Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот blue avalanche » 04 юни 2012 14:08

onegavon написа:Както ви писах преди две три страници, това се очакваше .Миланов едва ли ще играе повече в България, ако не го продадат в чужбина по - вероятно е да играе в ЦСКА до следващия трансферен прозорец и така нататък докато го продадат.

Значи,да обобщя:на Миланов му искат 3млн. евро,за да го продадат на Аякс,обаче в ЦСКА ще отиде без пари.Правилно ли съм разбрал?
И това ще се случи,защото...?

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 04 юни 2012 14:14

Кво става с тоя Кевин Бру? Май няма да идва при нас. Явно не е могъл да се разбере за личните си условия в София и си е тръгнал, а тоя Иво Тонев на лъжи и нищо не казва.

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 04 юни 2012 14:39

Темата от доста време се върти във форума,но до момента изглежда ,че само си запълваме времето с несериозни информации.....Спрягат се някакви имена в спортните сайтове,а на лице нищо сериозно.Започвам да вярвам на Иво Тонев,когато преди седмица каза,че нито едно от спряганите за Левски имена не е цел на клуба.В подкрепа на това е и появата на Кевин Бру на Герена.До идването му никъде не се споменаваше за него.От малкото,което успях да видя,Бру е завършен футболист с отлично владеене на топката,ясен поглед върху играта,точен пас,добра игра с глава,усет към комбинации и добро партниране...Ако ви направи впечатление,изпълнява всички фалове пред противниковата врата,участва активно и в двете фази на играта.Много се надявам да приеме условията на Левски и да заиграе при нас.Случаят с Бру ме кара да си мисля,че всички набелязани от Левски играчи наистина имат качества,а техните имена до момента никъде не са обявени.Ако ви направи впечатление,Иво Тонев,а и Батков казаха,че се търсят футболисти на 6 поста.До момента тези на които може да се разчита,че ще бъдат твърди титуляри са около 5 или 6.Без алтернатива са Пламен Илиев, двата бега - Мюлдер и Пинто,в халфовата линия Бру и евентуално Пелето и отпред в дясно Рамос.Не разбрах нищо за съдбата на Жуниньо.Един отличен според мен футболист,който видимо се развива.Дано го оставят!А иначе се търсят двама централни защитници,плеймейкър,който да бъде Дарко и Гаджев взети заедно,ляво крило и двама централни нападатели.Ако някой има информация за Жуниньо /извън тази,че се връща в Славия/,нека я сподели.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е В СИНЬО !!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юни 2012 16:22

Левски все още не е изпратил подобрена оферта за алжирския бранител на местния ВА Тлемсен - Хишам Белкаруи , съобщават френските медии.

Забавянето на „сините” да декларират официално интереса си към 21-годишния защитник може да коства скъпо на българския клуб, тъй като интерес към роденият в Оран състезател има от редица алжирски клубове, както и от два тима, подвизаващи се във френската Лига 2.

Иначе самият Белкаруи, който може да играе и като дефанзивен полузащитник, вече изрази намерението си да напусне своя настоящ отбор и да заиграе в Европа, макар желанието на работодателите му да е той да остане поне за още един сезон.

През миналата кампания високият 185 см. футболист изигра общо 17 мача за своя клуб, а в последния дори реализира първото си попадение на професионално ниво.

Според източници от „Герена”, новият треньор на Левски Илиан Илиев иска да подсили защитната линия на тима именно с Белкаруи, но двата клуба все още не могат да се разберат за цената на играча.

Очаква се преговорите между двете страни да продължат и през тази седмица, информира lebuteur.com.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 юни 2012 16:54

Левски и Локо Пд са близо до договор за Даксон да Силва

Даксон да Силва не присъстваше на сватбеното тържество на Дани и Милена Георгиеви, но темата за евентуалното преминаване на бразилеца в Левски бе сред основните.

Халфът си почива в Бразилия, но неговото бъдеще явно няма да е в Локомотив. Вариантите за продължаване на кариерата му са 3 отбора от чужбина и в Левски. За да облече любимецът на „черно- белите” фенове синия екип е необходимо още малко усилие от страна на двата клуба.

Исканата от Коко Динев сума не се различава много от даваната от Левски и е въпрос на последни преговори позициите на двете страни да се сближат максимално.

Ако Даксон не заиграе за Левски има варианти да се върне в Бразилия и да продължи там кариерата си, но по – вероятно ще играе в тим от Европа.

Собственикът на Локомотив не пожела да коментира евентуална раздяла с Даксон, но заяви, че трудно може да му предложи по- добри условия от досегашните. Коко Динев каза само, че на 15 юни ще е ясно с кои играчи се разделя и кои ще бъдат новите попълнения на тима.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 юни 2012 17:03

Даксон би бил добър трансфер. Измъквал е Локото в трудни моменти и ще ни е от голяма полза. Такъв футболист с неговите качества ни трябва.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 04 юни 2012 17:10

Само на мен ли не ми харесва Даксон? Не знам защо, но с нищо не е успял да ме впечатли. Наистина не съм гледал много мачовете на Локото на чак толкова да съм изпуснал... Не знам. За мен трябва задължително да се направят опити за привличането на Асис и най-вече Шеашу. По-добре да се бръкнем малко повече и да има ефект отколкото да минем тънко и .... Диамутен. Лично мнение :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 юни 2012 17:19

tzvetan_tee написа:Само на мен ли не ми харесва Даксон? Не знам защо, но с нищо не е успял да ме впечатли. Наистина не съм гледал много мачовете на Локото на чак толкова да съм изпуснал... Не знам. За мен трябва задължително да се направят опити за привличането на Асис и най-вече Шеашу. По-добре да се бръкнем малко повече и да има ефект отколкото да минем тънко и .... Диамутен. Лично мнение :)

И да не забравим, страшно недисциплиниран е. Легенди се носят в Пловдив за поведението му извън терена

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 юни 2012 17:22

Те все идват някакви без дисциплина ама се оказват наистина играчи ;)
Например Рабех :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 04 юни 2012 17:30

milen.hristov написа:
tzvetan_tee написа:Само на мен ли не ми харесва Даксон? Не знам защо, но с нищо не е успял да ме впечатли. Наистина не съм гледал много мачовете на Локото на чак толкова да съм изпуснал... Не знам. За мен трябва задължително да се направят опити за привличането на Асис и най-вече Шеашу. По-добре да се бръкнем малко повече и да има ефект отколкото да минем тънко и .... Диамутен. Лично мнение :)

И да не забравим, страшно недисциплиниран е. Легенди се носят в Пловдив за поведението му извън терена

Живея в Пловдив и съм гледал Даксон много пъти, поне класа над Дарко е а, такива герой като Шаешу и Азис ще се помнят колкото и великия играч Жужу, някой да го е чувал скоро ?????????????????????.Дано искаме друг нападател че, тоя французин дето го спрягат не ми вдъхва доверие.

Върни се в “Архив”