gacobacov написа:А от какъв зор остава наказан за мача със Славия се пита в задачата
Точно така, двата мача минаха отдавна!
[offtopic]Колега, мани оная дебела .... от аватара, че ми скрива пейзажа!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gacobacov написа:А от какъв зор остава наказан за мача със Славия се пита в задачата

Само ще допълня,..момчето се гордее че се е докоснало до "магията" ЦСКА.Дай Боже всекиму !
BGarmy написа:leski@ пич майни тая мацка от аватара ти че се опитвам да чета,ама ми се губи концентрацията от текста който постна.
RIR написа:Тъжна история... Тия хора нямат никакви принципи от БФС. Много са зле. До вчера писаха разни декларации и изявления как са прави и днес плюха на всичко.
Или пък са казали - дай да отменим на Присо наказанието, после да не мърморят за на Гонзо картотеката.
Мъка, мъка... Сега излиза, че всеки клуб, прав или не, може да натиска БФС. Лошото е, че малките клубове нямат този политически потенциал.
Не ме разбирайте грешно, не нападам ЦСКА, а БФС. ЦСКА си търсиха правата и спечелиха своето засега, което си е позиция достойна за уважение. Дали са били прави или не, аз от толкова прочетено не можах да разбера.

shotgun blues написа:Само ще допълня,..момчето се гордее че се е докоснало до "магията" ЦСКА.Дай Боже всекиму !
Накрая да не заведе дело за пари срещу "магията"![]()
няма да е първият
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост