Берое - ЛЕВСКИ 1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 16 септември, 20:00
Скоро няма да имаме излизане извън столицата затова сме длъжни да вземем максимума от точки.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Ако става въпрос само в календарната година - 2006, голмайсторите са:
Емил Ангелов,
Игор Томашич,
Даниел Боримиров,
Димитър Телкийски,
Седрик Бардон,
Валери Домовчийски,
Мариан Огнянов.
Картината не се променя особенно. Според мен не е нито един от тях, единствения, който мисля, че е малко скрита лимонка е Мечо, но чак такава активност от характер като него не очаквам. Боримиров няма умствен капацитет, за да пише такива неща. Освен ако някой не пише вместо него. Той също има мотив, защото Ганьо го уволни, а Тонев не го назначи, както искаше Илиев.
Аз си поддържам мнението, че това не е играч, а директора по това време.
Емил Ангелов,
Игор Томашич,
Даниел Боримиров,
Димитър Телкийски,
Седрик Бардон,
Валери Домовчийски,
Мариан Огнянов.
Картината не се променя особенно. Според мен не е нито един от тях, единствения, който мисля, че е малко скрита лимонка е Мечо, но чак такава активност от характер като него не очаквам. Боримиров няма умствен капацитет, за да пише такива неща. Освен ако някой не пише вместо него. Той също има мотив, защото Ганьо го уволни, а Тонев не го назначи, както искаше Илиев.

bono написа:Ако става въпрос само в календарната година - 2006, голмайсторите са:
Емил Ангелов,
Игор Томашич,
Даниел Боримиров,
Димитър Телкийски,
Седрик Бардон,
Валери Домовчийски,
Мариан Огнянов.
Оставете човека! Бъдете левскари!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Тук се заформил нов епизод от филм. 

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
http://levski.bg/video_id.php?video=22
Най-накрая излезе клубното видео от мача с Берое.
Най-накрая излезе клубното видео от мача с Берое.
Айде стига спам в темата!
Кое е спам бе тодоре ?
Айде сега ми кажи в коя тема да обсъждаме истинските проблеми на Левски ?
Аз смятам ,че тва , което се игра снощи е цирк , а цирка си има организатори , организаторите пък от своя страна си имат причина и така нататък ...всичко е навързано , което респективно означава , че всеки един мач може да бъде условие за различни коментари по всеобхватни теми . Далече съм от мисълта , че повечето ще схванат , какво имам предвид , но тук риска си е мой ....за останалото се иска и малко акъл .
Айде сега ми кажи в коя тема да обсъждаме истинските проблеми на Левски ?
Аз смятам ,че тва , което се игра снощи е цирк , а цирка си има организатори , организаторите пък от своя страна си имат причина и така нататък ...всичко е навързано , което респективно означава , че всеки един мач може да бъде условие за различни коментари по всеобхватни теми . Далече съм от мисълта , че повечето ще схванат , какво имам предвид , но тук риска си е мой ....за останалото се иска и малко акъл .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- blue avalanche
- Контакти:
gorg написа:blue avalanche написа:gorg написа:
Виж пич доста хора знаят кой си, но не това има значение - само гледай след Левски и вие да биете розовите!;)
Единственият футболист,който е вкарвал решителен гол по време на "похода" и все още рита в България е Телкийски.
Аре бе наистина ли - Мариан Огнянов къде играе?!;)
Аре,бе наистина!Нали zlobul говореше за "решителен гол",без който нямало да има "приказка".
Айде сега ми кажи кой беше "решителния гол" на Огнянов,че нещо ми се губи...

zlobul написа:...
Прекалено интелигентно пишеш за да си футболист. Казваш че мача с Берое е пародия, според теб тая година за да преборят финасовите си проблеми мачовете оставят на тъмно и спокойно цицаме азиатските букмейкъри.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

-
- Контакти:
Какъв решителен гол , какви глупости бе момчета
? Тоя комплексар цяла година плюе по отбора с повод и без повод ... срам го е да каже кой е и от къде е и се представя за друг човек .... абсолютен дразнител ! А това ,че е играл в отбора и сега плюе хората , с които е работил и тогава ( Батков не е от една година в Левски ) си е вече изтъркано - не мислите ли ?