Мнениеот Middlesbrough » 15 апр 2013 17:34
Няма смисъл да се маха тренера ... ако ще е нов да е след края на сезона ... Моубри има още 2-3 години договор мисля ... нали знаете че това си е бая неустойка принципно ! В последните 17 кръга имаме 2 победи само : ( , Боро е отбора в най - слаба форма от цялата лига . Според мен играчите не искаха да се борат да влезнат във ВЛ ,защото там изискванията щяха да се мнооогоо по - големи и половината от тях щяха да се заминат или щяха да им набият шушоните , голяма стъпка си е ВЛ , а така сега си цъкат В ЧШ , зимат си заплатката и ги боли х у я , без напрежение , без нищо , друг е въпроса , че Моубри отдавна трябваще да е започнал да налага юноши !!! Боро е доказъл че има силна академия , в последните години , доста играчи излезнаха от академията и сега повечето си цъкат във ВЛ ! Има някъква игра между Президент , Треньор и Играчите ... обаче само те си я знаят , не може до НГ да мачкаш наред и да си 2 , а след НГ да си най - слабия отбор в лигата и всеки да те бие.
Ясно е че през лятото ще има чистка ... доста играчи ще се махнат , лошото е , че няма пари . Ще се търсят играчи със свободни трансфери , под наем и от по - долните дивизи, аз лично искам да се налагат повече кадри от академията! Отбор не се гради за една или две години ! Колектива и най - важното в тази лига , широкия състав , и себераздаването ! Честно казано незнам дали Моубри ще остане начело : ( Аз много го харесвам , но това коете се случва в отбора не е нормално . Трябва да се промени нещо , какво говоря, отдавна трябваше да се е променило и тренера да е взел мерки за слабата игра и слабите резултати : ( !!!