Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Re: Вън Боклуците от ЦСКА!!!

Мнениеот Янис Зику » 24 май 2012 13:14

ASENOVSKI VOYN написа:Всички сте големи тъпаци но ще го разберете съвсем скоро :!:

Една титла е по-малко важна от това отбора да оцелее :!:

Второ след като Гриша Ганчев и Румен Вълка влязат със своите капитали нещата ще станат съвсем различни :lol:

И трето Титаните не са най-добрите ръководители от гледна точка на успехи ( само една купа на България и една суперкупа ), но от финансова гледна точка са доста успешни, благодарение на успешната си трансфер на политика като взимаха доказани играчи за без пари, аги продаваха за доста след това ( естествено това си има и своите недостатъци, защото на всеки шест месеца ние сглобявахме на практика нов отбор, но да не забравяме в какво състояние остави Лупи отбора ), взеха базите на концесия а сега се са договорили с Гриша Ганчев да започнат съвместна издръжка на клуба и в момента водят преговори с още двама много големи бизнесмени да се включат в управата на клуба и да помагат както финансово така и с влиянието си държавата :lol: :lol: :lol:

Така че сами ще се уверите след време, че Титаните не са чак толкова лоши управници както ги изкарват платените медии в България ( вчера нито една медия не дойде пред сектор "В" да снима как стюардите пребиха невинни хора с ЧУКОВЕ а полицаите стояха и не знаеха какво да направят понеже така им е било ЗАПОВЯДАНО да стоят и да не се намесват )

Но нищо нещата които не те убиват те правят по силен, а ЦСКА СОФИЯ другото първенство ще бъде терминатора който ще гази всички мишоци подред :!:

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА СТОЙЧО И НЕГОВАТА МЛАДА КОМАНДА за всички емоции през този луд луд полусезон :!: :!: :!:

А това от къде го знаеш, или просто така ти се иска?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 май 2012 13:16

Какво ще ринем. те сами си тръгват. И ще отнесат и кинтите, дето им дадоха доста отбори-излиза, че ЦСКА е бил най- зле финансово, друго обяснение нямам. Лъсна истината ден преди най-важния мач. Вие колеги, изобщо четете ли медиите? ЦСКА потъва в забвение. Зададох един въпрос наскоро и пак ще питам- какво да сторят Титаните като са заобиколени от предатели като Киро Скалата? Това е най-големият проблем в спорта! И да приемем, че си тръгнат, какво ще става оттук насетне? Най-голямата глупост ще е ние феновете пак да се наострим срещу хората, които опитаха да направят нещо, понеже сезонът беше спасен малко или много. Вярно, калъфка е, но за първи път от години се видя "армейския" дух и непримиримост до последна капка кръв! Предстоят много тежки моменти и момчетата, които останат в потъващия кораб ще имат нужда от нас. Нека не ги предаваме точно сега! Само ЦСКА до края на света! Очевидно е, че парите са били от изключителна важност за оцеляването на клуба, не го ли разбирате! Никога не ги оставяме футболистите на спокойствие да играят без напрежение в душите. Ако няма скандали, си създаваме сами. Това убива, който и да е клуб в света! Вижте един Рейнджърс- отборът им фалира, но аз лично не съм чул публиката да създава проблеми и какво би могла да стори. Крайно време е да се промени това мислене в една добра насока, нека им дадем един последен шанс! В противен случай ще сринем нещото, което обичаме най-много и напук на всичко останало! Аз лично се гордея, че играчи като Янис Зику и Жуниор Мораеш записаха имената си в този велик клуб! Поклон пред такива футболисти, които разбраха истинската стойност на футболната игра и дадоха на нас българите един много добър урок! Аз ще остана завинаги цесекар, защото тук вътре бие едно малко червено нещо, наречено сърце, без значение кое ръководство или футболист ще играе в този отбор, без значение дали съм шампион или не, винаги ще подкрепям своята червено-бяла кауза, защото съм се родил цесекар и ще си умра като такъв! Да е жив и здрав Мораеш, че обедини червена футболна България! Първата крачка е сторена, време е за втората най-голямата-пълнене на стадиона до последното свободно местенце и всички да извикаме заедно: Само ЦСКА! ЦСКА завинаги!
Последна промяна от dreben23 на 24 май 2012 13:22, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 24 май 2012 13:18

ASENOVSKI VOYN написа:
danko_lud написа:[quote="ASENOVSKI VOYN,Второ след като Гриша Ганчев и Румен Вълка влязат със своите капитали нещата ще станат съвсем различни :lol:

И трето Титаните не са най-добрите ръководители от гледна точка на успехи ( само една купа на България и една суперкупа ), но от финансова гледна точка са доста успешни, благодарение на успешната си трансфер на политика като взимаха доказани играчи за без пари, аги продаваха за доста след това ( естествено това си има и своите недостатъци, защото на всеки шест месеца ние сглобявахме на практика нов отбор, но да не забравяме в какво състояние остави Лупи отбора ), взеха базите на концесия а сега се са договорили с Гриша Ганчев да започнат съвместна издръжка на клуба и в момента водят преговори с още двама много големи бизнесмени да се включат в управата на клуба и да помагат както финансово така и с влиянието си държавата :lol: :lol: :lol:

Ти вярваш ли си бе, пич???? :roll: 8-)

,[

Ако искаш да се обзаложим ;)

Гришата се маха от Литекс защото е обиден на държавата, че вече не му дава да си прави квот си иска явно :) Няма начин да дойде в ЦСКА според мен

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 24 май 2012 13:19

гледам според доста хора за провала на цска е виновен Стойчо и не го искат повече в цска,но според мен той трябва да остане там ,все пак той записа няколко рекорда за 10 мача загуби 5 ,с Левски,Миньор,Лудогорец и аматьорските Спартак ( с 3-0 негова запазена марка ) и със Симитли ,а за нула време пропиля и преднина от 8 точки ,накрая обвини ,че за всичко му е виновен Дъсти Мюлдер и сега е спокоен ! така ,че той трябва да остане !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 24 май 2012 13:21

dreben23 написа:Какво ще ринем. те сами си тръгват. И ще отнесат и кинтите, дето им дадоха доста отбори-излиза, че ЦСКА е бил най- зле финансово, друго обяснение нямам. Лъсна истината ден преди най-важния мач. Вие колеги, изобщо четете ли медиите? ЦСКА потъва в забвение. Зададох един въпрос наскоро и пак ще питам- какво да сторят Титаните като са заобиколени от предатели като Киро Скалата? Това е най-големият проблем в спорта! И да приемем, че си тръгнат, какво ще става оттук насетне? Най-голямата глупост ще е ние феновете пак да се наострим срещу хората, които опитаха да направят нещо, понеже сезонът беше спасен малко или много. Вярно, калъфка е, но за първи път от години се видя "армейския" дух и непримиримост до последна капка кръв! Предстоят много тежки моменти и момчетата, които останат в потъващия кораб ще имат нужда от нас. Нека не ги предаваме точно сега! Само ЦСКА до края на света! Очевидно е, че парите са били от изключителна важност за оцеляването на клуба, не го ли разбирате! Никога не ги оставяме футболистите на спокойствие да играят без напрежение в душите. Ако няма скандали, си създаваме сами. Това убива, който и да е клуб в света! Вижте един Рейнджърс- отборът им фалира, но аз лично не съм чул публиката да създава проблеми и какво би могла да стори. Крайно време е да се промени това мислене в една добра насока, нека им дадем един последен шанс! В противен случай ще сринем нещото, което обичаме най-много и напук на всичко останало! Аз лично се гордея, че играчи като Янис Зику и Жуниор Мораеш записаха имената си в този велик клуб! Поклон пред такива футболисти, които разбраха истинската стойност на футболната игра и дадоха на нас българите един много добър урок! Аз ще остана завинига цесекар, защото тук вътре бие едно малко червено нещо, наречено сърце, без значение кое ръководств или футболист ще играе в този отбор, без значение дали съм шампион или не, винаги ще подкрепям своята червено-бяла кауза, защото съм се родил цесекар и ще си умра като такъв! Да е жив и здрав Мораеш, че обедини червена футболна България! Първата крачка е сторена, време е за втората най-голямата-пълнене на стадиона до последното свободно местенце и всички да извикаме заедно: Само ЦСКА! ЦСКА завинаги!

Пич, вместо да се правиш на голям моралист, по-добре премисли малко нещата и виж реалността в очите. Титан са тотални некадърници и титлата я загубихме, заради тях
С тях начело още двайсет години титла няма ад видим! Да се махат от ЦСКА и да си гледат боклука у Перник!!!

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 24 май 2012 13:22

ASENOVSKI VOYN написа:
danko_lud написа:[quote="ASENOVSKI VOYN,Второ след като Гриша Ганчев и Румен Вълка влязат със своите капитали нещата ще станат съвсем различни :lol:

Ти вярваш ли си бе, пич???? :roll: 8-)

,

Ако искаш да се обзаложим ;)

Аз съм навит да се обзаложим.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот Udoji90 » 24 май 2012 13:32

http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=272845
Ако е вярно, че ще свиват бюджета, значи "Титан" са най-големите нещастници (не, че и досега не бяха такива де). Ако са очаквали през този сезон с този отслабен състав на всяка цена да станем шампиони, значи са много наивни и/или не разбират от футбол. Точно в този момент не само, че не трябва да се свива бюджетът, а дори напротив - трябва да се отпуснат повече средства за добра лятна селекция, тъй като отборът има добра основа и с известен брой нови играчи догодина може да се бори за трофеи и за добро представяне в Лига Европа.
Иначе другият вариант, споменат с статията - оттегляне на "Титан" от управлението - ми допада доста повече. 8-)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 24 май 2012 13:33

Всичко е много хубаво в намеренията ви, но имам един въпрос... Защо когато водехте с 8 точки никой не пускаше такива теми? Тогава собствениците други ли бяха, или си мислехте че сте хванали Господ за шлифера?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 май 2012 13:35

Lakokara4a написа:Всичко е много хубаво в намеренията ви, но имам един въпрос... Защо когато водехте с 8 точки никой не пускаше такива теми? Тогава собствениците други ли бяха, или си мислехте че сте хванали Господ за шлифера?

[offtopic]Такива теми и коментари бяха пускани през ЦЕЛИЯ ПРОЛЕТЕН ПОЛУСЕЗОН - просто ти май не си ги видял. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 24 май 2012 13:39

Udoji90 написа:
Lakokara4a написа:Всичко е много хубаво в намеренията ви, но имам един въпрос... Защо когато водехте с 8 точки никой не пускаше такива теми? Тогава собствениците други ли бяха, или си мислехте че сте хванали Господ за шлифера?

[offtopic]Такива теми и коментари бяха пускани през ЦЕЛИЯ ПРОЛЕТЕН ПОЛУСЕЗОН - просто ти май не си ги видял. ;)[/offtopic]

Несъмнено вината е в мен :) не съм ги видял наистина. Ама и статиите на Георги Атанасов от тоя период не съм ги видял. Абе бъркам се, остави :) Всъщност мен даже ме е яд как може отбор новак да прави дубъл още първата година. Това може пак само в България да стане, но айде да им е честито!

Върни се в “Архив”