Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Пич, Молдова и Беларус са извън ЕС. Цъфнали са.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- batmanlevski
- Контакти:
престъпление е ,но не срещу България,а срещу бандитите от ГЕРБ и тяхната престъпна шайка
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
daniel875 написа:България излезе ли от Европейския съюз, който така или иначе се разпада, а и от НАТО, значи ще има положителен резултат. Тези две организации повече пречат, отколкото да помагат.
А относно думите на parvanoff към мен ще му кажа, че аз си стоя напълно зад тях. Не може продажници да управляват спортния клуб, който харесваш. Затова и не съм се извинил и няма да го направя. Лошо е, че привърженици на "Левски" се припознават съм самия отбор. Не бива и не трябва, защото това е жалко.
На Мария й харесва да говори за атентата от 16.04.1923 година, но за причините до неговото извършване не, не казва нищо и за Александър Цанков, Андрей Ляпчев и още много други знайни и незнайни политици, унищожили България преди 09.09.1944 година. Крушката си има опашка, но повечето хора сме така ориентирани, че не обичаме да казваме нещата докрай. Просто така ни отърва.
Ти глупав ли си или се правиш на такъв? Че нали ако България излезе от ЕС и НАТО ще бъде прегазена за няколко часа от башибозука на Ердоган! А може би такива недоразумения като теб точно това целят?

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Българи, живеeщи във Виена и Берлин, излизат на протест срещу назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС
15 юни 2013 | 11:02 | Агенция "Фокус"
Виена. Българи, живеeщи във Виена и Берлин, също излизат на протести срещу назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Това съобщи за Агенция "Фокус" от Виена - Жулиен Желев. Диаспората в австрийската столица ще излезе на протест в неделя от 16:00 ч. местно време. Протестът ще се проведе пред сградата на Българското посолство.
Българите в Берлин ще се съберат също в неделя от 16:00 ч. местно време до сградата на Българския културен институт (Leipziger Str 114). Посланието на протестиращите в Берлин в социалната мрежа във Фейсбук, гласи: "Протестираме срещу олигархията, която не излиза от властта. Протестираме срещу олигархията, която поддържа всяка власт. Протестираме срещу олигархията, която унизи за пореден път гражданите, назначавайки си поредното удобно протеже. Този път, поднасяйки си цялата държава на тепсия. Протестираме мирно, културно и всички заедно".
15 юни 2013 | 11:02 | Агенция "Фокус"
Виена. Българи, живеeщи във Виена и Берлин, също излизат на протести срещу назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Това съобщи за Агенция "Фокус" от Виена - Жулиен Желев. Диаспората в австрийската столица ще излезе на протест в неделя от 16:00 ч. местно време. Протестът ще се проведе пред сградата на Българското посолство.
Българите в Берлин ще се съберат също в неделя от 16:00 ч. местно време до сградата на Българския културен институт (Leipziger Str 114). Посланието на протестиращите в Берлин в социалната мрежа във Фейсбук, гласи: "Протестираме срещу олигархията, която не излиза от властта. Протестираме срещу олигархията, която поддържа всяка власт. Протестираме срещу олигархията, която унизи за пореден път гражданите, назначавайки си поредното удобно протеже. Този път, поднасяйки си цялата държава на тепсия. Протестираме мирно, културно и всички заедно".
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Daniel Levski
- Контакти:
batmanlevski написа:престъпление е ,но не срещу България,а срещу бандитите от ГЕРБ и тяхната престъпна шайка
Пак се появиха комунистите. Мръсни гадове марш от тук
grasiani написа:dunavfc написа:Грасиани,спи спокойно бе приятелюГЕРБ няма как да спечели мнозинство,ако ще и 10 предсрочни избори да има,така че спи спокойно
Силно се съмнявам,че хората ще върнат ГЕРБ,колкото и да го искамА ако пък случайно се случи,ще бъде весело,особено за някой хора
Как да спя като тия хора така ни завъртяха в някакъв омагьосан кръг че аз изход не виждам,бсп толкова ли са изтрещяли че не виждат обществените настроения и подкрепят толкова спорна фигура като тоя дебелия ,да дават поводи за недоволство и протести когато хората толкова са настръхнали срещу всякакви неправди и непочтени индивиди ,изобщо с тоя реваншистки начин по който действат в момента не ми изглежда далновидна политика,така с рогата напред не е много хитър политически ход ами че завърти ги малко, недей парадира толкова и когато противника се успокои, нанеси му удар ако имаш възможност.Ама те ще кажеш тия хора са от вчера в политиката толкова аматьорски действат.
Аз изразих силно съмнение,че това се прави целенасочено от БСП с цел или някаква провокация или искат да паднат от власт.Само дето не намерим отговор,защо го правят,каква и ме ползата...
Колкото за Делян Пеевски,темата приключва на момента в който разбереш,че този човек на 21 год. е станал член на надзорният съвет на пристанище "Варна" и няколко години по късно и зам.министър. Няма нужда от повече аргументи,доводи,тези и т.н. Както и няма никаква нужда да му се дава картбланш,време и прочие. Ако нямаше нищо гнило в него,нямаше самите членове на БСП да се опълчат срещу това,смятайте какъв човек е Д.Пеевски,щом хора от БСП се отричат от това решение..
За мен това е краят на това правителство!Уроди!Да си ходят!Освтавка!
П.П.
Къде са Атака?Мишки!Крият се по дупките си и не смеят да гъкнат.Ето до какво доведе тяхното предателство.Ибрикчии.
П.П.
Къде са Атака?Мишки!Крият се по дупките си и не смеят да гъкнат.Ето до какво доведе тяхното предателство.Ибрикчии.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Аз изразих силно съмнение,че това се прави целенасочено от БСП с цел или някаква провокация или искат да паднат от власт.Само дето не намерим отговор,защо го правят,каква и ме ползата...[/quote]
Сигурен ли си че е от БСП?
Я да си припомним какво кажа Бога само един ден по - рано?
На връх рожденния си ден, в парламента Бойко Борисов даде прогноза за бъдещото си: „За мое съжаление рано или късно това ще се случи. Това рано или късно ще стане заради пътя, по който е тръгнал новият кабинет на Пламен Орешарски. По начина, по който управлява, това ще се случи. Не си го пожелавам заради тежката икономическа криза, в която се намирал светът. При падане на кабинета „Орешарски” и спечелване на изборите от ГЕРБ аз ще поема поста. Този кабинет ще падне с гръм и трясък,
Сигурен ли си че е от БСП?
Я да си припомним какво кажа Бога само един ден по - рано?
На връх рожденния си ден, в парламента Бойко Борисов даде прогноза за бъдещото си: „За мое съжаление рано или късно това ще се случи. Това рано или късно ще стане заради пътя, по който е тръгнал новият кабинет на Пламен Орешарски. По начина, по който управлява, това ще се случи. Не си го пожелавам заради тежката икономическа криза, в която се намирал светът. При падане на кабинета „Орешарски” и спечелване на изборите от ГЕРБ аз ще поема поста. Този кабинет ще падне с гръм и трясък,
Е от кога да е бе приятелю ББ ли назначи Д.Пеевски,вчера ? Местан или Цветанов защити дебелака ? Хора от БСП или от ГЕРБ се отрекоха вчера от партията си ?
А в пожеланията на ББ не виждам нищо изненадващо или неочаквано. Цялата нация очакваше още след избора на това правителство то да падне до няколко месеца,а ти се учудваш,че един опозиционер очаква същото...И аз мисля,че този парламент ще падне с гръм и трясък,очаквах да се случи поне до зимата на 2014,но май ще ни зарадват предварително
А в пожеланията на ББ не виждам нищо изненадващо или неочаквано. Цялата нация очакваше още след избора на това правителство то да падне до няколко месеца,а ти се учудваш,че един опозиционер очаква същото...И аз мисля,че този парламент ще падне с гръм и трясък,очаквах да се случи поне до зимата на 2014,но май ще ни зарадват предварително