Мнениеот agrex » 04 юни 2012 14:39
Темата от доста време се върти във форума,но до момента изглежда ,че само си запълваме времето с несериозни информации.....Спрягат се някакви имена в спортните сайтове,а на лице нищо сериозно.Започвам да вярвам на Иво Тонев,когато преди седмица каза,че нито едно от спряганите за Левски имена не е цел на клуба.В подкрепа на това е и появата на Кевин Бру на Герена.До идването му никъде не се споменаваше за него.От малкото,което успях да видя,Бру е завършен футболист с отлично владеене на топката,ясен поглед върху играта,точен пас,добра игра с глава,усет към комбинации и добро партниране...Ако ви направи впечатление,изпълнява всички фалове пред противниковата врата,участва активно и в двете фази на играта.Много се надявам да приеме условията на Левски и да заиграе при нас.Случаят с Бру ме кара да си мисля,че всички набелязани от Левски играчи наистина имат качества,а техните имена до момента никъде не са обявени.Ако ви направи впечатление,Иво Тонев,а и Батков казаха,че се търсят футболисти на 6 поста.До момента тези на които може да се разчита,че ще бъдат твърди титуляри са около 5 или 6.Без алтернатива са Пламен Илиев, двата бега - Мюлдер и Пинто,в халфовата линия Бру и евентуално Пелето и отпред в дясно Рамос.Не разбрах нищо за съдбата на Жуниньо.Един отличен според мен футболист,който видимо се развива.Дано го оставят!А иначе се търсят двама централни защитници,плеймейкър,който да бъде Дарко и Гаджев взети заедно,ляво крило и двама централни нападатели.Ако някой има информация за Жуниньо /извън тази,че се връща в Славия/,нека я сподели.
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е В СИНЬО !!!