Кристиано Роналдо - фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо - фен тема

Мнениеот sapio0o » 11 окт 2015 17:04

Кристиано ще получи "Златната обувка" във вторник

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще има специална церемония в своя чест във вторник в хотел "Палас де Мадрид". Тогава португалският нападател ще получи четвъртата си "Златна обувка" за най-добър голмайстор в Европа за изминалия сезон.

CR7 е абсолютен рекордьор по този показател след триумфите си през 2008, 2011, 2014 и 2015 година. Никой друг в цялата почти половинвековна история на отличието не го е печелил четири или повече пъти. През миналата седмица Роналдо получи специална "Златна обувка" от кралския клуб за най-добър реализатор в историята на Реал.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 окт 2015 20:31

Роналдо спечели отново "Златната обувка"

Изображение

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо получи за четвърти път в кариерата си приза за голмайстор на европейските първенства.

Кристиано беше награден със "Златната обувка" на церемония в Мадрид, след като през изминалия сезон вкара 48 гола в Примера дивисион.

Кристиано: Винаги искам повече, искам пета, а дори и шеста “Златна обувка“

На церемонията присъстваха неговия син, майка му, легендата на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо и старши треньора Рафаел Бенитес.

Четвъртата "Златна обувка" на Роналдо е и рекорд за историята. Той има една повече от Лионел Меси, след като спечели приза през сезон 2007/2008 с Манчестър Юнайтед, през 2010/2011 с Реал Мадрид и през 2013/2014 отново с Реал Мадрид.

Последната награда беше получена и от Роналдо, и от нападателя на Ливърпул - Луис Суарес.

Кристиано: Винаги искам повече, искам пета, а дори и шеста “Златна обувка“

Изображение

Кристиано Роналдо получи за четвърти път „Златната обувка“ и веднага след това заяви, че иска да спечели приза за пети, а дори и за шести път.

„Това е един много хубав момент от моя живот и искам да благодаря на всички, които ме удостоиха с вниманието си. Спечелих за четвърти път „Златната обувка“ и за мен това е огромна чест и привилегия“, сподели Роналдо.

Роналдо спечели за четвърти път "Златната обувка"

„Този приз е много важен за мен. Искам да благодаря на моите съотборници, защото тази награда е и за тях. Аз нямаше да мога да я постигна без тях“, добави португалецът.

„Никога не съм доволен. Винаги искам повече. Искам да спечеля за пети път „Златната обувка“, а дори и за шести. Реал Мадрид винаги трябва да печели титли. Тази година няма да бъде по-различно. Искаме да спечелим титлата в Ла Лига, Шампионската лига и Купата. Надявам се, че отново ще се видим тук през следващата година“, каза още Кристиано Роналдо.

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 окт 2015 00:09

Пожелавам му още такива награди, но на първо място трофеи с отбора и поне още 2 титли в първенството.

Рече и отсече: Кристиано е взел решение за бъдещето си
Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо отчая и най-смелите кандидати, които продължават да вярват, че могат да го привлекат в редиците си. "Мечтата ми е да приключа кариерата си в Реал Мадрид", категоричен е той в интервю за Marca, чийто цял текст предстои да бъде публикуван.

"Ако се грижиш добре за себе си, можеш да играеш и до 40 години. Искам да продължа по този начин още 5-6 години. Чувствам се добре в Мадрид, усещам, че съм полезен за клуба и искам да побеждавам тук", добавя 30-годишният португалец.

Вчера той беше награден с четвъртата си "Златна обувка" за най-добър голмайстор на Европа, този път за сезон 2014/15.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 окт 2015 19:07

Роналдо: Искам да се пенсионирам в Реал

Изображение

Носителят на Златната топка Кристиано Роналдо няма намерение да напуска Реал Мадрид. В последните седмици постоянно се говори за конфликт между него и наставника Рафаел Бенитес, заради който уж португалецът иска да си ходи. Но явно няма подобно нещо.

"Искам да печеля постоянно. Все още се чувствам добре, все още съм млад. Само на 30 години съм и искам да играя още поне 5-6 сезона, в които да запазя нивото си сега. Знам, че ще става все по-трудно с времето, но в главата ми съм наясно, че мога да се справя."

"Виждате, че имам договор до 33-годишна възраст с Реал, но аз искам да се пенсионирам тук. Чувствам се добре, чувствам се полезен и затова искам да остана тук докрай", сподели Роналдо в интервю за вестник "Марка".

Според него, напредналата му футболна възраст не му се отразява по никакъв начин, защото продължава да се грижи за тялото си подобаващо, а това му помага да не усеща ефекта на годините.

"В момента не се чувствам по-различно, отколкото като бях на 25 години. Много хора твърдят, че след като минеш 30-те, формата ти започва да спада. Аз обаче не съм съгласен с това, защото ако се грижиш за тялото си, тренираш усърдно и правиш всичко правилно, не остаряваш за една нощ."

"Същото е и с биологичната възраст. Това е ежедневен процес на остаряване, а не става изведнъж. Мисля си, че ако се грижиш добре за тялото си, можеш да играеш и до 40-годишна възраст. Целта ми е да съм на терена в най-добра форма възможно най-дълго", сподели Роналдо.

Той наскоро стана топреализатор на мадридския гранд, въпреки че кара едва седмия си сезон с бялата фланелка. Португалецът разкри и каква е причината да се превърне в голова машина.

"Малко се промени позицията ми. Вече съм играч, който се подвизава в наказателното поле. Това е нормално, защото повечето голове се бележат от тази зона. Нюхът ми за голове се подобри с годините, но това стана по нормален начин, което ме прави щастлив."

"В играта ми имаше особена еволюция през годините. Доста по-различно беше състоянието ми като започнах кариерата си, сега е съвсем по друг начин. Определено се развих", сподели Роналдо.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 окт 2015 01:51

Почти еднакви са, само че са с разменени награди по бройка :)

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 15 окт 2015 01:59

Роналдо със сигурност ще вземе поне още 1-2 обувки, може и повече, но ме е яд че така си промени играта. Пречи и на отбора по този начин. В големите мачове съвсем го няма от година насам заради това стоене в наказателното. Никакъв елемент на изненада няма от него. Вече дори не опитва удари отдалече. Трябва да му ги каже някой тези неща. :) За мен не е оправдание, че е на 30, защото скоростта му си е все същата и едва ли е толкова трудно да залъжеш противник 1 на 1 само с бързина и сменяне на посоката както го правят повечето офанзивни играчи.

Ако иска да е чиста деветка и да се води централен нападател, то Бензема става излишен. По схема Роналдо при Бенитес винаги е крило, а няма едно захождане отляво или отдясно. :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 17 окт 2015 18:03

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 31 окт 2015 18:30

Роналдо е вече трети топ реализатор в историята на петте най-силни първенства. Спокойно ще стане първи до края на кариерата си. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 ное 2015 21:53

Новите му тренировачни обувки :)

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 ное 2015 18:44

Кристиано Роналдо: Меси ще спечели Златната топка

Изображение

Кристиано Роналдо няма надежди, че ще спечели Златната топка за трета поредна година. Това призна самият португалец, според когото отличието за 2015 ще отиде в ръцете на неговия голям съперник Лео Меси.

Роналдо завоюва Златната топка в последните две години, а според него 2015 е била най-добрата му като индивидуални постижения. 30-годишният ас на Реал Мадрид обаче смята, че спечелването на Шампионската лига, Примера дивисион и Купата на Краля ще натежат и Меси ще бъде с най-ценния индивидуален трофей на церемонията през януари.

"Ако трябва да бъда честен, мисля, че Меси ще спечели", заяви Роналдо в шоуто на Джонатан Рос. "Подобни трофеи зависят от гласовете, а той
спечели състезанията. Той спечели Шампионската лига и Ла Лига."

Роналдо отбеляза впечатляващите 65 гола в 58 мача през миналия сезон, от които 32 през 2015, включително и 5 хеттрика. През настоящата кампания той вече има 13 попадения и така е с общо 3 през реализираните 42 гола от Меси през календарната година.

Роналдо говори и за съперничеството си с аржентинеца като за пореден път заяви, че двамата имат най-нормални отношения.

"Имам нормални отношения (с Меси). Споделяме тази сцена на ФИФА вече 8 години", сподели Роналдо, имайки предвид церемонията за Златната топка. "Никой не го е правил в миналото, само ние. Така че е хубаво, имам добри отношения с него. Не сме стари приятели, но се уважаваме."

"По отношение на индивидуалното представяне направих може би най-добрите сезон в моята кариера, което е добре. Бях най-добрият реализатор в Европа. Става дума за гласове. Трудно е. Честно казано, не се притеснявам затова, защото никога не съм мислил, че ще спечеля три път. Да спечелиш само веднъж е невероятно."

Върни се в “Архив”