ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот CSKA 78 » 21 юни 2015 23:24

Айде, секторът да си прави отделен клуб и да си играе по окръжните! Хора с най-нисък обществен статут не са притрябвали никому!

ПП Видяло се е, че ще има време разделно, и даже ще стане много по-добре!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 23:39

NOMER14 написа:
1982 написа:Айде, да идва утре и да ни мирясат главите от тоя гнусен Литекс, от микренската мутра и неговите сектанти. Бати истерията, бати чудото.

Утре какво? Единственото ясно нещо утре е, че ще има жребий за Уефа.

Точно. И, дай Боже, Литекс да оттегли участието си в последния момент.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 юни 2015 23:42

Никога не съм си представял, че краят на ЦСКА ще е толкова позорен...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 21 юни 2015 23:46

Припознавате ли армейци ? :) Припознавайте , че си е @бало майката.Последното припознаване засега е Локо Мездра, но според мен по ще ви отива В група.Боко Тиквата ще ви даде лиценза на Витоша Бистрица и ще станете ФК Червени Бистришки баби.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 22 юни 2015 00:10

1982 написа:
NOMER14 написа:
1982 написа:Айде, да идва утре и да ни мирясат главите от тоя гнусен Литекс, от микренската мутра и неговите сектанти. Бати истерията, бати чудото.

Утре какво? Единственото ясно нещо утре е, че ще има жребий за Уефа.

Точно. И, дай Боже, Литекс да оттегли участието си в последния момент.

Отренирано е вече да теглят N3BUL....чакаме.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 юни 2015 00:30

GOLEADOR написа:Подуенските помияри пак са налазили форума.Но даже и да фалираме ние пак ще се възродим и 100-йчо отново ще ви сложи на дедовия си,злобари нещастни !Защото нашата любов е по-силна от вашата омраза!

Яко ли ти е? Топ 7,дънните риби и безплатни кебапчета,когато Левски отпадна от горната част на класирането. Вече знаешче всичко на тоя Свят се връща с лихвите ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 22 юни 2015 00:38

Писна ми на оная работа от тези.Откровено казано какво става в момента:Вариант Литекс да се преструктурира в ЦСКА няма,вариантът е Манджукови и Ганчев да спасяват старото дружество,което не виждам как ще стане,поне такива са индикациите от определени места.Места и хора в тях,които до преди 1-2 дена най-много мразеха на този свят ''Минджуците'',а сега искат да ни спасяват,жалки са.И както казаха днес момчетата от сектора,най-добре без тях,чуйте по-добре ще ние без вас,вие нямате никакъв морал и няма шанс явно да се осъзнаете,който ми отговори ще се е познал.Днес най-големите опоненти и всички,които псуваха Минджите на едно определено място са им първи приятели,какво хамелеонщина,но чичо си Сашо-Апашо и бай си Стою не предадоха никога,дори в този момент се молят и правят всички възможно да дойде някой да плати парите на Стою,а пък знае ли човек и Лупингите може би имат да взимат още от нас.Много ми е интересно къде се вписва обаче Ганчев в тази схема,наистина не го виждам.Мнозинството от привърженици си произнесе,ЦСКА трябва да започне от А-ОФГ и това е,който иска да идва на стадиона,ако ще да припознава,не ми дреме,вие сте дребни душици и страхливци.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 22 юни 2015 00:42

Защо имам усещането че утре, всичко ще се обърне на 360 градуса.... :roll:
И май наистина, всичко е заради базите :|
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 22 юни 2015 00:43

W84me написа:
GOLEADOR написа:Подуенските помияри пак са налазили форума.Но даже и да фалираме ние пак ще се възродим и 100-йчо отново ще ви сложи на дедовия си,злобари нещастни !Защото нашата любов е по-силна от вашата омраза!

Яко ли ти е? Топ 7,дънните риби и безплатни кебапчета,когато Левски отпадна от горната част на класирането. Вече знаешче всичко на тоя Свят се връща с лихвите ;)

За всичките глупости които изписахте когато отпаднахте от първата седмица , господ ви го върна на финала за Купата (е синя)!Сега за тези простотии които вършите също ще ви се върне с лихвите,но ти това вече го знаеш от БАТЕ,Сребреница,Щампиони,Берое,100-йчо и абе ти си знаеш,много са,господ многократно ви го е връщал и сега пак ще е така!И когато 100-йчо отново ви оноди,да не се чудиш от къде ти е дошло!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 00:45

Червени Воини написа:Защо имам усещането че утре, всичко ще се обърне на 360 градуса.... :roll:
И май наистина, всичко е заради базите :|

Пич, имаш нужда малко да преговориш градусите. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”