Крисия на второ място на Евровизия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Крисия на второ място на Евровизия!

Мнениеот FLANKER » 15 ное 2014 23:48

wannabe написа:
FLANKER написа:
THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:колко точки взе рускинчето от България? :?

Мисля, че нула, така и трябва.

Не ние ходихме при тях, да твърдим, че сме братя.
Те дойдоха с тая фалшива мантра.

След като искат положителни чувства, да ги покажат.
Но не на разни конкурси, а в икономиката.
Ние сме разумни хора, ще схванем жеста. ;)

Тогава не очаквай обратното.Рускинчето си беше за топ 3 отвсякъде.
П.П. Забеляза ли нещо след края на изпълнението и?Това наклони везните много против нея.Ще огатнеш ли какво направи( каза/не каза) ?8-)

:lol: илюминатите казаха да не печели :lol:

За малко, Уанаби да познаеш :lol: Не сериозно ,никой ли не забеляза бре? :o
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 ное 2014 23:49

FLANKER написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:
diplomat написа:
HoUs4oOL написа:А защо си мислите,че народа на някоя държава е длъжен да гласува за българската песен?

Братски народи, милеят за нас уж, абе "обич" голяма имат руснаците към нас, не знам кога ще се осъзнаете и да им го върнем тъпкано, ама... :oops:

Приятелю,колко точки взе рускинчето от България? :?

Както казва Пегъзи "Къде съм аз, къде сте вий", та къде са Русия, като население, като доходи, като стандарт на живота, и къде сме ние, та някои хора едва имат какво да ядат, пък СМС-и да пускат... Как да стане? А и ние очевидно имахме шанс да спечелим, а те - не. :)

Забрави да спечелят.Попитах Играта,ще попитам и теб Дипломате.Забеляза ли какво каза/не каза рускинчето след края на изпълнението си? 8-)

Не, честно казано, за какво точно говориш?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 ное 2014 23:49

България,Русия,Италия- Това е реалната и морална тройка в музикално отношение.
Всичко друго(с изключение на Словенската песен) беше абсолютен пълнеж,на места достигащ дори до читалищна самодейност :)
Фолклорните мотиви на Беларус и Украйна бяха напълно излишни,както и "оперното" пеене на Малта.
Холандия и Швеция не ми стана ясно какво правят на този конкурс,а Черна гора бяха меко казано посредствени.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 ное 2014 23:52

smoothc написа:България,Русия,Италия- Това е реалната и морална тройка в музикално отношение.
Всичко друго(с изключение на Словенската песен) беше абсолютен пълнеж,на места достигащ дори до читалищна самодейност :)
Фолклорните мотиви на Беларус и Украйна бяха напълно излишни,както и "оперното" пеене на Малта.
Холандия и Швеция не ми стана ясно какво правят на този конкурс,а Черна гора бяха меко казано посредствени.

Смути,само за Италия не съм съгласен много с теб,колега.Може би италианчето беше за 4-то място.Но иначе си прав.Тук съм съгласен с теб ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 ное 2014 23:54

demy27 написа:
viali69 написа:"Евровизия" е политически конкурс !
Оказа се, че дори при децата е така.
Мултиетническата формация с небългарските имена Хасан, Ибрахим и Крисия беше класирана на второ място.
Първото естествено беше запазено за една от малкото държави от Запад, които участваха на конкурса тази година - Италия.
Мултиетническият модел в България и Европа беше насърчен, а световните западни господари бяха първи. Логично !
Лек жест и към домакините от Малта, чиято изпълнителка ви като вълк.
Другите бяха пълнеж за пред света.

\

Лицемер!

Този е олигофрен... каквото му кажат и пише там да има...
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

iliyan

Мнениеот iliyan » 15 ное 2014 23:55

Смут да не си левскар ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 ное 2014 23:56

diplomat написа:
FLANKER написа:
diplomat написа:
FLANKER написа:
diplomat написа:
HoUs4oOL написа:А защо си мислите,че народа на някоя държава е длъжен да гласува за българската песен?

Братски народи, милеят за нас уж, абе "обич" голяма имат руснаците към нас, не знам кога ще се осъзнаете и да им го върнем тъпкано, ама... :oops:

Приятелю,колко точки взе рускинчето от България? :?

Както казва Пегъзи "Къде съм аз, къде сте вий", та къде са Русия, като население, като доходи, като стандарт на живота, и къде сме ние, та някои хора едва имат какво да ядат, пък СМС-и да пускат... Как да стане? А и ние очевидно имахме шанс да спечелим, а те - не. :)

Забрави да спечелят.Попитах Играта,ще попитам и теб Дипломате.Забеляза ли какво каза/не каза рускинчето след края на изпълнението си? 8-)

Не, честно казано, за какво точно говориш?

Каза само, благодаря. 8-) Останалите 15 участника казаха Благодаря Европа! 8-)
П.П.Хайде да се прехвърляме на бокса.Да не политизираме и тук.Дечицата не са виновни за глупостите на големите.Прехвърлям се към бокса .Надявам се ,че част от тайфата във форума ще е будна след края на мача за да го коментираме.Още веднъж:Браво на Криси и успех Кобра!
Последна промяна от FLANKER на 16 ное 2014 00:00, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 ное 2014 23:58

FLANKER написа:За малко, Уанаби да познаеш :lol: Не сериозно ,никой ли не забеляза бре? :o

НЕ, масонски работи не гледам :lol: За сметка на това гледах научно популярен за обсадата на Виена 1683! Където на Хасан и Ибрахим прадедите са били .... ;)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 16 ное 2014 00:05

...
Последна промяна от love_hurtz на 16 ное 2014 00:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 ное 2014 00:08

smoothc написа:България,Русия,Италия- Това е реалната и морална тройка в музикално отношение.

А идеята на самият конкурс разбра ли я?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”