?

П.С.
Кей Ди беше до тук... :cry:
Другият сезон, сигурно, ще го пропусне целият... Отиде му кариерата !

Един максимален договор ще имаме, да.

Няма да пропусне целия сезон КД. Според мен ще се върне в игра, на сравнително добро ниво, около март.

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Кевин Дюрант

Мнениеот Drunken_Master » 13 юни 2019 07:59

Мда...и аз видях, че в ESPN пише, че ще отсъства между шест и девет месеца. Единствения баскетболист над тридесет, който се е възстановил напълно от подобна контузия и не е страдал в последствие май е Доминик Уилкинс. Иначе Дюрант има възможност да активира опцията за удължаване на контракта с още една година. Ако го направи, ще стане интересно...
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Кевин Дюрант

Мнениеот obi4am_pirin » 13 юни 2019 11:43

Drunken_Master написа:Мда...и аз видях, че в ESPN пише, че ще отсъства между шест и девет месеца. Единствения баскетболист над тридесет, който се е възстановил напълно от подобна контузия и не е страдал в последствие май е Доминик Уилкинс. Иначе Дюрант има възможност да активира опцията за удължаване на контракта с още една година. Ако го направи, ще стане интересно...

Май няма друг избор, а и го направи за отбора,логично е отборът да се реваншира.Бях убеден, че няма да влезе в игра... Кой и как го убеди...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юни 2019 13:03

Кой и как убеди Ленард миналия сезон? Тези хора са длъжни да вярват на медицинския екип на отборите си. Те пък от своя страна трябва да ги пускат на паркета, само когато са напълно готови за игра.

Изображение

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 13 юни 2019 13:37

rhaegar написа:Кой и как убеди Ленард миналия сезон? Тези хора са длъжни да вярват на медицинския екип на отборите си. Те пък от своя страна трябва да ги пускат на паркета, само когато са напълно готови за игра.

Откровенни престъпници, с две думи! Иначе и аз си мисля че кариерата му, на това ниво, приключи.
Изображение

Върни се в “Архив”